Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Najładniejsze:

Władca Traw
Lazarus

A najśmieszniejszy to hodowla komondorów:
Zwierz w dredach

Za to taki, który nie wiem czy mi się bardzo podoba, ale jest na pewno ciekawy to hodowla
'I wszystko jasne" :)

• 3 weeks later...
Posted

Mi sie najbardziej podoba przydomek mojej hodowli pointerów : Passionate Chase - w tłumaczeniu. Namietna Pogon .;) A tak inaczej to Passionate imie pierwszej suki hod. ktora zapoczatkowala hodowle a Chase elegancja i zwinnosc POINTERA w polu .;)

Posted

Mi sie najbardziej podoba przydomek mojej hodowli pointerów

to chyba jasne, że każdemu się jego przydomek najbardziej podoba, ale przecież nie o to w tym temacie chodzi ;)

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='Marta Chmielewska']A znacie buldożka o nazwie Skrzat Bulgotek Od Ropuchy? :evil_lol: Bo był taki. :cool3:

THE BEST OF THE BEST!!! :D

[quote name='apple']Mnie szczególnie rozbawiła nazwa hodowli bokserków "Obcy z Marsa":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Pasuje do rasy - genialne!

[quote name='moth']Mnie się podobają m.in. przydomki nawiązujące do imion i nazwisk hodowców. Np.
z Peronówki hod. Małgorzata Peron
Ew-Bor hod. Ewa Borkiewicz
Stellanova hod. Stella Zawadzka
Lazarus hod. K.W. Lazar
Wa-Da-Pi hod. D.W. Pięta
od Mohtarów hod. Ewa El Mohtar
Lastug hod. Aneta Stuglik

Fajny pomysł, tez mi się podoba :)

• 2 months later...
Posted

[quote name='marcelinka371']Ja sie zakochalam na zabuj w przydomku Staffkow "Stafka wieksza niz zycie" :D[/QUOTE]
Genialne! :)

Mnie się podoba przydomek CON AMORE (staffików z tego co pamiętam), co oznacza "z zamiłowania" :loveu:

Posted

[quote name='szalej']Mnie zawsze śmieszy hodowla Berneńskich psów pasterskich - O MÓJ TY SMUTKU :D
słodko[/QUOTE]

To chyba z wiersza K.K.Baczyńskiego "O mój ty smutku cichy"?

Swoją drogą - piękny wiersz

Posted

ZAPRASZAMY HODOWCÓW I WYSTAWCÓW DO ZAMIESZCZENIAREKLAMY NA TELEBIMIE HALI GŁÓWNEJ I EKRANACH LCD
NA ANTRESOLI W "SPODKU"
PODCZAS XVII MIĘDZYNARODOWEJ WYSTAWY PSÓW RASOWYCH w KATOWICACH w DNIACH 16-18.03.2012

reklama2012@zkwp.katowice.pl

tel. 501-688-196

Treść materiałów reklamowych nie może naruszać zasad działalności reklamowej w środkach masowego przekazu oraz nie może być sprzeczna z obowiązującym w Polsce prawem oraz przepisami Związku Kynologicznego w Polsce.

Wyświetlone zostaną tylko reklamy oplacone do 13.03.2012

• 2 weeks later...
Posted

właśnie natknęłam się na hodowlę wyżłów niemieckich pod przydomkiem "THEOGONIA". :roflt:
genialne, szalenie zabawne, z dystansem i na miejscu! i co najważniejsze - zapada w musk, głęboko między fałdy. grrratuluję autorom pomysłu.

ale i tak za każdym razem i niezmiennie zachwyca mnie hodowla "Z PORZĄDNEJ RODZINY". mniam, cóż za przydomek.

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 2 months later...