Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AiK napisał(a):
ja jadę samochodem i zastanawiam się czy nie pojechać w niedzielę rano bo to podobno tylko 250 km z gryfic a Ty jedziesz sama?

Tak jade sama z moim kurduplem a ze Szczecina do Zielonej Góry to około 200 Km

Posted

AiK napisał(a):
dzwoniłam do tego hotelu pracowniczego Dangen Hotel cena pokoju 3 os z łazienka 72 bez 66zł tylko pani była zdziwiona ze ktoś chce z psem do hotelu bo ona się jeszcze z tym nie spotkała ale pewnie nie będzie problemu skoro to rasowy pies to pewnie kulturalny na to powiedziałam je ze ci co trzymają psy przy budzie to raczej do hoteli ich nie zabierają
ja place za 2 osobowy w tym hotelu z lazienka 65 zl ale na zgode z psem musialam gadac z kierownikiem hotelu i sie zgodzili na jakas glupa babe trafilas

Posted

AiK napisał(a):
mam hotel dzis pani powiedziała ze nie ma problemu
mam jedno miejsce w aucie moge Cię zabrać

No coś ty extra :) ale jedziesz w sobote? Ja się do godziny dostosuje i dorzucam do benzyny :) Pisze do ciebie na priwa :)

Posted

Jeszcze raz dziekuje za transport :)

Przede mną sa 4 psy bo jest juz katalog wystawowy :)

katalog wystawy

Co do Kielc kuszące tym bardziej że byś miala towarzystwo w pociagu :) jest jeszcze czas do zgłaszania to bede myślała intensywnie :) ale na pewno jadę do Poznania :) Kielce, 18-19.11.2006
Oczywiście my ćwiczymy :)

wklejajcie swoje :)

Posted

moj siostrzeniec jedzie ze mną chciał na MP ale nic o tym nie wie więc może nie wypaść najlepiej miałam mu dać moją suczkę ale to wredota i nawet ze mną nie chce chdzić po ringu jak nie znajdziesz lepszej propzycji to chętnie pożycze Twoją Nelę

Posted

No to do zobaczyska wszystkim w niedzielke ja mam juz naładowany aparatos :) i jestem gotowa. Wczoraj mnie troche chorubsko jakieś chchiało dopaść :mad: ale aspiryna i grube skarpety dały rade :)

Co do Poznania to ja w poniedziałek juz zgłaszam psa wreszcie i płace ale mam refleks dwa dni przed terminem ;)

Posted

AiK napisał(a):
ja też jadę do Poznania jako widz bo moja Dusia lubi wystawy poza ringiem
co do transportu nie ma sprawy i tak jadę w tym kierunku:)

Aik a ty byś mnie zabrała też do Szczecina w niedzielkę - jak nie nie ma sprawy :) ale daj znać bo nie wiem czy kupić sobie powrotne bilety :)

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Aik a ty byś mnie zabrała też do Szczecina w niedzielkę - jak nie nie ma sprawy :) ale daj znać bo nie wiem czy kupić sobie powrotne bilety :)

oczywiście że masz pełen pakiet:p

Posted

AiK napisał(a):
oczywiście że masz pełen pakiet:p

AAAAAAAAa jestes boska :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: ja dziś wieczorkiem tak koło 19:00 zadzwonie do Ciebie bo ja będe u kolezanki na Słonecznym w sobotkę o 15:00 mieszka koło reala :)

Oczywiście zdjęcia masz zagwarantowane :) będe twoim reporterem :) :)