Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 217
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Li dzwoniłaś do Pana andrzeja? Nie odpowiada mi na smsa, moze cos sie stało? Moze podac tez inny tel w razie czego?

Noi co z tym mailem, a kto zrobi tak bym mogla to wstawic na fb? Tak, wiem, znam sie na informatyce;).

Posted

[quote name='Olena84']A czy mozna ten plakat Selenga zrobic tak by nie byl w pdf bo nie mam go jak wkleic na fb
Można, tylko wstawienie treści plakatu na FB nic nie da. Podaj link do pliku z plakatem do wydrukowania: http://dogo.egonet.pl/misia.pdf
Dodałam link w komentarzach do postu Misi na "psy zaginione"

Posted

[quote name='Olena84']Li dzwoniłaś do Pana andrzeja? Nie odpowiada mi na smsa, moze cos sie stało? Moze podac tez inny tel w razie czego?........QUOTE]

O godz 11 38 dostalam smsa od Andrzeja. Napisal, ze jak zasnie to przedstawia mu sie Miska czekajaca przed klatka i merdajaca ogonem na jego widok. On nic innego nie robi tylko szuka suni i troche spi. Nie wiem jaki drugi tel. podac. Moze kogos innego.

Posted

Jo37 napisał(a):
Nie mam netu w weekend . Mój numer 600-953 938.

Czy masz kontakt z Andrzejem ? Pytam sie gdybys szukala suni to mozecie ustalic trase.

Troche juz pospamowalam watki mazowieckie.
W jakiej gazecie dac ew. ogloszenie ?

Posted

Mam kontakt, tzn dzis nie. Ja wydrukowalam 70szt plakatow, sprobuje dobic do 100 ale mam malo kartek i bedzie widac ze bralam. Dzis oblepie swoje okolice - niedakkeo p. Andrzeja, jutro dam jemu polowe. Kasia od Rudej tez lepi, tez to sa nasze oklolice.

Posted

Przed chwilą dałem Ninti na stacji metra 100 sztuk, więc ona na pewno też pomoże w oplakatowaniu...

Jeśli jest taka potrzeba, kontaktujcie się ze mną, mogę jutro trochę plakatów dodrukować[FONT=Arial] (choć mam cichą nadzieję, że jutro będzie to już zbędne)... [/FONT]

Posted

Miska sie znalazla!!!!!!!!!
Jakas wspaniala pani zobaczyla ogloszenie ze znaleziono sunie podobna do Misi i zadzonila pod to ogloszenie i potem do Andrzeja. Rozmawialam teraz telefonicznie ze wszystkimi, sa kolo Politechniki i opowiadaja o Misi sobie. Te panie co znalazly sunie sa cudowne.
I wszyscy co pomagali szukac malej.
DZIEKI, DZIEKI, DZIEKI

Posted

li1 napisał(a):
Miska sie znalazla!!!!!!!!!
Jakies wspaniala pani zobaczyla ogloszenie ze znaleziono sunie podobna do Misi i zadzonila pod to ogloszenie i potem do Andrzeja. Rozmawialam teraz telefonicznie ze wszystkimi, sa kolo Politechniki i opowiadaja o Misi sobie.

No i sprawa plakatów już nawet dziś nieaktualna!!!:multi::multi::multi::multi::multi:

Uffffff, jak dobrze...:loveu::loveu::loveu:

Posted

Czy my musielismy przez te malutka sunie miec taki horror ? Ale jaka radosc i ulga jak sie znalazla.
Serdeczne dzieki wszystkim za pomoc.

Posted

ja tak sobie myśle...Li...może trzeba poszukać w miarę szybko jakiegoś dt nawet płatnego w W-wie lub okolicy...tak bardzo bym chciała, żeby sunia była w domu, była z ludźmi:( jak myślisz?

Posted

Cudowna wiadomosc, bo my z Klops to pewnie nagane w pracy dostaniemy za tusz w drukarce.

Zanim sie dowiedzialam, ze sie znalazla, to tak sobie pomyslalam, ze moze tak mialo byc, moze wtedy ta idiota na dole co ja wypusil mial ja wypuscic zeby znalazla sobie opiekuna. Moze cos z tego bedzie...

Posted

Boże, jak cudownie! Ubocze zadzwonił do mnie, gdy gnałam do sklepu po taśmę do klejenia plakatów.
A więc jednak ogłoszenia na słupach dużo dają...

A już się bałam, że powędrowała szukać Kielc, jak Szopen z mojego podpisu :-(

Gdzie ona jest teraz? U pana Andrzeja?

Posted

Strasznie się cieszę:-) jeden pies mniej na tym mrozie.
Jak ta babka ją znalazła, gdzie, i ona tak z nią poszła do domu?

Zobaczcie dziewczyny, jak ważne są papierowe ogłoszenia, tyle ludzi nie korzysta z netu.
Ja też znalazłam psiaka i miałam w domu i porozlepiałam ogłoszenia i ktoś też rozkleił swoje, że zgubił i w identyczny sposób pies wrócił. Tylko mały u mnie siedział dłużej.

Misiu nie narażaj siebie i nas na takie nerwy!!
Adresatka konieczna, tyle, że w domu raczej bez obroży pies chodzi. Czipa trza jej wstrzyknąć.
A moje 30 plakatów też się zmarnowało, i dobrze.