Martach1 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 pani Marto, obowiązkowo spotkamy sie na wystawie :-D Przy okajzi będe mogła pociwczyc z psiakami?;-) Oczywiście że pożycze psiaka żebyś poćwiczyła. Niema problemu. Jak ktoś będzie chaił poćwiczyć jeszcze z silkiem czy Shar pei to niema problemu:lol: Quote
Dinusia Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Iwa-R napisał(a):Jeśli jedziesz autem z Poznania i miałabyś dla nas miejsce, to mogłabym mojego diabelca użyczyć :razz: hehe ja z nia jade :P no chyba ze mnie jednak tata zabierze ;) bysmy musialy siedziec w trojke z tylu a psy w bagazniku ;) Quote
Dinusia Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Ja tez moge komus psa na MP pozyczyc jak sobie poradzi ;) spanielke ;) Quote
sylrwia Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Czy ktoś z Was wysyłał zgłosznie formularzem elektronicznym? Drugi dzień czekam na automatyczne potwierdzenie na mojego maial i nic nie przychodzi. Ktos miał może tak samo? Quote
sylwiaskalska Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 sylrwia napisał(a):Czy ktoś z Was wysyłał zgłosznie formularzem elektronicznym? Drugi dzień czekam na automatyczne potwierdzenie na mojego maial i nic nie przychodzi. Ktos miał może tak samo? No właśnie i ja i dziś tam dzwonie !!!! Dziś wysłalam zgłoszenia faxem i po 15:00 dzwonie :) Quote
Dinusia Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 .:::Gosia:::. napisał(a):Dinusia, my jedizemy razem na wystawkę? nie wiedzialas? mowilam ci ze jade z toba jesli tata nie bedzie mogl mnie zawiezc ;) Quote
sylrwia Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 sylwiaskalska napisał(a):No właśnie i ja i dziś tam dzwonie !!!! Dziś wysłalam zgłoszenia faxem i po 15:00 dzwonie :) Sylwia a możesz przy okazji spytac się czy można dziś jeszcze opłacić? Ja wczoraj napisałam maila i mi odpowiedzieli, że zgłosznie przez formularz doszło. Ale nie spytałam się jak z ta opłatą bo przeciaż 27 wypadł w niedziele to chyba powinni akceptować dzisijeszą wpłatę, tak przynajmniej miał ktoś z opłata tańszą na światówkę. Quote
sylwiaskalska Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 sylrwia napisał(a):Sylwia a możesz przy okazji spytac się czy można dziś jeszcze opłacić? Ja wczoraj napisałam maila i mi odpowiedzieli, że zgłosznie przez formularz doszło. Ale nie spytałam się jak z ta opłatą bo przeciaż 27 wypadł w niedziele to chyba powinni akceptować dzisijeszą wpłatę, tak przynajmniej miał ktoś z opłata tańszą na światówkę. Z tego co wiem to dzis mozna płacić ale nie ma sprawy zapytam :) Quote
Administrators Margo Posted August 29, 2006 Administrators Posted August 29, 2006 Przyjmowanie zgłoszeń na XXII Zielonogórską Wystawę Psów zostało przedłużone do 30.08.2006 do godziny 14:30 (czyli do jutra). Dotyczy to jednak WYLACZNIE zgloszen przesylanych faksem i poprzez formularz internetowy (zgloszenia, ktore dotra do siedziby oddzialu po tej godzinie nie zostana juz przyjete). http://www.zkwp.zgora.pl/wystawa/w-pl.html Quote
Dinusia Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 a ktos wie czy beizde katalog przed wystawowy? Quote
Administrators Margo Posted August 29, 2006 Administrators Posted August 29, 2006 Dinusia napisał(a):a ktos wie czy beizde katalog przed wystawowy? Bedzie. I mozliwe, ze jeszcze w tym tygodniu... :p Quote
sylrwia Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='Margo']Przyjmowanie zgłoszeń na XXII Zielonogórską Wystawę Psów zostało przedłużone do 30.08.2006 do godziny 14:30 (czyli do jutra). Dotyczy to jednak WYLACZNIE zgloszen przesylanych faksem i poprzez formularz internetowy (zgloszenia, ktore dotra do siedziby oddzialu po tej godzinie nie zostana juz przyjete). http://www.zkwp.zgora.pl/wystawa/w-pl.html No super, a ja jak szalona leciałam aby jeszcze opłacic w terminie. :eviltong: Quote
Dinusia Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 A ktos jeszcze chce psiaka na MP? bo ja chetnie moja oddam ;) cocker spanielka ang. :) Quote
Asta Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Jak mnie dawno nie było :lol: Gosia, to my już w sprawie twojego wyzełka umówione jestesmy? ;) Quote
gośku. Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Asta, oczywiście. Kradniesz mi Sońkę na MP. :cool3: Kiedy dojdą potwierdzenia? Quote
Asta Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Ok, tylko później mi napisz jaki numer macie. Przy okazji porobie fotki na JH i z połowy finałow. Będę pewnie siedzieć przy ringu CTR i pstrykać fotki, ale oderwę sie na chwilę i porobie innym psiakom fotki, więc jak ktos ma jakies specjalne zyczenie proszę pisac:) Quote
Iwa-R Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Asta napisał(a):Ok, tylko później mi napisz jaki numer macie. Przy okazji porobie fotki na JH i z połowy finałow. Będę pewnie siedzieć przy ringu CTR i pstrykać fotki, ale oderwę sie na chwilę i porobie innym psiakom fotki, więc jak ktos ma jakies specjalne zyczenie proszę pisac:) Chow-Chowki :cool3: Quote
sylwiaskalska Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Asta napisał(a):Ok, tylko później mi napisz jaki numer macie. Przy okazji porobie fotki na JH i z połowy finałow. Będę pewnie siedzieć przy ringu CTR i pstrykać fotki, ale oderwę sie na chwilę i porobie innym psiakom fotki, więc jak ktos ma jakies specjalne zyczenie proszę pisac:) Asta jak teraz do mnie nie podejdziesz to zabije :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Acha i poproszę o fotki bo ja najczesciej wchodze na rong po 10:00 Quote
14ruda Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 O jak fajnie ,że bedziecie:) My jako Stowarzyszenie bedziemy tam robić kwestę na rzecz pokrzywdzonych i bedzomnych psiaków z naszego miasta i okolic.Ja bedę z moją Onką-niech sie młoda przyzwyczaja,bo za rok też startujemy:) Do zobaczenia! Quote
Iwa-R Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Ponawiam pytanie... Czy jedzie ktoś z Poznania lub przez Poznań i mógłby nas ze sobą zabrać? Quote
sylwiaskalska Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Dzwoniłam i wczoraj zostało juz do mnie wysłane zgłoszenie :) i chyba będe sama w mojej rasie Quote
sylrwia Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Sylwia a nie wiesz jak z katalogiem przedwystawowym, kiedy będzie? Pytałaś może? Quote
Dinusia Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Dzwoniłam i wczoraj zostało juz do mnie wysłane zgłoszenie :) i chyba będe sama w mojej rasie Dzwonilas? ja wciaz probuje sie dodzwonic i nie moge... wyslalam zgloszenie mailem i probuje sie z nimi skontaktowac i dowiedziec czy przyjeli... Quote
Recommended Posts