li1 Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Nie mam nowych info o Misi. Szukalam wsrod znajomych w Warszawie ( telefonowalam ) kogos do wydrukowania i rozwieszenia plakatow. Nie znalazlam nikogo. Quote
psiakiGabi Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Tylu dogomaniaków jest z Warszawy, nikt nie ma możliwości wydrukowania plakatów i rozwieszenia?:placz: Quote
erka Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Warszawiacy pomóżcie! Misia wydostała sie z piekła dymińskiego, nie może przecież teraz gdzieś zamarznąć :(. Nie sądzę,żeby Misię ktoś przygarnął skoro była nieufna. Quote
erka Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Chyba jednak szkoda,że ten wątek został przeniesiony do tego działu, bo tu mało kto zagląda, na ogólnym byłaby większa szansa, żeby ludzie z Wa-wy zobaczyli. Trzeba by powysyłać do warszawiaków, ja nie znam za wielu. Quote
li1 Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Moge przeniesc watek. Dostalam wiadomosc od znajomych , ze sa zaniepokojeni zdrowiem sasiada. Juz do niego dzwonie. My na dogo zamartwiamy sie Misia. Ja moge jedynie blagac tutaj o pomoc w drukowaniu i rozwieszaniu plakatow i zwrocic koszty. Edit Telefon w domu nie odpowiada, w kom. wlacza sie nagranie, ze abonent poza zasiegiem. A Misi nikt nie widzial. Quote
Ninti Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Udostępnione. Poprosiłam Ubocze o wydrukowanie choćby jednego plakaciku, bo ja nie mam jak w tej chwili. Ten jeden mogę skserować później. Mogę jutro porozwieszać po południu, ale muszę mieć co. Chyba, że ktoś będzie miał wcześniej to proszę o telefon 600 551 738. Quote
Luna123 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Misia, znajdż się, tak zimno jest:shake: Quote
Awit Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Ja pracuję tam w okolicy, podrukuję i rozwieszę. Dam babce z pracy, mieszka niedaleko, poproszę by rozwiesiła. Cholera, szkoda suni, a dziś taka zimna noc. Moje suki ledwo szły, a ona tam gdzieś koczuje:-( A nie można zostawić drzwi od klatki uchylonych? Co za łajza z tego sąsiada, tak postąpić, ostatnia ludzka świnia może. Czyj tel jest na plakatach? Może ze dwa powinny być...? Quote
UBOCZE Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Zaznaczam zaginioną Misię... Oby znalazła się jak najszybciej... Plakaty jutro będą... Quote
li1 Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Tel jest do tego sasiada , co opiekuje sie Misia. Andrzej-602 310 256. Dzieki za pomoc. Nie wiem jak sunia daje sobie rade......... Edit Andrzej rozdaje na ulicy kartki ze swoim telefonem i info, ze szuka suczki. Byl az w okolicach Filtrow-ul Towarowej. Tajna policja co go zatrzymuje i dziwi sie dlaczego on chodzi w nocy po bramach, tez dostala karteczke i obiecali oczywiscie dac znac, gdyby zauwazyli Misie. Czy Misia moze miec problemy ze sluchem ? Powiedziala to pani z lotka, u ktorej Misia czesto bywala. Moje dziecko tego nie zauwazylo, bo sunia nie odstepowala jej na krok i nie musiala jej przywolywac. Quote
Awit Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Czyli tel jest Andrzeja, który jest sąsiadem tego starszego pana, co miał Misię. To bedą nowe plakaty? Wydrukowałam te. Quote
Selenga Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Na stronie kwarantanny Palucha znalazłam takie zdjęcie: Zdjęcie dotyczy tego rudego psa, ale załapał się kawałek zwierzaczka, który teoretycznie chyba mógłby być Misią. To jest pierwsze zdjęcie na stronie kwarantanny http://paluch1.home.pl/system_kwarantanna.php Niestety - to nie Misia - zdjęcie jest z 2.12 :( Quote
li1 Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 [quote name='Awit']Czyli tel jest Andrzeja, który jest sąsiadem tego starszego pana, co miał Misię.....QUOTE] Andrzej to moj sasiad, ktory zajmowal sie Misia. Tzn. Andrzej to starszy pan. Andrzej=starszy pan=opiekun Misi= moj sasiad. Do schroniska na pewno Andrzej pojedzie w sobote lub niedziele. Quote
Ninti Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Ale zgłaszaliście ją na stronę Palucha? Kora wie? Quote
