Saththa Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Hmmm ze zwzgledów braku wiedzy nie bede się wypowiadac nad tym jak Wam idzie ;) Ale to też fajne zajecie na więź tak mnie się zawydaje;) Quote
Culineo Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 2 lata jak pies był ileś tam razy golony i chce się wrócić do stanu sierści kiedyś :D tak słyszałam :) no na więź .. nie wiem :) mam nadzieje :) Quote
wilczy zew Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 klaudusia0219 napisał(a): no na więź .. nie wiem :) mam nadzieje :) pomaga bo robicie coś wspólnie :) przy ustawianiu możesz mówić do psiaka jak ma stanąć;czy głaszczesz go w ramach pochwały? pytam bo na koniec była słowna pochwała i odpięcie smyczy Quote
Culineo Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 tak jak dasz głośniej było cały czas 'dobry pies' i 'super pies!' :) a na końcu było odpięcie i komenda 'wolny' :) a głaszcze go jak ustawiam tak 2 w 1 :) Quote
wilczy zew Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 klaudusia0219 napisał(a): a głaszcze go jak ustawiam tak 2 w 1 :) pochwały słyszałam-świetnie nie rozumiem tego zdania Quote
Culineo Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 wilczy zew napisał(a):pochwały słyszałam-świetnie nie rozumiem tego zdania dzięki :) a to zdanie znaczy, że jak np. ustawiam mu łapy to przy okazji jadąc do łap troszkę go miziam :) ale ogólnie przytulany jest tylko może na filmiku nie ujeło akurat :) Quote
wilczy zew Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 głaskanie też może być nagrodą a jednocześnie buduje więź;dla mnie to na koniec to aż prosiło się pogłaskanie psiaka; robisz postępy,to ważne Quote
Culineo Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 wilczy zew napisał(a):głaskanie też może być nagrodą a jednocześnie buduje więź;dla mnie to na koniec to aż prosiło się pogłaskanie psiaka; robisz postępy,to ważne na koniec go klepnęłam i puściłam :) też zauważam postępy i co najważniejsze w jego zachowaniu też :multi: Quote
wilczy zew Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 jego zachowanie zależy od Ciebie;pamiętaj,że to twardziel o miękkim sercu Quote
Culineo Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 wilczy zew napisał(a):twardziel o miękkim sercu hhhihihi :) Quote
Doginka Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Nie od razu Kraków zbudowano;-) Dobrze wam idzie;-) Quote
Culineo Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 my od wczoraj rano w Wawie Shark dobrze zniósł podróż, ale za dużo ludzi i mu się średnio podobało :) z pociągu wsiąść i wysiąść był mały problem i musiałam go wyszarpnąć :) teraz idziemy z miśkiem na Pola Mokotowskie :) będą fotki :) mieszkamy 2 min piechotką do Pałacu Kultury także będą zdjęcia zwiedzającego Sharka :) Quote
Culineo Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 magdabroy napisał(a):No to czekam na fotorelację z Warszawy ;) dog193 napisał(a):Dawaj foty aniołka :D jak zrobimy i zrzucimy to wrzucimy :diabloti: mój aniołek :loveu: Quote
Fides79 Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 ooo to może na tych Polach Jambi spotkasz ;) Quote
Culineo Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 :niewiem: jakaś Pani podeszła, mówiła, że tez ma mianiaka i wgl, ale wątpie, że to była jambi :) zdjęcia się zrzucają :) Quote
wilczy zew Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 pies musi się przyzwyczaić do wsiadania do pociągu bo schody są niewygodne(gdy niski peron) wysiada wyskakując,na Centralnym nie ma z tym problemu(wysoki peron) Quote
Culineo Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 no Shark własnie miał problem bo pociąg był daleko od peronu i była 'przepaść' musiałam go wyciągnąć kawałek żeby skoczył a i tak zrobiłam to na siłe bo na smaki na wołanie, nie reagował tylko się trząsł i zapierał :) Quote
Culineo Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 Sharki wchodził do wody sam, ale potem powiedział, że się boi to weszłam pierwsza.. w tym momencie napadł mnie z zaskoczenia i zaczął skakać i chlapać :mad: i spotkałem tam ślicznych kolegów i kożelanki :loveu: na nikogo nie warknąłem i ze wszystkimi chciałem się bawić :) ale pańcia mnie na wszelki wypadek nie spuszczała, bo jeszcze jestem nie odwoływalny :evil_lol: Quote
Culineo Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 potem poszliśmy się poszarpać smyczą dalej :cool3: mordko ty ! :loveu: Quote
Avaloth Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Jaki piękny kolega :loveu: Wawa jest cudna, porób mu słit focie pod Pałacem kultury i ze złotymi tarasami :D Quote
dog193 Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Co wyście się w fontannie kąpali? :diabloti: Gdzieee masz dresy? :D Quote
Culineo Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 Avaloth napisał(a):Jaki piękny kolega :loveu: Wawa jest cudna, porób mu słit focie pod Pałacem kultury i ze złotymi tarasami :D zrobie, bo mieszkam pare minut spacerku od tych miejsc :D dzięx :loveu: dog193 napisał(a):Co wyście się w fontannie kąpali? :diabloti: Gdzieee masz dresy? :D za ciepło na dres xd a to jest fontanna specjalnie dla psów :) tam pływało ich tyle, że msg :) Quote
Recommended Posts