Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pipi napisał(a):
Pomyślałam sobie, że juz chyba czas żebym ja odznakę inspektora zrobiła. Musze do Toz-u wstąpić. Wyczytałam na stronie BTOZ, że zapraszają chętnych. Nie musiałabym prosić, zgłaszać . . . .byłoby lzej pomagac. Tu naród taki, ze jak blache widzi, to słucha i sie boi.

No to już zrobiłaś i wstąpiłaś:diabloti:

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Randa']Sorry, muszę zaznaczyć watek, bo wszystkie subskrypcje tematów przez ten wątek z pannami z białostockiego TOZ niechcący pokasowałam:cool3:

To przy okazji zapytam, co u dziewuchy słychać, z kim sie skumała najlepiej, czy słucha sie trochę, apetyt dopisuje i takie tam sprawy życia codziennego:lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
żesz kurka siwa, wiedziałam, że cały dzień nieobecności na dogo i człek nie ma na czym nerwów zawiesić:eviltong:

Posted

Ty się Ciotka śmiej, a z ,,myślącymi inaczej" żartów nie ma:evil_lol: Pipi do TOZu w Białymstoku nie chcą przyjąć:crazyeye:, można umrzeć ze śmiechu....

Posted

Randa napisał(a):
Ty się Ciotka śmiej, a z ,,myślącymi inaczej" żartów nie ma:evil_lol: Pipi do TOZu w Białymstoku nie chcą przyjąć:crazyeye:, można umrzeć ze śmiechu....

bo to zła kobieta była....:razz:

Posted

Oj zła, zła kobieta:evil_lol:

A nie wiem czy wiesz, obrońców Pipi nazwała monia3a obrończyniami krzyża i wytłumaczyła, że z takimi nie ma o czym gadać...

Pędzę ciotka w takim razie do sklepu po moher :lol:

Posted

Ciotki,ale tu o Rampie tylko pisać trzeba...Myslę,ze zaraz po Nowym Roku zaczniemy Ja ogłaszać..teraz nienajlepszy czas na ogłaszanie, bo odzew niespecjalny..
Zresztą, myślę,ze wtedy wiecej bedzie mozna o Niej powiedzieć..Zresztą jest u Jamora krótko- niecały miesiąc..

Posted

Randa napisał(a):
Oj zła, zła kobieta:evil_lol:

A nie wiem czy wiesz, obrońców Pipi nazwała monia3a obrończyniami krzyża i wytłumaczyła, że z takimi nie ma o czym gadać...

Pędzę ciotka w takim razie do sklepu po moher :lol:

to nie masz? ja pożyczyłam już beretkę i mogę działać :)

żeby nie było... jak tam Rampa? zagryzła kogoś?;)
aaaa a Ty Randa znasz historię Adasia? bo on ładny chłopaczek jest:loveu:

Posted

No własnie, Adaś???? Widzisz eni, beret pomaga? kupcie dla mnie co?
Założę wątek Adasiowi. To idealny chłopczyk. Tak o nim nic nie pisze, bo i pisac nie ma co. On jest, ale tak jakby nie było. Jest zdrowy, wesoły, zgodny z psami i kotami, czysty. Na początku z Misiem byli wrogami nr 1, ale teraz jest ok i razem spią. Nie ucieka, nawet przez najniższy płotek nie skacze, pilnuje sie domu. Jest kochany. Tak szczerze, to nie wiem dlaczego jeszcze nie w nowym domku.I to piesek i wykastrowany????
Trzeba wziąć się za niego - tak, koniecznie.
Dziś mam robotę, muszę chate trochę bardziej "świątecznie" posprzatać, bo stary jedzie. Ale jutro biore sie za Adasia i Miłkę i Dusię/Biedusię/.

Posted

[quote name='Pipi']No własnie, Adaś???? Widzisz eni, beret pomaga? kupcie dla mnie co?
Założę wątek Adasiowi. To idealny chłopczyk. Tak o nim nic nie pisze, bo i pisac nie ma co. On jest, ale tak jakby nie było. Jest zdrowy, wesoły, zgodny z psami i kotami, czysty. Na początku z Misiem byli wrogami nr 1, ale teraz jest ok i razem spią. Nie ucieka, nawet przez najniższy płotek nie skacze, pilnuje sie domu. Jest kochany. Tak szczerze, to nie wiem dlaczego jeszcze nie w nowym domku.I to piesek i wykastrowany????
Trzeba wziąć się za niego - tak, koniecznie.
Dziś mam robotę, muszę chate trochę bardziej "świątecznie" posprzatać, bo stary jedzie. Ale jutro biore sie za Adasia i Miłkę i Dusię/Biedusię/.

a co on z Sanepidu???? ;)
a wątek dla Adasia to super pomysł:thumbs:

Posted

Mam koleżankę, która na swoją teściową nazywa moherowy beret.
Po burzy zawsze wychodzi słońce . . . . .:loveu:

Posted

Jak to, dlaczego zlikwidowano? Przecież to nasz kontakt z hotelami. Jak zaczniecie każdemu tak na meile odpowiadać?
Dla mnie to nie do przyjęcia.

Posted

Pipi napisał(a):
Jak to, dlaczego zlikwidowano? Przecież to nasz kontakt z hotelami. Jak zaczniecie każdemu tak na meile odpowiadać?
Dla mnie to nie do przyjęcia.

ale na wątkach to inforamcje jamor bedzie mógł pisać..

Posted

zarejestrujcie się na jamorowym forum..
watki hotelowe zostały nagle usunięte ( na zasadzie-kto wcześniej wstaje,ten rządzi )..poszła w szmaty 3-letnia praca Murki na wątku, innych też..bo niby się reklamują..
bez sensu to wszystko,na szczęście jamor stworzył nowe forum..tam będą tylko sprawdzone DT..
http://jamor.pl/forum/

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

Kurcze no, taka dobra sunia. Toż to anioł kochany, który sprawia wrażenie groźnej, pilnującej.
Co robić? może już zadawnione ogłoszenia, kto robi? Ciociu Evito!!!! halo, halo!!!!! prosimy i przypominamy sie?
Jamor, zaglądasz tu do nas na watek? ja zaraz idę tam do was, popatrzę co słychać.

edit. byłam u Rampy i jestem w szoku, ona ma 160 zdjęć :crazyeye:, o ja cie szanuje:loveu:

czyż nie jest urocza?
co to będzie dalej, tyle tych psów? chyba więcej niestety niż ludzi:roll:

• 3 weeks later...