li1 Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Na strone Palucha miala dac wpis Porcelanowa lalka. Do Kory wyslalam PW. Na Paluchu wiedza o Misi, bo dzis dzwonila Straz Miejska do Andrzeja ( ktory im zglosil zaginiecie suni zaraz po jej ucieczce ) i poinformowala, ze Misi nie ma dzis na Paluchu. Z jednego telefonu rozmawiali z Andrzejem a z drugiego w tym czasie wypytywali sie o sunie w schronisku. Quote
Ninti Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 http://www.zaginionepsy.waw.pl/viewforum.php?f=16 O tym myślałam. Quote
li1 Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 [quote name='Ninti']http://www.zaginionepsy.waw.pl/viewforum.php?f=16 O tym myślałam. Juz wstawiam tam Misie. Quote
Olena84 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Ja pytalam wieczorem p. Andrzeja o misie ale nic nie wie, ale z smsow od niego widac jaki jest przerazony. Wydrukuje dzis plakaty i tez sprobuje podjechac i porozwieszac tylko gdzie? moze ustalmy kto gdzie to wiesza. Quote
Olena84 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 A czy mozna ten plakat Selenga zrobic tak by nie byl w pdf bo nie mam go jak wkleic na fb Quote
li1 Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 Byl pomysl przeniesienia watku spowrotem na " do adopcji " poniewaz tem zaglada wiecej osob. Przeniesc czy nie ? Quote
Ninti Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Zróbcie jakiś banerek, ja nie umiem :oops: Quote
Olena84 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Jak mam wstawic plakat zrobiony w wordzie? Chyba ze na maile Wam slac, zrobilam ale nie umiem tu wstawiac. Quote
Olena84 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 [FONT=Tahoma]15 grudnia ok godz 18 wybiegła z mieszkania i uciekła na ulice Misia . Ma na sobie czerwona obroże. Pobiegła z tego odcinka [/FONT][FONT=Tahoma]ul. Pięknej[/FONT][FONT=Tahoma], który zbiega się z [/FONT][FONT=Tahoma]ul. Koszykowa.[/FONT][FONT=Tahoma] Pędziła w stronę [/FONT][FONT=Tahoma]Politechniki-Koszykowej.[/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT][FONT=Tahoma] [/FONT][FONT=Tahoma]Misia jest małym psem, waży ok. 8-9 kilo, sięga do polowy łydki.[/FONT][FONT=Tahoma] Może być nieufna.[/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT][FONT=Tahoma]Tel do opiekuna[/FONT] [FONT=Tahoma] 602 310 256-Andrzej[/FONT][FONT=Tahoma] [/FONT][FONT=Tahoma]Dla znalazcy [/FONT][FONT=Tahoma]NAGRODA[/FONT][FONT=Tahoma] 500 zl.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Zaginęła sunia Misia [/FONT] [FONT=Times New Roman]Tel. 602-310-256[/FONT] [FONT=Times New Roman]Nagroda!!![/FONT] [FONT=Times New Roman]Zaginęła sunia Misia [/FONT] [FONT=Times New Roman]Tel. 602-310-256[/FONT] [FONT=Times New Roman]Nagroda!!! [/FONT] [FONT=Times New Roman]Zaginęła sunia Misia [/FONT] [FONT=Times New Roman]Tel. 602-310-256[/FONT] [FONT=Times New Roman]Nagroda!!![/FONT] [FONT=Times New Roman]Zaginęła sunia Misia [/FONT] [FONT=Times New Roman]Tel. 602-310-256[/FONT] [FONT=Times New Roman]Nagroda!!![/FONT] [FONT=Times New Roman]Zaginęła sunia Misia [/FONT] [FONT=Times New Roman]Tel. 602-310-256[/FONT] [FONT=Times New Roman]Nagroda!!![/FONT] [FONT=Times New Roman]Zaginęła sunia Misia [/FONT] [FONT=Times New Roman]Tel. 602-310-256[/FONT] [FONT=Times New Roman]Nagroda!!![/FONT] [FONT=Times New Roman]Zaginęła sunia Misia [/FONT] [FONT=Times New Roman]Tel. 602-310-256[/FONT] [FONT=Times New Roman]Nagroda!!![/FONT] [FONT=Times New Roman]Zaginęła sunia Misia [/FONT] [FONT=Times New Roman]Tel. 602-310-256[/FONT] [FONT=Times New Roman]Nagroda!!![/FONT] [FONT=Times New Roman]Zaginęła sunia Misia [/FONT] [FONT=Times New Roman]Tel. 602-310-256[/FONT] [FONT=Times New Roman]Nagroda!!![/FONT] [FONT=Times New Roman]Zaginęła sunia Misia [/FONT] [FONT=Times New Roman]Tel. 602-310-256[/FONT] [FONT=Times New Roman]Nagroda!!![/FONT] Quote
Olena84 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 To mial byc plakat, a wyszlo jak zwykle, jak mam wstawic, kto pomoze!!?? Quote
Recommended Posts