Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
portki to te włosy na udach - nigdzie nie zostawiłaś na ciele tylko tam - CZEMU??? :lol:
fajny jest chłopak :loveu:

a nie wiem, taką jakąś miałam wene ! :lol: nie pomyślałam, żeby to zgolić, choć pewnie wyglądałoby to mnie niedorzecznie :diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

Amber napisał(a):
Jari w wieku 9 miesięcy wystartował do Cane Corso... Też byliśmy na spacerku i wszystko cacy, ale młody cały czas przeginał, ni to się bawił ni to gryzł. W końcu Corsiak nie wytrzymał i postanowił oddać też już na serio. A był to pies bawiący się ze wszystkimi. Całe szczęście był karny bo inaczej by została z mojego mokra plama. Natomiast nic, a nic to nie przemówiło Jariemu do rozumku. Potem sytuacja z samcami była tylko gorsza. Nawet niedominujące atakował - chciał się bawić, ale przy tym też stawał się agresywny. Do agresywnych oczywiście był agresywny 2x bardziej. Z sukami problemów nie ma. Nie wiem zatem co by miało dać "przetrzymanie" przez innego psa? Moim zdaniem to niepotrzebne podsycanie agresji. W pewnym momencie trzeba po prostu spasować jeżeli chodzi o "zabawę" z innymi samcami. Bo będzie tak jak w naszym przypadku, że skończy się u weta na szyciu.

takie właśnie zachowania stały u podstaw decyzji o kastracji Arona :)

kastracja + szkolenia + czas dały w efekcie zachowanie takie jak u Watachowego Mentora - Aron pierwszy nie zaczepił, ale zaczepiony przez nachalnego natręta potrafił pokazać kto tu rządzi :) mnie to satysfakcjonowało :)

Posted

Natula napisał(a):
http://i1028.photobucket.com/albums/y343/klaudusia0219/Mio Amore Dyas Poland FCI/IMG_9195.jpg :loveu::loveu::loveu: cudny i prawie jakbym moją Amelową widziała, od trzech nocy spi ze mna w łożku i ja sie totalnie nie wysypiam, no ale szkoda mi ją wygonic :roll:

no, bo to są takie milusie słodziaki .. śmierdzące...:lol:

eria napisał(a):
strasznie słodko wygląda taki śpiący w łóżeczku

tylko wygląda :D

Doginka napisał(a):
Sznup w łóżku - jak dla mnie najpiękniejszy widok;-):loveu:

A to wygląda, jakby było robione szydełkiem;-) Super pajęczynka:lol:
http://i1028.photobucket.com/albums/y343/klaudusia0219/a-1.jpg

I w ogóle fajne foty zamarznięte:loveu:

dziękuje :loveu:

chcecie jakieś zdjecia czy już nas macie dość ? :)