bursztynki Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Chłopaczk ładniutki , ale dziewczynki "miodzio" Quote
Hawanka Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 martika5 napisał(a): Z uwagą obserwuję nowe mioty bo jak wszystko dobrze poszło to będziemy mieli szczeniaczki na koniec marca . Napewno Sylwia wszystko dobrze poszło ...!!!! :) Quote
rodzice Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 serdecznie gratuluję pięknego miotu - i jak kolorowo ! Quote
Pilosus Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 No to jeśli wszystkim tak podobają się szczeniaczki, to będę Was zamęczać zdjęciami:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Hawanka Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 [quote name='Pilosus']No to jeśli wszystkim tak podobają się szczeniaczki, to będę Was zamęczać zdjęciami:) http://img815.imageshack.us/i/img0445yl.jpg/ ta fotka jest cudowna .....:lying: Quote
ann1 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 [QUOTENo to jeśli wszystkim tak podobają się szczeniaczki, to będę Was zamęczać zdjęciami:) [/QUOTE] Zamęczaj :evil_lol:, my nie mamy nic przeciwko temu :lol:. Quote
Pilosus Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Dziękujemy za buziaki, Nayra wymiziana, wycałowana, należy jej się. Quote
bursztynki Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Oj tak zasłużyła na miziańce ,dzielna sunia. Quote
ann1 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Wiesiu, gdzie fotki maluszków. Obiecałaś ,że nas zamęczysz fotkami i słowa nie dotrzymujesz. Wklej kilka, one są już na pewno urocze. Ja tak lubię oglądać zdjęcia malutkich hawańczyków. Quote
Hawanka Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 ann1 napisał(a):Wiesiu, gdzie fotki maluszków. Obiecałaś ,że nas zamęczysz fotkami i słowa nie dotrzymujesz. Wklej kilka, one są już na pewno urocze. Ja tak lubię oglądać zdjęcia malutkich hawańczyków. świeta prawda :D Quote
Pilosus Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Moje maluchy we wtorek skończyły 4 tygodnie:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Pilosus Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Czy wiecie, jak obrócić zdjęcie? Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Hawanka Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Pilosus napisał(a): Czy wiecie, jak obrócić zdjęcie? Prosze bardzo P. Wiesio ;) http://i55.tinypic.com/20gmukh.jpg Edit:Piękny włos maja dorosłe hawańczyki Quote
Pilosus Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Dzięki Hawanko, ale jak to się robi? Quote
ann1 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Wiesiu , śliczne te twoje kuleczki, a najpiękniejsze te jaśniutkie. Didi wyrosła na prawdziwą piękność. Patrząc na te Twoje hawańczyki i te ich "futra" :crazyeye:, przyznaję że jesteś fachowcem w pielęgnacji tej rasy:cool2:. Quote
Pilosus Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Ania, to genetyka jest u mnie fachowcem:), no i tak myślę, że chyba BARF im służy. Quote
ann1 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Wiesiu, nie bądź taka skromna. Genetyka genetyką, ale nie zmarnować takich włosów to ogromna sztuka.Opanowałaś ją do perfekcji. Przykładem jest Didi. Jany włos i żadnych zacieków pod oczami. Wcina barf, a pyszczek jaśniutki jak po suchej karmie. Włoski na łapkach, każdy oddzielnie nie tworzą się loki( podziwiałyśmy to razem z Agnieszką). Super. Troszkę Cię podpytam w Legionowie(w Opolu mamy dużą konkurencję, każda rada na wagę złota;)). Quote
Hawanka Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Pilosus napisał(a):Dużo hawańczyków będzie w Opolu? z tego co wiem to nie :) oj tak futra przepiękne WIELKIE BRAWA !!!! co do Fotek to prawym przyciskiem myszki klika sie na fotke myszką i obruć zgodnie z ruchem wskazówek zegara i fotka sie przekreca :D Quote
ann1 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Z tego co wiem( z różnych źródeł) to dużo. Chyba, że większość zgłosi pieski tylko dla reklamy a osobiście nie przyjedzie. Quote
Pilosus Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 Sadza Pilosus Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Hawanka Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 on jest czarny czy czarny podpalany czy tez w brąz wchodzi ? Quote
Recommended Posts