Klaudus__ Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Kochani... Po raz kolejny zwracam się do Was z cichą prośbą... Jeszcze przez "chwilkę" możemy komuś podarować nasz 1%... Wielokrotnie ludzie nie oddają go na żadną organizację... Wiem,że każdy z Was jest świadomy jak to wiele znaczy... Jeżeli jeszcze nie wiecie komu go przekazać, weźcie pod uwagę Przystań Ocalenie... Na Ich stronie jest druk i wszelkie wskazówki... Podarujcie tym poszkodowanym biedakom zaledwie ten 1%... Poza 1% można pomóc inaczej... Sądzę,że zwierzaki ucieszą się z wszelakich podarunków ;) [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]W Przystani każdy najmniejszy podarunek jest niesamowicie doceniony.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Bowiem mieszkańcy Przystani to ludzie poświęcający całe swoje życie na pomoc bezradnym, skrzywdzony zwierzakom. Ubolewają nad każdym nieszczęściem.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jednak nie są w stanie pomóc wszystkim...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Wielokrotnie płacili zdrowiem za pomoc zwierzętom - jednak nie poddają się![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Walczą! O dobro... O życie...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Wielu myśli,że wystarczy zadzwonić,bądź podrzucić zwierzaka do Przystani - "bo przecież muszą pomóc..." [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Wcale nie muszą... MOGĄ... I pomagają...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Nie przejdą obojętnie obok bólu i cierpienia.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jednak i Im wszystkiego brakuje...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Mało z Nas zastanawia się nad tym jak Im pomóc...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]A większość "coś od Nich chce"...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Dodam,że w Przystani jest wiele zwierzaków np.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Trzyłapek Karo: (uwielbia wszelakie piszczące zabawki - z każdej jednej się bardzo ucieszy)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Wspaniała Dogomaniacka Łapa:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Klusia (na szczęsie nie została zjedzona)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Borutkę zna chyba cała Polska:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Wojtusia (trafiła tam zaniedbana i wystraszona) - teraz Pani domu :)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Na Ich stronie zobaczysz jak wiele robią... I jak wiele potrzeba, by te zwierzaki miały spokojną starość... Nie przechodź obojętnie... POMÓŻ...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]http://www.przystanocalenie.pl/kpdz_index_pl.html[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT] Quote
Avilia Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Gdyby ktoś z okolic Katowic,Będzina,Dąbrowy,Sosnowca chciał podarować Mikołajkowy prezent zwierzakom z Przystani można się zgłosić do mnie;) Dowiozę "upominki":) Quote
Klaudus__ Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 [quote name='Avilia']Gdyby ktoś z okolic Katowic,Będzina,Dąbrowy,Sosnowca chciał podarować Mikołajkowy prezent zwierzakom z Przystani można się zgłosić do mnie;) Dowiozę "upominki":) Jak zwykle niezawodna! Więc można zrobić zbiórkę w tamtejszej okolicy! :) Quote
malibo57 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Zamówcie jakiś piękny baner tego wątku - Przystań zasługuje na najpiękniejszy banerek na Dogomanii. Quote
Klaudus__ Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Dokładnie! Banerek potrzebny! Może ktoś zrobiłby w prezencie jakiś przyciągający uwagę? Może ktoś na fb by wrzucił? Zbierzymy coś dla Nich w przencie! Oni cały rok są Mikołajami! Tyle już żyć uratowali! Quote
Basia&Safi Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 ja juz mam plakacik który chce powiesic w klatce tylko drukarka mi padła :/ gdyby ktos z Tychów okolic chcial cos podarowac moge odebrac :) tak jak pisalam 5 bede w przystani :) Quote
Klaudus__ Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Może ktoś banerek zrobić? Czasu niewiele,a zwierzaków,które na niespodziankę czekają - cała masa! Quote
Gosiara Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 O i Dorotka się załapała:)Ja chcę być 5tego. w przystani ale to zależy od pracy męża:) Quote
Grosziwo Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Bardzo chcę odwiedzić "przystań" (nigdy tam nie byłam ale Misiu[*], cudne psisko, któremu ludzie tak wiele złego uczynili) zawsze będzie w mojej pamięci. Postaram się tam pojechać i na miarę moich możliwości choć troszkę być Mikołajem. Quote
ihabe Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Ja tez bardzo ale to bardzo chciałabym odwiedzić zwierzatka w przystani z prezentami na Mikołaja:-) Quote
Klaudus__ Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 [quote name='ihabe']Ja tez bardzo ale to bardzo chciałabym odwiedzić zwierzatka w przystani z prezentami na Mikołaja:-) Iwonko możemy jechać razem :) Dawno się nie widziałyśmy,a obiecałam pokazać Przystań! Quote
Borówka16 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Zaznaczam. Przystań faktycznie baaaardzo dużo robi dla zwierząt :) Quote
Gosiara Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Nawet jako ktoś przywiezie trochę każdy trochę to się nazbiera:) Quote
Justa&Zwierzaki Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 A ja podnoszę watek aby był zauważalny ... Quote
Gosiara Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Podniosę,anial będziesz może się spotkamy?:) Quote
mikoada Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Ja również podniosę, oby jak najwięcej osób zauważyło ten wątek :) Quote
zuzlikowa Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 [quote name='Klaudus__']Dokładnie! Banerek potrzebny! Może ktoś zrobiłby w prezencie jakiś przyciągający uwagę? Może ktoś na fb by wrzucił? Zbierzymy coś dla Nich w przencie! Oni cały rok są Mikołajami! Tyle już żyć uratowali! wIELE NIE MOGĘ ZAOFIAROWAĆ...ale na FB wrzuciłam z prośbą o dalsze udostepnianie...i pokażę jeszcze! Cieszę się,że są tacy,którym warto pomagać, bo NIGDY NIE ODMAWIAJĄ POMOCY! Quote
Recommended Posts