li1 Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Rescal, odpi... sie ode mnie. Misia nie siedzi sama, nie tylko w korytarzu i nie ma on metr na dwa. Nie zwalaj winy na mnie za ucieczke Misi. A skad Ci przyszlo do glowy ze miala byc u mnie w nieskonczonosc ? Quote
Olena84 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Pan Andrzej napisał smsa. Dodałąm misie na facebooku psow zaginionych, jest 2300 ludzi, moze ktos zauwazy ja. Quote
li1 Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Dzieki Jamor poddal pomysl, by " jakas ciotka co ma w aucie CB radio poinformowała kierowców " Quote
rescal Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 li1 napisał(a):Rescal, odpi... sie ode mnie. Misia nie siedzi sama, nie tylko w korytarzu i nie ma on metr na dwa. Nie zwalaj winy na mnie za ucieczke Misi. A skad Ci przyszlo do glowy ze miala byc u mnie w nieskonczonosc ? moze troche grzeczniej, co? nie zwalam na ciebie winy ja widzialm Misie i widzialam jakie ma warunki. a ty? przez tydzien nie mala nawet w tym korytarzyku posłania. 'na pokoje' nie moze wchodzic bo 'sra i szcza' jak to pieknie okreslil pan andrzej. w mieszkaniu nie ma prądu, a ona siedzi tam cale dnie sama. takie sa fakty i swoimi chamskimi odzywkami tego nie zmienisz skupmy sie na odnalezieniu jej, a pozniej niech jedzie gdzies gdzie bedzie miala lepiej, i tyle Quote
enia Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 na paluch to pewnie jeszcze nie trafila? a ona da sie złapać czy jest płochliwa? Quote
li1 Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Rescal, jszcze raz Ci mowie, zebys odpie.. sie ode mnie. I nie pisz bzdur, bo sunia nie siedzi sama calymi dniami w mieszkaniu. Ty masz chamskie odzywki. Quote
Olena84 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 A czy do tej obrozy przypieta byla adresatka w razie co? Quote
Olena84 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 sa juz jakies ogloszenia w internecie, plakaty? Quote
li1 Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Paulina78 napisał(a):Dalam info wewnetrznie na Paluchu ... Ogloszenia tez beda, podobno juz maja plakaty, .... Tak napisala Paulina na drugim watku. Quote
li1 Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Podaje trase spacerow Misi : Ul Piekna i Wilcza do Marszalkowskiej, Poznanska, Emili Plater. Z moim dzieckiem chodzila czesto w okolice teatru Roma ( Nowogrodzka, hotel Marriot ) do restauracji z sushi. Byla czesto z Andrzejem w odwiedzinach u ludzi mieszkajacych w tych okolicach Andrzej ma zawiadomic jak najwiecej biur-administracji domow, a te dac znac do dozorcow domow. Quote
enia Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 li1 napisał(a):Podaje trase spacerow Misi : Ul Piekna i Wilcza do Marszalkowskiej, Poznanska, Emili Plater. Z moim dzieckiem chodzila czesto w okolice teatru Roma ( Nowogrodzka, hotel Marriot ) do restauracji z sushi. Byla czesto z Andrzejem w odwiedzinach u ludzi mieszkajacych w tych okolicach Andrzej ma zawiadomic jak najwiecej biur-administracji domow, a te dac znac do dozorcow domow. może zdjęcia Misi niech porozwiesza?? ja zawsze zwracam uwage na plakaty.... Quote
Olena84 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 sprobuje dzis podrukowac ale dac mu moge dopiero jutro bo dzis siedze po pracy a potem jeszcze jade do piaseczna i bede pozno w domu. Quote
Jo37 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Pojeżdżę po okolicy ale niestety dopiero w nocy. Quote
mysza 1 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Czyli żadne plakaty nie zostały powieszone? Przygotujcie wersję elektroniczną i wrzućcie na wątek to ludzie z dogo będą drukować i wieszać. Zawsze plakaty są najskuteczniejsze. Będę się za sunią rozglądać, pracuję w okolicy. Quote
Luna123 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 taka kochana sunieczka:loveu: oby się szybciutko znalazła Quote
li1 Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Plakaty mialy byc porozwieszane. Wzor tez jest na watku, zaraz poszukam. Quote
li1 Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Na jaki adres wyslac. Nie pamietam czy wyslalam, zrobie to teraz. Quote
li1 Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Dlaczego nigdzie nie widac malej ? Co za koszmar. Ze Strazy Miejskiej sie odezwali, z Palucha ze nadal takiej suczki nie znaleziono. Komputer zamyka sie sam, chyba przegrzany. Dam mu odpoczac. Quote
li1 Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Zaraz do niego zadzwonie i powiem. EDIT Przypomnialo mi sie ze Andrzej nie ma komputera i nie ma wprawy, by czytac swoje mejle Ma adres, ale zawsze obsluguje komputer z pomoca innych ( u znajomych, w kawiarence internetowej ). Ale powiem mu. Quote
Ninti Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Jak nie mogłam na komputerze to pisałam odręcznie duże kolorowe ogłoszenia i też działało. Quote
li1 Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 I jeszcze jedno. Sasiad jest starszym czlowiekiem, ma wiele chorob, jest duze ryzyko, ze dostanie wylewu. Jest ta sytuacja strasznie zdenerwowany. Nie moge dawac mu do zrobienia zbyt wiele, bo jest to po prostu niebezpieczne. Na znalezieniu suni zalezy mi przeogromnie. Dlatego prosze ludzi z dogo o pomoc, bo mozliwe, ze Andrzej nie bedzie mogl nawet chodzic. To naprawde starszy schorowany facet. Quote
Recommended Posts