Culineo Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 (edited) tal wiem, że wygląda jak szczur w tym kaganie ;) Edited March 18, 2012 by Culineo Quote
polciuaa Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Shark to przystojny chłopak :D a Ty Culineo tez niczego sobie :D Quote
Culineo Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 dogomanka_ napisał(a):Shark to przystojny chłopak :D a Ty Culineo tez niczego sobie :D oh dziękujemy, no ja troszkę od zlotu się zmieniłam :) Quote
polciuaa Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 klaudusia0219 napisał(a):oh dziękujemy, no ja troszkę od zlotu się zmieniłam :) ale chyba nie charakterem? :diabloti: bo tego bym nie przeżyła. :D Quote
Culineo Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 dogomanka_ napisał(a):ale chyba nie charakterem? :diabloti: bo tego bym nie przeżyła. :D musze was zmartwić, ale ... NIE :diabloti: Quote
polciuaa Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 klaudusia0219 napisał(a):musze was zmartwić, ale ... NIE :diabloti: mnie to nie martwi, mnie to cieszy! :loveu: :evil_lol: Quote
ahedok Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 matko matko jaki kudłacz świetny, aż żałuję, że mojego ogoliłam xD u nas też pogoda czerwcowa, przepiękny weekend fajną masz minę na focie ze "szczurem" <: Quote
Culineo Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 ahedok napisał(a):matko matko jaki kudłacz świetny, aż żałuję, że mojego ogoliłam xD u nas też pogoda czerwcowa, przepiękny weekend fajną masz minę na focie ze "szczurem" <: e tam nie ma czego żałować :) piękna mina, ale ciiiicho :) Quote
Doginka Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Ale Skarki to na fotach taki potężny wyglada:loveu: Już by mu się strzyżonko przydało:lol: Quote
Culineo Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 Doginka napisał(a):Ale Skarki to na fotach taki potężny wyglada:loveu: Już by mu się strzyżonko przydało:lol: dla mnie on bidny i chudy :lol: a strzyżonko już niedługo :) Quote
Tekla64 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 na bidnego i calkiem nieszczesliwego nie wyglada choc pewnie ez kaganca bylby szczesliwszy ale lepej coby mial by nieszczesc nie bylo fajny jest kudlacz Quote
jambi Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 czy ja wiem czy on taki bidny? dla mnie wygląda na czujnego, zwłaszcza tu: https://lh5.googleusercontent.com/-xkDlvKzTbAo/T2XJOkXNktI/AAAAAAAAChw/Jw7bIbZOzEo/s912/DSC03697.JPG a to bomba: https://lh4.googleusercontent.com/-MTRxXqYqUyg/T2XI3NJ2zTI/AAAAAAAAChQ/HFvQ6ZEUe5Q/s912/DSC03693.JPG z takim obrońcą to nikt do Ciebie nie podejdzie nawet o godzine spytać :lol: dla mnie ten kaganiec jest super - jedyny słuszny! mój Aron zawsze łaził w takiej klatce na pysku, znaczy... łaził czasami, ale tylko w takim , a jak nie łaził, to mi kaganiec za koszyczek służył do noszenia piłek :evil_lol: a teraz zabłysne - co to jest "fizjolog" w odniesieniu do kagańca? takie coś napisałaś na poprzedniej stronie Quote
Culineo Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 [quote name='Tekla64']na bidnego i calkiem nieszczesliwego nie wyglada choc pewnie ez kaganca bylby szczesliwszy ale lepej coby mial by nieszczesc nie bylo fajny jest kudlacz nieszczęśliwy nie jest, ale zawsze lepij mogłoby być :) [quote name='jambi']czy ja wiem czy on taki bidny? dla mnie wygląda na czujnego, zwłaszcza tu: https://lh5.googleusercontent.com/-xkDlvKzTbAo/T2XJOkXNktI/AAAAAAAAChw/Jw7bIbZOzEo/s912/DSC03697.JPG czujna biedronka :evil_lol: do ludzi pcha się jak głupi do psów jeszcze bardziej z tym, że od ludzi dam rade go odwołać :) czasm szczeknie jak jesteśmy w lesie i człowieka zobaczy, ale tak to jest w raju jak mi ludzie pchaja łapy do niego :roll: dlatego zwykle mówie, że gryzie i wtedy robią krzywe miny i sobie idą :diabloti: a to bomba: https://lh4.googleusercontent.com/-MTRxXqYqUyg/T2XI3NJ2zTI/AAAAAAAAChQ/HFvQ6ZEUe5Q/s912/DSC03693.JPG z takim obrońcą to nikt do Ciebie nie podejdzie nawet o godzine spytać :lol: podchodzą..niestey :evil_lol: dla mnie ten kaganiec jest super - jedyny słuszny! mój Aron zawsze łaził w takiej klatce na pysku, znaczy... łaził czasami, ale tylko w takim , a jak nie łaził, to mi kaganiec za koszyczek służył do noszenia piłek :evil_lol: a teraz zabłysne - co to jest "fizjolog" w odniesieniu do kagańca? takie coś napisałaś na poprzedniej stronie mój chodzi dla bezpieczeństwa właśnie z powodu, że próbowałam wielu rzeczy na odwołanie od psa iii dupa :( mój jak idziemy na rzucanie piłeczki to bez kagana i smyczy, bo ide pod dom, a że mieszkam przy kościele ( :lol: ) to ludzi tam nie ma i plac ogrodzony, a jak są ludzie to i tak piłeczka najważniejsza :loveu: chociaż ten kagan jest fajny bo nawet jak go poluzuje, żeby miał miejsce na morde z przodu to spokojnie moze dyszeć itp, a nie spada jak tamtem :roll: http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl/wp-content/uploads/psy/goran/goran23 a fizjolog to takie cudo żeby byczki mogły pić, dyszeć, szczekać, oblizywać się itp bez problemu :) Quote
