Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo dziękuję wszystkim za przybycie
Zdecydowanie szukamy domowych tymczasów i to takich które zdecydują się wziąć psa na dożycie bo nie sądzę aby były to psy adopcyjne.
Popisałam do kilku osób które mają bezpłatne tymczasy ale niestety wszystko zajęte,a na płatne na razie nas nie stać, trzeba się też liczyć z kosztami weterynarza bo oba psiaki są w kiepskim stanie.

Posted

ihabe napisał(a):
to jak myslicie, warto robić allegro? Czy ktoś tam szuka starowinek? :-(

Myślę że warto ,może kogoś ujmą tym proszącym spojrzeniem jak mnie ujęły.

Posted

ciapuś napisał(a):
Myślę że warto ,może kogoś ujmą tym proszącym spojrzeniem jak mnie ujęły.

Ciapus napisz do anita happy,ona zawsze pomaga i niech dorzuci psiaki na facebooka szydlowieckich bid-ma ogromny odzew!!!!!!co chwila jakis psiak znajduje dom!!!!!!!!!!!!!!!!napisz koniecznie!!!!

Posted

nadalam temat kolezance (aasiaa) jej ciocia cuda potrafi zdzialac na spolke z mamą - im wiecej osob dziala, tym wieksza szansa; zeby nie moj frodek to bym wziela tego mniejszego staruszeczka, ale frodzio mu zyc nie da (bo dwie suki sa ok); a on na ostatnie miesiace potrzebuje spokoju i milosci, a nie awantur z kulawym frodkiem...

Posted

o matko, jestem i ja. W gardle ściska......roześlę gdzie się da. Może jakiś plakat zrobć, porozwieszam w sensownych miejscach! Takie stareńkie pyszczki, ech:( do pupy takie pieskie życie!

Posted

Lolalola napisał(a):
Ciapus napisz do anita happy,ona zawsze pomaga i niech dorzuci psiaki na facebooka szydlowieckich bid-ma ogromny odzew!!!!!!co chwila jakis psiak znajduje dom!!!!!!!!!!!!!!!!napisz koniecznie!!!!

Nie ma takiego użytkownika jak anita happy ,a ja nie kojarzę takiego ani podobnego nicka i nie bardzo wiem jak się z tą osobą skontaktować

Posted

Moja wyszukiwarka na dogo widać nie działa :angryy::angryy::angryy:

Niestety ma pełniutką skrzynkę
Może ktoś kto jest na wątku razem z anita_happy zaprosi ją tutaj :oops:

Posted

ciapuś napisał(a):
Moja wyszukiwarka na dogo widać nie działa :angryy::angryy::angryy:

Moja też nie działa:mad:ale mam Anita_happy w znajomych:lol:

Ciapuś to Ty masz pełną:cool3: