Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a zebycie reka boska bronila po jednym nam serwowac!!!!
a ty Jambi nie ucz malej od razu zle!!!! hihihi zle zachowania od poczatku powinny byc negowane!!!

ale tak na zas z moich zlych nawykow, zacznij go uczyc by dawla sie fotografowac ja wiem ze to cierpliwosci wymaga nie lada ale sama mnie szlag trafia na te swoje co maja w d... gdy ja im sie staram robic zdjecia i ucz ze masz prawo sias w kucki przed nim a on ma zostac bo inaczej jak mje ile razy sie znize to wlaza na mnie maupy jedne , a czym strasze tym gorzy jest od nich tego wymagac i nauczyc zwlaszcza jak sa ruchliwe

i rob mu mase zdjec jakies zawsze bedzie piekne !!!

Posted

Tekla64 napisał(a):
a zebycie reka boska bronila po jednym nam serwowac!!!!
a ty Jambi nie ucz malej od razu zle!!!! hihihi zle zachowania od poczatku powinny byc negowane!!!

ale tak na zas z moich zlych nawykow, zacznij go uczyc by dawla sie fotografowac ja wiem ze to cierpliwosci wymaga nie lada ale sama mnie szlag trafia na te swoje co maja w d... gdy ja im sie staram robic zdjecia i ucz ze masz prawo sias w kucki przed nim a on ma zostac bo inaczej jak mje ile razy sie znize to wlaza na mnie maupy jedne , a czym strasze tym gorzy jest od nich tego wymagac i nauczyc zwlaszcza jak sa ruchliwe

i rob mu mase zdjec jakies zawsze bedzie piekne !!!

nie zrobie Wam tego, że będe dawać po jednym :evil_lol:
a małego naprawde przyda się nauczyć 'pozowania' :D

Posted

Natula napisał(a):
zdjecie z chodnika genialne :D

hah. z takim poświęceniem nie mogło być inne :)
a domowe..?
w domu on nic nie robi tylko spi i je i spi i je i gryzie.. WSZYSTKO! ;D

Posted

O i ja Tekle popieram ;) Cały czas w ruchu cały czas węszył, chodził i sprawdzał co jeszcze można by zbroić :D Ostatni odopiero zaczał spać w dzień tak naprawde wiecznie w ruchu :)

Posted

no mam :D
dzisiaj byliśmy 1,5 h spacerku w leśnym-parku i pies.. padł :-P
biegał, szalał, skakał i robił fikołki (dosłownie :D)
jutro jedzeimy do weta na 3 szczepioneke i wscieklizne :)i trzeba psa jutro wykąpać, bo...
w sobote jedziemy do Głogowa na wystawe, jeszcze nie pokazywać się, ale pooglądać- niech się mały przyzwyczi do tłumu ;)
także w niedziele dopiero zdjęcia :D

Posted

no coz innego wyjscia nie mamy jak czekac!!!
a jednak sie okazalo ze chcesz nam sciemniac ze masz cos innego jak nasze szczyle hihihi ale my wiemy swoje!
a przewracac sie bedzie jeszcze majac i dwa lata , Dona ostatnio takie salto zrobila ze az zesmy na chwile zamarli a potem gruchenlismy smiechem bo nie wyhamowala i ja doopsko przewazylo wyprzedzajac .

Posted

Tekla64 napisał(a):
no coz innego wyjscia nie mamy jak czekac!!!
a jednak sie okazalo ze chcesz nam sciemniac ze masz cos innego jak nasze szczyle hihihi ale my wiemy swoje!
a przewracac sie bedzie jeszcze majac i dwa lata , Dona ostatnio takie salto zrobila ze az zesmy na chwile zamarli a potem gruchenlismy smiechem bo nie wyhamowala i ja doopsko przewazylo wyprzedzajac .

mój ma tak 10 razy dziennie jeszcze nie wie że ma 4 sprawnie działające łapeńki :))
a jutro zobaczymy na wystawe i porobimy zdjęcia :)

Posted

zaraz zdjęcia z wystawy będą świeżutkie ;-)
dość cienkie, ale są :)
na wystawie kupiliśmy 'grabki' Marsa z Germapolu i mam już 2 siatki sierści :-O i kupiliśmy preparat na stawy w tabletkach, bo pani Basia tam 'kazała' :D:D

Posted

http://i1028.photobucket.com/albums/y343/klaudusia0219/Mio%20Amore%20Dyas%20Poland%20FCI/Zdjcie0878.jpg a czemu on nie w tym bagnie? Ja się pytam czemu?? Mój by nie odpuścił :D

No chyba, że nie zostało to uwiecznione na zdjęciach.... a to:
http://i1028.photobucket.com/albums/y343/klaudusia0219/Mio%20Amore%20Dyas%20Poland%20FCI/Zdjcie0889.jpg następstwo bagienka jest:)

Aaaa i wanny zazdroszczę :D I jako dla ludzi i jako do kąpieli futra:) Mój już w kabinie sie nie mieści :D

Posted

Saththa napisał(a):
http://i1028.photobucket.com/albums/y343/klaudusia0219/Mio%20Amore%20Dyas%20Poland%20FCI/Zdjcie0878.jpg a czemu on nie w tym bagnie? Ja się pytam czemu?? Mój by nie odpuścił :D

No chyba, że nie zostało to uwiecznione na zdjęciach.... a to:
http://i1028.photobucket.com/albums/y343/klaudusia0219/Mio%20Amore%20Dyas%20Poland%20FCI/Zdjcie0889.jpg następstwo bagienka jest:)

Aaaa i wanny zazdroszczę :D I jako dla ludzi i jako do kąpieli futra:) Mój już w kabinie sie nie mieści :D

mój jakoś jeszcze nie wie do czego słuzy woda ;-)
a kąpany był pare dni 'po' a wanna super sprawa, ale do kabiny też się mały pcha :D ale nam wygodniej w wannie :)