klaudiaaa Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Misiek ma 4 lata, a przeżył dużo - zbyt dużo. Rok temu został znaleziony pod centrum handlowym - miał wypadek. Trafił do jednej z Fundacji. Długo nie mógł znaleźć domu. W końcu się udało, trafił do domku z ogródkiem. Było fajnie, do momentu. Do momentu kiedy uciekł i "właścicielka" stwierdziła, że go już nie chce. Znów trafił pod opiekę Fundacji. Kilka dni temu znalazł dom. Jedna z wolontariuszek pojechała go odwiedzić. Okazało się że właściciele żyją bez prądu i wody a pies nie dostawał jeść i nie był wyprowadzany. Odebrali go. Teraz trafił do nas. Misiek jest wielkości labradora, bardzo spokojnym, zrównoważonym psem. Grzeczny, spokojny. Uwielbia się przytulać. Zaczepia pyskiem i łapką do głaskania. Lubi siedzieć na kolanach mimo, że malutki nie jest.:evil_lol: Jest wykastrowany i posiada komplet szczepień. Nadaje się do bloku jak i do domu. Kontakt:793-370-181 Quote
klaudiaaa Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Ogłoszenia: www.sellit.pl www.petworld.pl www.i-bazar.pl www.azbazar.pl www.e-gratka.pl www.portalogloszen.pl www.morusek.pl www.adopcjapsa.pl www.najpewniej.pl www.ojej.pl www.pajeczyna.pl www.pineska.pl www.gielda.bai.pl www.gumtree.pl www.pupile.com www.mammisia.pl www.e-zwierzak.pl www.adpedia.pl www.ogloszenia.aleokazja.pl www.olx.pl www.sprzedasz.pl www.neeon.pl www.wszystkotujest.pl www.iokazje.com www.bazarek.biz www.adsy.pl www.owi.pl www.aloge.pl www.owi.pl www.psiamania.pl www.wstawiaj.pl www.1001ogloszen.pl www.cret.pl www.nasza-lista.com www.hiperogloszenia.pl www.cwirek.pl www.katowiczak.pl www.naslasku.pl www.eoferty.com.pl www.gieldaogloszen.pl www.adopcje.org www.ogloszenia.szukanie.pl www.kupiepsa.pl www.adverts.pl www.polskastrefa.eu www.ofertka.pl www.allezoo.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.przygarnij.pl Quote
JOMA Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Czy to jest pies z ostatniej akcji silesiowej ? Quote
klaudiaaa Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 JOMA napisał(a):Czy to jest pies z ostatniej akcji silesiowej ? Tak, zgadza się Quote
Guest _Kamila Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Bidula :( Znalezienia nareszcie własnego i stałego kąta życzę, wymiziaj go ode mnie ;D Quote
JOMA Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 To chyba ci ludzie, którzy najpierw chcieli kota ode mnie :shake: Quote
ela020 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 sliczna mordunia.....gladze po pyszczku Quote
klaudiaaa Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 sosnowieckie schronisko napisał(a):Fajnego ma ryjoka collakowatego :) To samo powiedziała moja koleżanka!! :-) Quote
klaudiaaa Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 a właśnie że nie prawda :lol::evil_lol: małych się "pozbyliśmy" wszystkich i zostały tylko bydlaki:cool3: Quote
sosiczka Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 klaudiaaa napisał(a):a właśnie że nie prawda :lol::evil_lol: małych się "pozbyliśmy" wszystkich i zostały tylko bydlaki:cool3: A Pączek?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
klaudiaaa Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Pączek spacyfikował by nawet Korse :lol: Quote
Blaze Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Szkoda, że jeszcze nie znalazł domku ;( powodzenia Misiu ;) Quote
Guest _Kamila Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Czyżby, czyżby Pinokio w tle, czy to tylko moje halucynacje? >D Quote
klaudiaaa Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 _Kamila napisał(a):Czyżby, czyżby Pinokio w tle, czy to tylko moje halucynacje? >D a Pinokio, Pinokio w swoim nowym sweterku :-):-):-) Quote
Perełka1 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 klaudiaaa napisał(a):a Pinokio, Pinokio w swoim nowym sweterku :-):-):-) A moje Panie Perełka i Mi nie wyjdą na spacer w sweterkach:diabloti: Quote
klaudiaaa Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Katarzyna Starkiewicz napisał(a):A moje Panie Perełka i Mi nie wyjdą na spacer w sweterkach:diabloti: Pinokio na początku też się buntował. Piszczał, nie dało mu się założyć. Wyszedł raz, drugi zobaczył że wdoopke ciepło. Teraz bez sweterka ani rusz :-) A jak po śniegu biega :lol: Śnieg sięga wyżej od niego, ale nie ważne :lol: Quote
klaudiaaa Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 __Lara napisał(a):Piękny jest :) Też tak myślę :-) Porobiłam mu koło 50-ciu ogłoszeń. Może komuś wpadnie w serce... Quote
Perełka1 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 klaudiaaa napisał(a):Pinokio na początku też się buntował. Piszczał, nie dało mu się założyć. Wyszedł raz, drugi zobaczył że wdoopke ciepło. Teraz bez sweterka ani rusz :-) A jak po śniegu biega :lol: Śnieg sięga wyżej od niego, ale nie ważne :lol: Perełka przykurcza łapki i momentalnie sika plus blady język. A Mi jest u mnie krótko,sweterka też nie ubierze, przykurcza łapki i wygląda jak robak obły. No ale jest poprawa bo daje się złapać, żeby wyjść na spacer. na dworze zakopuje się w śniegu i szaleje, szczeka. Perełka natomiast jak same imię mówi, na dworze tylko stoi, jak jest zimno to nie chce wychodzić, Latem nie wejdzie nawet na trawę, bo kłuję ja w brzuch, jak pada deszcz omija kałuże i tak śmiesznie podnosi łapki. Quote
klaudiaaa Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Katarzyna Starkiewicz napisał(a):Perełka przykurcza łapki i momentalnie sika plus blady język. A Mi jest u mnie krótko,sweterka też nie ubierze, przykurcza łapki i wygląda jak robak obły. No ale jest poprawa bo daje się złapać, żeby wyjść na spacer. na dworze zakopuje się w śniegu i szaleje, szczeka. Perełka natomiast jak same imię mówi, na dworze tylko stoi, jak jest zimno to nie chce wychodzić, Latem nie wejdzie nawet na trawę, bo kłuję ja w brzuch, jak pada deszcz omija kałuże i tak śmiesznie podnosi łapki. Hahahaha. Pinokia nawet w torebeczce nauczyłam chodzić.. Jedziemy dalej, ręce bolą od dźwigania klocka wsadzam do torebeczki i tyle :lol: wyjmie tylko łebek i patrzy co się dzieje. A Misiu tak fajnie szaleje na dworze :-) Biega po śniegu i chowa w niego łebek. Zabójczo to wygląda. Nagram filmik i pokażę ich dwóch w akcji. :lol: Quote
Recommended Posts