Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='klaudusia0219']dzisiaj latałam po parku z piszczącą zabawką i na chwile się zaiteresował biegł po nią a potem zostawiał i szedł wąchać .. latałam za nim z 40 min a on to ma gdzies... :/ nie wiem co jeszcze mam robić

nie latać! jest na lince? nie musi się bawić,moze pobiegać z Tobą,pracuj z nim na spacerach

filmik swietny;dlaczego twoja pochwała taka skąpa? dobrze byłoby dłuzej go pochwalić,pogłaskać

nie wrzucaj Rekinka do wody-to świetny sposób na zniszczenie zaufania!!

to już pytanie retoryczne: czy on jest dla Ciebie ważny ? pies to czuje

[quote name='Avaloth']Już nie jeden udowodnił że nie trzeba psa zdominować żeby nas słuchał i miał z nami dobry kontakt.

całkowicie się z tym zgadzam ale nie może dojść do tego aby pies zdominował właściciela

Posted

[quote name='wilczy zew']nie latać! jest na lince? nie musi się bawić,moze pobiegać z Tobą,pracuj z nim na spacerach

jeszze nie mamy linki ;/

filmik swietny;dlaczego twoja pochwała taka skąpa? dobrze byłoby dłuzej go pochwalić,pogłaskać

w parku piszczałam zabawka , ganialam chwalilam i bylo w miare, ale powoli, powoli...

Posted

Witamy, wpadamy z rewizytą :) Shark jest cudny, olbrzymy mają piękną budowę, baaardzo mi się podobają te psy :loveu: ale jak przeczytałam, że była to dla rodziców niespodzianka, to chyba nie zdecydowałabym się na takie coś kiedyś, mocno ryzykowałyście ;) dobrze, że się opłaciło

Posted

AgataP napisał(a):
Witamy, wpadamy z rewizytą :) Shark jest cudny, olbrzymy mają piękną budowę, baaardzo mi się podobają te psy :loveu: ale jak przeczytałam, że była to dla rodziców niespodzianka, to chyba nie zdecydowałabym się na takie coś kiedyś, mocno ryzykowałyście ;) dobrze, że się opłaciło

hej :hand:
jaką budowe to jeszcze dzidzia i do tego chuda, bo nie chce jeść :) ale dorosłe są ładnie umieśnione on to jeszcze ciapa :)
ale dziękujemy ;)
zn ja wiedziałam, że on zostanie bałam się tylko tego jaki będzie stopień wściekłości :diabloti:

Posted

Ktoś by się tu nie nadawał na zloty dogomaniaków... :diabloti: Ciągle mam w pamięci, jak rok temu wrzuciłam Daktyla do wody 'na bombę', tak że chyba przez 5 sekund się nie wynurzał :evil_lol: Nie stracił do mnie zaufania, a do tego przekonał się do wody i potem już sam wskakiwał po badyla :D Poza tym spojrzeć na Ulv, która wszystkie swoje psy, które nie chcą dobrowolnie, to zmusza do pływania - po prostu do TOZ z nią :diabloti:

Najważniejsze to nie przesadzać, w żadną stronę ;)

Posted

dog193 napisał(a):
Wiem, nigdzie nie napisałam, że się pchają :diabloti:
Według mnie po prostu przesadzasz ;)

Wiesz my tu mówimy o budowaniu zaufania z Sharkiem no a takie wrzucanie do wody może całą pracę zrujnować...

Posted

Ale czy ja piszę, że Klaudia ma wrzucać Sharka do wody? Nie :) Napisałam tylko, że według mnie Wilczy Zew przesadza.
Poza tym odniosłam wrażenie, że Shark Klaudii ufa, ponieważ po bójce z Dolarem pobiegł do niej.

Posted

dog193 napisał(a):
Ale czy ja piszę, że Klaudia ma wrzucać Sharka do wody? Nie :) Napisałam tylko, że według mnie Wilczy Zew przesadza.
Poza tym odniosłam wrażenie, że Shark Klaudii ufa, ponieważ po bójce z Dolarem pobiegł do niej.

No właśnie napisałaś że przesadza z wrzucaniem Sharka do wody :lol: na jedno wychodzi. Ja nie widziałam ich relacji, lecz słyszałam na czym się opiera...

Posted

Ale mnie tu dawno nie było a tu tyle się dzieje:roll:
Jak sharki znosi ten kaganiec? wygląda na całkiem zadowolonego:lol:
Aj te czarnuszki cudne są po prostu:loveu:

Posted

#Etna# napisał(a):
Ale mnie tu dawno nie było a tu tyle się dzieje:roll:
Jak sharki znosi ten kaganiec? wygląda na całkiem zadowolonego:lol:
Aj te czarnuszki cudne są po prostu:loveu:

w sumie to nie ma za bardzo nic przeciwko :) a jak bardzo ma to się zaczyna tarzać i machać głowa i go zrzuca :D
no cudaśne są :loveu:

Posted

dog193 napisał(a):
Mokra broda jest feeee :D
Zgadzam się. Jest piękna ale dopóki nie jest wyświniona :D
Śliczny Rekinek :loveu:

Posted

Talia napisał(a):
Zgadzam się. Jest piękna ale dopóki nie jest wyświniona :D
Śliczny Rekinek :loveu:

no, wy z tą brodą przez tydzień nie żyłyście, jak nagle wieczorem Ci taką mokrą i zimną brodą przejechał po nodze to aż ciarki przechodziły. :evil_lol:

Posted

dog193 napisał(a):
Talia się ze mną zgadza, jeeee :loveu: :evil_lol:

Polka, noga jak noga... ale jakby mi tak po twarzy przejechał to bym go chyba ogoliła :D

no w sumie...takiego scenariuszu nie przewidziałam. :D