polciuaa Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 ciągle czekałam, aż tam wskoczy a tu nici. :< :razz: Quote
wilczy zew Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 [quote name='klaudusia0219']dzisiaj latałam po parku z piszczącą zabawką i na chwile się zaiteresował biegł po nią a potem zostawiał i szedł wąchać .. latałam za nim z 40 min a on to ma gdzies... :/ nie wiem co jeszcze mam robić nie latać! jest na lince? nie musi się bawić,moze pobiegać z Tobą,pracuj z nim na spacerach filmik swietny;dlaczego twoja pochwała taka skąpa? dobrze byłoby dłuzej go pochwalić,pogłaskać nie wrzucaj Rekinka do wody-to świetny sposób na zniszczenie zaufania!! to już pytanie retoryczne: czy on jest dla Ciebie ważny ? pies to czuje [quote name='Avaloth']Już nie jeden udowodnił że nie trzeba psa zdominować żeby nas słuchał i miał z nami dobry kontakt. całkowicie się z tym zgadzam ale nie może dojść do tego aby pies zdominował właściciela Quote
Culineo Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 [quote name='wilczy zew']nie latać! jest na lince? nie musi się bawić,moze pobiegać z Tobą,pracuj z nim na spacerach jeszze nie mamy linki ;/ filmik swietny;dlaczego twoja pochwała taka skąpa? dobrze byłoby dłuzej go pochwalić,pogłaskać w parku piszczałam zabawka , ganialam chwalilam i bylo w miare, ale powoli, powoli... Quote
wilczy zew Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 to świetnie im więcej pracy włożysz teraz to więcej owocu potem zbierzesz Quote
AgataP Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Witamy, wpadamy z rewizytą :) Shark jest cudny, olbrzymy mają piękną budowę, baaardzo mi się podobają te psy :loveu: ale jak przeczytałam, że była to dla rodziców niespodzianka, to chyba nie zdecydowałabym się na takie coś kiedyś, mocno ryzykowałyście ;) dobrze, że się opłaciło Quote
Culineo Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 AgataP napisał(a):Witamy, wpadamy z rewizytą :) Shark jest cudny, olbrzymy mają piękną budowę, baaardzo mi się podobają te psy :loveu: ale jak przeczytałam, że była to dla rodziców niespodzianka, to chyba nie zdecydowałabym się na takie coś kiedyś, mocno ryzykowałyście ;) dobrze, że się opłaciło hej :hand: jaką budowe to jeszcze dzidzia i do tego chuda, bo nie chce jeść :) ale dorosłe są ładnie umieśnione on to jeszcze ciapa :) ale dziękujemy ;) zn ja wiedziałam, że on zostanie bałam się tylko tego jaki będzie stopień wściekłości :diabloti: Quote
dog193 Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Ktoś by się tu nie nadawał na zloty dogomaniaków... :diabloti: Ciągle mam w pamięci, jak rok temu wrzuciłam Daktyla do wody 'na bombę', tak że chyba przez 5 sekund się nie wynurzał :evil_lol: Nie stracił do mnie zaufania, a do tego przekonał się do wody i potem już sam wskakiwał po badyla :D Poza tym spojrzeć na Ulv, która wszystkie swoje psy, które nie chcą dobrowolnie, to zmusza do pływania - po prostu do TOZ z nią :diabloti: Najważniejsze to nie przesadzać, w żadną stronę ;) Quote
wilczy zew Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 dog193 napisał(a):Ktoś by się tu nie nadawał na zloty dogomaniaków... nie wszyscy się pchają na zloty :diabloti: Quote
dog193 Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Wiem, nigdzie nie napisałam, że się pchają :diabloti: Według mnie po prostu przesadzasz ;) Quote
Rumi. Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 dog193 napisał(a):Wiem, nigdzie nie napisałam, że się pchają :diabloti: Według mnie po prostu przesadzasz ;) Wiesz my tu mówimy o budowaniu zaufania z Sharkiem no a takie wrzucanie do wody może całą pracę zrujnować... Quote
dog193 Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Ale czy ja piszę, że Klaudia ma wrzucać Sharka do wody? Nie :) Napisałam tylko, że według mnie Wilczy Zew przesadza. Poza tym odniosłam wrażenie, że Shark Klaudii ufa, ponieważ po bójce z Dolarem pobiegł do niej. Quote
Rumi. Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 dog193 napisał(a):Ale czy ja piszę, że Klaudia ma wrzucać Sharka do wody? Nie :) Napisałam tylko, że według mnie Wilczy Zew przesadza. Poza tym odniosłam wrażenie, że Shark Klaudii ufa, ponieważ po bójce z Dolarem pobiegł do niej. No właśnie napisałaś że przesadza z wrzucaniem Sharka do wody :lol: na jedno wychodzi. Ja nie widziałam ich relacji, lecz słyszałam na czym się opiera... Quote
Culineo Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 słyszeć a widzieć jest różnica :) dziewczyny widzą / widziały jak jest :) Quote
#Etna# Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Ale mnie tu dawno nie było a tu tyle się dzieje:roll: Jak sharki znosi ten kaganiec? wygląda na całkiem zadowolonego:lol: Aj te czarnuszki cudne są po prostu:loveu: Quote
Culineo Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 #Etna# napisał(a):Ale mnie tu dawno nie było a tu tyle się dzieje:roll: Jak sharki znosi ten kaganiec? wygląda na całkiem zadowolonego:lol: Aj te czarnuszki cudne są po prostu:loveu: w sumie to nie ma za bardzo nic przeciwko :) a jak bardzo ma to się zaczyna tarzać i machać głowa i go zrzuca :D no cudaśne są :loveu: Quote
*Magda* Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 [quote name='klaudusia0219']a to mój sęp sępiasty vel Shark http://i1028.photobucket.com/albums/y343/klaudusia0219/Mio%20Amore%20Dyas%20Poland%20FCI/Obraz025-7.jpg Jaki mokry nochalek :loveu: Quote
dog193 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Mokra broda jest feeee :D Ale Shark uroczy :loveu: Quote
Fides79 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 jak sie ma mokrą brode to się ją wyciera o ubranko Panci :cool3::diabloti: Quote
Talia Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 dog193 napisał(a):Mokra broda jest feeee :DZgadzam się. Jest piękna ale dopóki nie jest wyświniona :D Śliczny Rekinek :loveu: Quote
polciuaa Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Talia napisał(a):Zgadzam się. Jest piękna ale dopóki nie jest wyświniona :D Śliczny Rekinek :loveu: no, wy z tą brodą przez tydzień nie żyłyście, jak nagle wieczorem Ci taką mokrą i zimną brodą przejechał po nodze to aż ciarki przechodziły. :evil_lol: Quote
dog193 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Talia się ze mną zgadza, jeeee :loveu: :evil_lol: Polka, noga jak noga... ale jakby mi tak po twarzy przejechał to bym go chyba ogoliła :D Quote
polciuaa Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 dog193 napisał(a):Talia się ze mną zgadza, jeeee :loveu: :evil_lol: Polka, noga jak noga... ale jakby mi tak po twarzy przejechał to bym go chyba ogoliła :D no w sumie...takiego scenariuszu nie przewidziałam. :D Quote
Recommended Posts