Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chciałam zapytać czy używacie lub używaliście przy swoich kitkach furminatora??? Czy to coś się sprawdza? Jeśli tak to jakiej firmy i jakiej wielkości sprzęcicho macie???
Zastanawiam się nad kupnem tego cuda dla Fudziora, ale nie wiem zbytnio jaki, bo ceny w zależności od firmy i wielkości kształtują się od 8 do 70 euro.

Jeśli już o tym było to podeślijcie linka, a to wywalcie.

Posted

co znaczy zwykła szczotka.....? w okresie wyinki trzeba trochę pokombinowac zeby pomóc psu..i zeby ten nie wygladał jak wypłosz :P
my mamy drucianą szczotkę małą i dużą :) poza tym grzebień z obracającymi ząbkami ( coś na wzór furminatora właśnie:) plus szczotka z włosia...zależy co trzeba robić ;)

Posted

co prawda mam shibe, ale siersc taka sama :P
ja kupilam furminator w sredniej cenie, ani najdrozszy ani najtanszy.
sprawdza sie swietnie, aczkolwiek psa bedziesz miala o polowe mniejszego po wyczesaniu...oczywiscie pracy tak czy siak jest duzo, ale jest o wiele latwiej.usuwany jest podszestek a nie wlos okrywowy -czyli to o co nam chodzi, bo to wlasnie podszerstek lata po calym domu :)

Posted

Nie no Laski furminator rządzi :loveu: Nie musiałam dzisiaj załączać odkurzacza. Jedynie mamy problemy z dobraniem się do szyjaski, albo za dużo kudłów, albo po prostu Pan Pikuś jest z deka usyfiony.

• 3 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

Kupilem, troche z niedowierzaniem ale jestem zadowolony :) Duzo fajniej wyczesuje niz tradycyjna szczotka i moj psiak duzo lepiej znosi czesanie :)
Ogolnie pozytywny sprzecik.

Posted

jaco napisał(a):
Kupilem, troche z niedowierzaniem ale jestem zadowolony :) Duzo fajniej wyczesuje niz tradycyjna szczotka i moj psiak duzo lepiej znosi czesanie :)
Ogolnie pozytywny sprzecik.

Kupiłeś z taką pewną nieśmiałością ;-):eviltong: To super, że się sprawdza i ,że Yoshi nie protestuje. W takim razie ja też muszę się na to zdecydować :lol:

• 1 month later...
Posted

A możecie mi wysłać linka do dość dobrego furminatora w rozsądnej cenie i czy dla sznaucera tez może być zamiast trymera czy nie bardzo???

• 1 month later...
Guest shabowy
Posted

Furminator to dobra sprawa jednak okrywowy też wycina niestety.