jambi Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 ach to! dla mnie to jest zwykły plastikowy kaganiec, czemu to sie nazywa "fizjolog"? pierwsze słysze szczerze mówiąc, choć widzieć i używać, widziałam i używałam :lol: Quote
Culineo Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 jambi napisał(a):ach to! dla mnie to jest zwykły plastikowy kaganiec, czemu to sie nazywa "fizjolog"? pierwsze słysze szczerze mówiąc, choć widzieć i używać, widziałam i używałam :lol: nie, on nie plastkiowy on metalowy powlekany gumo-plastkiem :lol: fizjolog ? może, że psy mogą spełniać czynnościo fizjologiczne np pić dyszeć ? (chociaż dla mnie fizjologiczny to jakby miał przez niego sikac czy coś :lol: ) Quote
eria Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Kreon miał najpierw metalowy kaganiec,a potem fizjologiczny. Psy go o zwykle niebo lepiej tolerują ( co potwierdza znajomy dobek Hektor(*) i olbrzymka Figa , które kiedyś miały normalne kagańce,a potem pod moim wpływem hihih zakupiono im fizjologiczne i zero buntu od pierwszego założenia). Kreonowi też nie przeszkadzał zupełnie. Foxi nie może takiego mieć, gdyż ona nosi kaganiec bo się nielegalnie stołuje a fizjolog ma wielkie dziury z przodu :D Kreosiowe kagańce trzymam oba dla przyszłych pokoleń,ale myślę,że używać będę tylko fizjologicznego. http://chopo.pl/index.php?page=shop.product_details&category_id=2&flypage=shop.flypage&product_id=60&option=com_virtuemart&Itemid=1 o Kreoś go nawet reklamuje na firmowej stronie Chopo. Sharki fajny w wersji kudłacz, ale ja tam wolę ufryzowane sznupy :) Quote
Culineo Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 [quote name='whiteterrier']no,no,no jaki przystojniacha :loveu: dzięki ;) [quote name='eria']Kreon miał najpierw metalowy kaganiec,a potem fizjologiczny. Psy go o zwykle niebo lepiej tolerują ( co potwierdza znajomy dobek Hektor(*) i olbrzymka Figa , które kiedyś miały normalne kagańce,a potem pod moim wpływem hihih zakupiono im fizjologiczne i zero buntu od pierwszego założenia). Kreonowi też nie przeszkadzał zupełnie. Foxi nie może takiego mieć, gdyż ona nosi kaganiec bo się nielegalnie stołuje a fizjolog ma wielkie dziury z przodu :D Kreosiowe kagańce trzymam oba dla przyszłych pokoleń,ale myślę,że używać będę tylko fizjologicznego. http://chopo.pl/index.php?page=shop.product_details&category_id=2&flypage=shop.flypage&product_id=60&option=com_virtuemart&Itemid=1 o Kreoś go nawet reklamuje na firmowej stronie Chopo. Sharki fajny w wersji kudłacz, ale ja tam wolę ufryzowane sznupy :) mojemu nie przeszkadza kaganiec ma to generalnie .. gdzieś :) też wole strzyżone misie, ale cóż sierota jestem i nic nie zrobie :lol: Quote
strasznika Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 He he ja też sierota, coś tam próbuję trymować itp ale mi nie wychodzi. Dobrze, że mam krótkowłosego, bo przy takim jak masz Ty miałabym CTRa non stop :D Quote
Culineo Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 [quote name='strasznika']He he ja też sierota, coś tam próbuję trymować itp ale mi nie wychodzi. Dobrze, że mam krótkowłosego, bo przy takim jak masz Ty miałabym CTRa non stop :D no ja mam non stop nawet nie wiem kiedy mi on zarasta... :niewiem: dzisiaj robiliśmy próbe z ludzka maszynką hahah dobre sobie nawet mm włosia mu nie obciełam :lol: MAM PYTANIE DO TYCH KTÓRZY TRYMUJĄ, JAKI W MIARE TANI TRYMER SIĘ NADA? ;) z okazji pierwszego w tym roku pobytu na działce parę głupawych zdjęć :) Quote
Culineo Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 a tu chciałam ująć pigmentacje jęzora :) Quote
Fides79 Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 http://i1028.photobucket.com/albums/y343/klaudusia0219/Mio%20Amore%20Dyas%20Poland%20FCI/SAM_0964.jpg ooo kurde jakie ma "piegi" na jęzorku :lol: Quote
Saththa Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 alez zarosnięty :loveu::) I plamki na jęziorze super;) Quote
Recommended Posts