Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 217
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja pieje z radosci nad takim zakonczeniem tulaczki Ryski (Misi Kaji ). Wlascicielki kocham a tym ktorzy pomagali w poszukiwaniach, robili plakaty, drukowali je, zawozili i robili wszystko, by znalezc mala, jestem wdzieczna do konca zycia ( potem tez ).

Posted

Luna123 napisał(a):
to może sąsiadowi sąsiada też

Hmmm, nie wiem. Swistakowi na pewno, ale sasiadowi sasiada, nie wiem....moze.....eeee, chyba nie, chociaz, sama nie wiem...

Posted

Martag dzięki za zaopiekowanie się Misiunią:).

A możesz wkleić jakąs fotkę suczynki, zanim doczekamy sie relacji juz z docelowego domku Misi?
Bardzo ciekawe jak sunia teraz wygląda, bo było do tej pory niewiele fotek Misi.

Posted

Gdy przyjdą Święta w srebrnej bieli,
Gdy Stary Rok w Nowy się zamieni,
Przyjmijcie gorące życzenia,
Niech się spełnią Wasze wszystkie marzenia!

życzy Luna wraz z Fryziową rodzinką

Posted

Witam wszystkim,
chyba czas na relację z nowego, już stałego domu Miśki :)
Ryśka-Miśka wprowadziła się do nas ostatecznie w czwartek wieczorem, była tu już wcześniej, od razu po znalezieniu jej na Koszykowej, więc nie miała problemu z zaaklimatyzowaniem się. Jedyny problem to zapoznanie Ryśki z naszą suczką, 12letnim owczarkiem niemieckim, która jest raczej dominującym typem. Zaczęło się od dwóch wspólnych spacerów w czwartek, na początek trochę nerwów ze strony naszej Mufy, ale na koniec psy spacerowały już obok siebie. W piątek było sporo szczekania, bo Ryśka zaczęła trochę kręcić się po naszym domu, Mufę denerwowało także to, że cały czas była pod naszą kontrolą kiedy Rysia była obok - na smyczy, albo trzymana za obrożę, tak żeby bez naszej zgody nie zbliżała się do małej. Największy postęp byl chyba dzisiaj, bo psiaki prawie cały dzień spędziły razem w jednym pokoju. Udokumentowane na zdjęciach - wrzuce niedługo do galerii :)
Oczywiście bez naszej kontroli nie mogą się spotykać, mają dwie odseparowane od siebie części domu, więc Ryśka jest zupełnie bezpieczna przy tym naszym smoku ;)
Ryśka rozbrykała się, wariuje w domu i na spacerach, jedzenie pochłania natychmiast, teraz już śpi zmęczona całym dniem pełnym nowych ludzi i atrakcji.
Pozdrawiamy,
Kasia i Ryśka

Posted

:iloveyou: Mufie zycze spokojnego i milego zapoznawania sie z kolezanka Ryska, a Rysce wspanialych zabaw i najlepszego zycia w Nowej Rodzinie :iloveyou:

Posted

Luna, czy wkleilas swistaka u Tuli ? Jeszcze jej nie znaleziono, ale szelki i ubranko bylo porzucone na sniegu kolo budynkow TVP.

A szczesliwa Ryska, jak dogaduje sie z Mufka ?

Posted

[quote name='li1']Luna, czy wkleilas swistaka u Tuli ? Jeszcze jej nie znaleziono, ale szelki i ubranko bylo porzucone na sniegu kolo budynkow TVP.

li1, wstawiłam, taka malizna kochana, żeby się znalazła szybciutko:thumbs:

• 1 month later...
Posted

Historia Tuli skonczyla sie bardzo smutno. Nie przezyla mrozow na ulicy :-(:-(:-(

Ryska czuje sie wspaniale. Dostalam wiadomosci i zdjecia, zapytam sie wlascicieli czy mozna wstawic na watku.