Jo37 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Witamy na dogo . Bardzo dziękujemy za relację . Quote
li1 Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 A ja pieje z radosci nad takim zakonczeniem tulaczki Ryski (Misi Kaji ). Wlascicielki kocham a tym ktorzy pomagali w poszukiwaniach, robili plakaty, drukowali je, zawozili i robili wszystko, by znalezc mala, jestem wdzieczna do konca zycia ( potem tez ). Quote
li1 Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 Luna123 napisał(a):to może sąsiadowi sąsiada też Hmmm, nie wiem. Swistakowi na pewno, ale sasiadowi sasiada, nie wiem....moze.....eeee, chyba nie, chociaz, sama nie wiem... Quote
erka Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Martag dzięki za zaopiekowanie się Misiunią:). A możesz wkleić jakąs fotkę suczynki, zanim doczekamy sie relacji juz z docelowego domku Misi? Bardzo ciekawe jak sunia teraz wygląda, bo było do tej pory niewiele fotek Misi. Quote
martag Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 nie wiem jak dodać zdjęcia w wątku ale założyłam profil Misi Rysi > http://www.dogomania.pl/site/gallery/d/8010/ Quote
andzia69 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 [quote name='martag']nie wiem jak dodać zdjęcia w wątku ale założyłam profil Misi Rysi > http://www.dogomania.pl/site/gallery/d/8010/ Super Misia wygląda:p a mam takie pytanko - z kim mam podpisać umowę adopcyjną? Li mówiła, ze ktos się ze mną skontaktuje w tej sprawie...ale nikt do mnie nie dzwonił:-( Quote
martag Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 przekażę informację nowej właścicielce, zgłosi się w tej sprawie zaraz po świętach ! dodałam jeszcze kilka zdjęć pozdrawiam, m Quote
Luna123 Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Gdy przyjdą Święta w srebrnej bieli, Gdy Stary Rok w Nowy się zamieni, Przyjmijcie gorące życzenia, Niech się spełnią Wasze wszystkie marzenia! życzy Luna wraz z Fryziową rodzinką Quote
ka_piotrowska Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Witam wszystkim, chyba czas na relację z nowego, już stałego domu Miśki :) Ryśka-Miśka wprowadziła się do nas ostatecznie w czwartek wieczorem, była tu już wcześniej, od razu po znalezieniu jej na Koszykowej, więc nie miała problemu z zaaklimatyzowaniem się. Jedyny problem to zapoznanie Ryśki z naszą suczką, 12letnim owczarkiem niemieckim, która jest raczej dominującym typem. Zaczęło się od dwóch wspólnych spacerów w czwartek, na początek trochę nerwów ze strony naszej Mufy, ale na koniec psy spacerowały już obok siebie. W piątek było sporo szczekania, bo Ryśka zaczęła trochę kręcić się po naszym domu, Mufę denerwowało także to, że cały czas była pod naszą kontrolą kiedy Rysia była obok - na smyczy, albo trzymana za obrożę, tak żeby bez naszej zgody nie zbliżała się do małej. Największy postęp byl chyba dzisiaj, bo psiaki prawie cały dzień spędziły razem w jednym pokoju. Udokumentowane na zdjęciach - wrzuce niedługo do galerii :) Oczywiście bez naszej kontroli nie mogą się spotykać, mają dwie odseparowane od siebie części domu, więc Ryśka jest zupełnie bezpieczna przy tym naszym smoku ;) Ryśka rozbrykała się, wariuje w domu i na spacerach, jedzenie pochłania natychmiast, teraz już śpi zmęczona całym dniem pełnym nowych ludzi i atrakcji. Pozdrawiamy, Kasia i Ryśka Quote
li1 Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 :iloveyou: Mufie zycze spokojnego i milego zapoznawania sie z kolezanka Ryska, a Rysce wspanialych zabaw i najlepszego zycia w Nowej Rodzinie :iloveyou: Quote
andzia69 Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 dziękujemy za relacje z nowego domku!:):) i prosimy o więcej i o częściej!;) Quote
li1 Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Luna, czy wkleilas swistaka u Tuli ? Jeszcze jej nie znaleziono, ale szelki i ubranko bylo porzucone na sniegu kolo budynkow TVP. A szczesliwa Ryska, jak dogaduje sie z Mufka ? Quote
Olena84 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Ale super zakonczenie historii Miski Ryski! Quote
Luna123 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 [quote name='li1']Luna, czy wkleilas swistaka u Tuli ? Jeszcze jej nie znaleziono, ale szelki i ubranko bylo porzucone na sniegu kolo budynkow TVP. li1, wstawiłam, taka malizna kochana, żeby się znalazła szybciutko:thumbs: Quote
li1 Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 Historia Tuli skonczyla sie bardzo smutno. Nie przezyla mrozow na ulicy :-(:-(:-( Ryska czuje sie wspaniale. Dostalam wiadomosci i zdjecia, zapytam sie wlascicieli czy mozna wstawic na watku. Quote
andzia69 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 o matko - wystraszyłam sie, ze coś się stało Rysi jak zobaczyłam te smutne minki w poscie:razz: Quote
Recommended Posts