Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 217
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rescal, odpi... sie ode mnie. Misia nie siedzi sama, nie tylko w korytarzu i nie ma on metr na dwa. Nie zwalaj winy na mnie za ucieczke Misi. A skad Ci przyszlo do glowy ze miala byc u mnie w nieskonczonosc ?

Posted

li1 napisał(a):
Rescal, odpi... sie ode mnie. Misia nie siedzi sama, nie tylko w korytarzu i nie ma on metr na dwa. Nie zwalaj winy na mnie za ucieczke Misi. A skad Ci przyszlo do glowy ze miala byc u mnie w nieskonczonosc ?

moze troche grzeczniej, co? nie zwalam na ciebie winy
ja widzialm Misie i widzialam jakie ma warunki. a ty?
przez tydzien nie mala nawet w tym korytarzyku posłania. 'na pokoje' nie moze wchodzic bo 'sra i szcza' jak to pieknie okreslil pan andrzej. w mieszkaniu nie ma prądu, a ona siedzi tam cale dnie sama. takie sa fakty i swoimi chamskimi odzywkami tego nie zmienisz
skupmy sie na odnalezieniu jej, a pozniej niech jedzie gdzies gdzie bedzie miala lepiej, i tyle

Posted

Rescal, jszcze raz Ci mowie, zebys odpie.. sie ode mnie. I nie pisz bzdur, bo sunia nie siedzi sama calymi dniami w mieszkaniu. Ty masz chamskie odzywki.

Posted

Paulina78 napisał(a):
Dalam info wewnetrznie na Paluchu ... Ogloszenia tez beda, podobno juz maja plakaty, ....

Tak napisala Paulina na drugim watku.

Posted

Podaje trase spacerow Misi : Ul Piekna i Wilcza do Marszalkowskiej, Poznanska, Emili Plater. Z moim dzieckiem chodzila czesto w okolice teatru Roma ( Nowogrodzka, hotel Marriot ) do restauracji z sushi.

Byla czesto z Andrzejem w odwiedzinach u ludzi mieszkajacych w tych okolicach

Andrzej ma zawiadomic jak najwiecej biur-administracji domow, a te dac znac do dozorcow domow.

Posted

li1 napisał(a):
Podaje trase spacerow Misi : Ul Piekna i Wilcza do Marszalkowskiej, Poznanska, Emili Plater. Z moim dzieckiem chodzila czesto w okolice teatru Roma ( Nowogrodzka, hotel Marriot ) do restauracji z sushi.

Byla czesto z Andrzejem w odwiedzinach u ludzi mieszkajacych w tych okolicach

Andrzej ma zawiadomic jak najwiecej biur-administracji domow, a te dac znac do dozorcow domow.

może zdjęcia Misi niech porozwiesza??
ja zawsze zwracam uwage na plakaty....

Posted

Czyli żadne plakaty nie zostały powieszone? Przygotujcie wersję elektroniczną i wrzućcie na wątek to ludzie z dogo będą drukować i wieszać.
Zawsze plakaty są najskuteczniejsze.
Będę się za sunią rozglądać, pracuję w okolicy.

Posted

Dlaczego nigdzie nie widac malej ? Co za koszmar. Ze Strazy Miejskiej sie odezwali, z Palucha ze nadal takiej suczki nie znaleziono.

Komputer zamyka sie sam, chyba przegrzany. Dam mu odpoczac.

Posted

Zaraz do niego zadzwonie i powiem.
EDIT Przypomnialo mi sie ze Andrzej nie ma komputera i nie ma wprawy, by czytac swoje mejle Ma adres, ale zawsze obsluguje komputer z pomoca innych ( u znajomych, w kawiarence internetowej ). Ale powiem mu.

Posted

I jeszcze jedno. Sasiad jest starszym czlowiekiem, ma wiele chorob, jest duze ryzyko, ze dostanie wylewu. Jest ta sytuacja strasznie zdenerwowany. Nie moge dawac mu do zrobienia zbyt wiele, bo jest to po prostu niebezpieczne. Na znalezieniu suni zalezy mi przeogromnie. Dlatego prosze ludzi z dogo o pomoc, bo mozliwe, ze Andrzej nie bedzie mogl nawet chodzic. To naprawde starszy schorowany facet.