Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Śmiesznie wygląda taki ogolony :lol:

Zazdroszczę prezentu, ja sobie mogę o czymś taki tylko pomarzyć, ewentualnie mogę ruszyć do roboty i sobie na sprzęt zarobić :eviltong:

Posted

Saththa napisał(a):

maleńki, idealny do całowania :loveu:

Naklejka napisał(a):
Śmiesznie wygląda taki ogolony :lol:

Zazdroszczę prezentu, ja sobie mogę o czymś taki tylko pomarzyć, ewentualnie mogę ruszyć do roboty i sobie na sprzęt zarobić :eviltong:

ii tam już odrósł i tak :diabloti: ja chyba pierwszy i ostatni raz dostałam taki prezent :lol:

Fides79 napisał(a):

bo to skoczne to to :lol:

strasznika napisał(a):
To co to za obiektyw? Chwal się!

zwykła portretówka Canon 50mm f/1,8 :)

Saththa napisał(a):
Ty tez się chwal :) Na forum;)

ooo właśnie ! :loveu:

eria napisał(a):
ile fotek ! super !!! :) kolorki piękne

dzięki :)

Posted

[quote name='ulana']http://i1028.photobucket.com/albums/y343/klaudusia0219/Mio Amore Dyas Poland FCI/IMG_0123.jpg to przecież pies hawajski :)
http://i1028.photobucket.com/albums/y343/klaudusia0219/Mio Amore Dyas Poland FCI/IMG_1078.jpg tu ślicznie wygląda z jęzorkiem rożowym

ciii to był nielegalny przemyt z Hawai'ów :D dzięki ! :loveu:

[quote name='eria']ejjj wszyscy mieli noworoczny piękny wiosenny spacer więc i tu liczę ,że się odbył i fotki będą!

[quote name='Tekla64']a dalsza czesc bedzie foteckow???

myśmy mieli, ale bez aparatu :< pogoda niestety była brzydka :)

[quote name='Saththa']Ja nie miałam :)

Ale pracowałam;)

Serdecznie zapraszam

Na Bazarek dla Shili z kosmetykami, Avonem, zegarkami, łańcuszkami i bransoletkami

TUTAJ

Oraz na Bazar dla Zefira i Shili - piórniki, skarpety, portfeliki, RYŚ i inne

O TUTAJ

wpadniemy, wpadniemy :)
ale teraz my się żegnamy na tydzień, bo musze zostawić moje 'dziecko' , syna jedynego pierwrodnego, i jade na tydzień do szpitala do Karpacza także.. do zobaczenia !

Posted

jestem ! poszło szybciej , bo to tylko badania, więc stwierdzili, że krócej mnie przetrzymają niż zwykle :)
stwierdziłam, że musze się wyprowadzić w góry, bo tam nie choruje i nie musze brać leków na płuca, a jak wracam do siebie odrazu się dusze :shake:
a zdjęć nie mam , bo zaginęła mi ładowardka do aparatu.. nie wiem czy siostra mi przypadkiem nie zabrała jak się pakowała... :< także jak tylko odzyskam to odrobię zaleglości :)

Posted

Dobrze, że krociótko było.
Co do wyprowadzki w góry to ja też chyba powinnam. Raz w życiu tylko chora byłam w górach i to przez własną głupotę...
To może wspólna przeprowadzka - pensjonat "Pod Sznaucerem". ;););)

Posted

Saththa napisał(a):
dobrze ze już jestes:)

zapytaj siostry czy niezgarneła;)

też się ciesze :) ona twierdzi , że nie , ale nie została inna opcja :<

ulana napisał(a):
Dobrze, że krociótko było.
Co do wyprowadzki w góry to ja też chyba powinnam. Raz w życiu tylko chora byłam w górach i to przez własną głupotę...
To może wspólna przeprowadzka - pensjonat "Pod Sznaucerem". ;););)

ooo i to jest wspaniała myśl ! :)

WATACHA napisał(a):
Dobrze, że krócej :)

w takich miejscach tylko czasem dobrze posiedzieć :)

Tekla64 napisał(a):
zrobcie tyn pensjonat ino gdzies przy stoku narciarskim fajnym i malo obleganym!!!!

w 'narciarskim' mieście pewnie będzie o to trudno, ale jestem jak najbardziej za :D

Saththa napisał(a):
jak w zasiegu 300 metrów nie bedzie oczek wodnych, jezior, potoków, strumieni rzek to ja sie pisze;) ale latem :lol:

wilczy zew napisał(a):
woda to ma być

będzie w takiej odległości coby komarów za dużo nie latało :)

Posted

Saththa napisał(a):
jak w zasiegu 300 metrów nie bedzie oczek wodnych, jezior, potoków, strumieni rzek to ja sie pisze;) ale latem :lol:

Dla mnie wystarczy że nie będzie kałuż... jeziora, rzeki, strumienie jak najbardziej :evil_lol: