Talia Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Ja bym w ogóle zapytała czy to za weta Sharkiego czy jego 'kolegi' :) Quote
Culineo Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 za kolegów płaciłam na zlocie 82 zł ! a Shark, bo *zapalenie oczu *krople do oczu *czyszczenie i badanie uszu - chyba ma alergie :( *jakiś antybiotyk *krople na kleszcze *i tabl odrobaczające Quote
Saththa Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 uuuu drogie te 2 szwy;) oczy i uszy tez Tazz ma wiecznie zawalone heh Quote
Avaloth Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 O mamo, to się chłopak załatwił, zdrówka Kizi Mizi życzymy. Jeśli ma alergię to współczuję serdecznie, Krówsko ma i to jest tragedia. Nie mówiąc już o znajomym buldożku który jest uczulony na m.in kurz i trawę i jedzie non stop na sterydach bo inaczej się zadrapuje do wielkich ran. Quote
Culineo Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 Saththa napisał(a):uuuu drogie te 2 szwy;) oczy i uszy tez Tazz ma wiecznie zawalone heh uroda sznaucera ... ;) a to ni tylko szwy :) to jeszcze antybiotyki :) Avaloth napisał(a):O mamo, to się chłopak załatwił, zdrówka Kizi Mizi życzymy. Jeśli ma alergię to współczuję serdecznie, Krówsko ma i to jest tragedia. Nie mówiąc już o znajomym buldożku który jest uczulony na m.in kurz i trawę i jedzie non stop na sterydach bo inaczej się zadrapuje do wielkich ran. Ecie- Pecie dziękuje :) alergie ma, ale chyba nie dużą :) buldożki zazwyczaj alergiczne :( jak będziesz miała bazarek to wyślij mi na PW :D musze się zaopatrzyć :) Quote
wilczy zew Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='greatmadwomen']niektóre rzeczy co piszesz to wydają mi się tak całkiem wzięte z książki "okiem psa" :D nie znam tej książki,to doświadczenie z inteligentnymi psami;mam cechy przywódcze i dla mnie pewne zachowania są oczywiste(chociaż pies jest u nas członkiem rodziny)trzeba było bardziej się wysilić gdy mama zaczeła mieć psy a nie ma cech przywódczych natomiast dar rozpuszczania najlepiej wychowanego psa;mam jakiś zmysł do psów,dla mnie nie ma nie da się tylko myślę jak to osiągnać [quote name='klaudusia0219']uroda sznaucera ... ;) nasz jest mocno w typie i nie ma takich problemów z biedronki jest jeszcze szynka Quote
Saththa Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='wilczy zew']nie znam tej książki,to doświadczenie z inteligentnymi psami;mam cechy przywódcze i dla mnie pewne zachowania są oczywiste(chociaż pies jest u nas członkiem rodziny)trzeba było bardziej się wysilić gdy mama zaczeła mieć psy a nie ma cech przywódczych natomiast dar rozpuszczania najlepiej wychowanego psa;mam jakiś zmysł do psów,dla mnie nie ma nie da się tylko myślę jak to osiągnać to tak jak moja heh. po weekendzie z mama w tamtym roku 3 dni na spacerach miałam problem z Tazzem bo się zapominał menda;) Quote
Culineo Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Sharki wspaniały :) tak moja dzidzia nauczyła się ogladać świat od kolegi labradora :mad: i przeciąggganie ;) czyli wysoki pan :D tresowana małpa :mad: :mad: Quote
dog193 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Świetny Shark Upcy Dupcy :D Jak tak stoi to o ile jest od ciebie większy? :evil_lol: Quote
Culineo Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 dog193 napisał(a):Świetny Shark Upcy Dupcy :D Jak tak stoi to o ile jest od ciebie większy? :evil_lol: nie jest większy spamerze :diabloti: Quote
wilczy zew Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 większość psów uwielbia wygladać przez okno Quote
dog193 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 klaudusia0219 napisał(a):nie jest większy spamerze :diabloti: Pffff :lmaa: Uważaj bo uwierzę :D Quote
Culineo Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 dog193 napisał(a):Pffff :lmaa: Uważaj bo uwierzę :D co pfff co pfff :D? udowodnię ci ! za rok na zlocie.. xd Quote
Talia Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Oh dog193, ale Ty urocza :loveu: Sharki udaje grzecznego psa :) Quote
Culineo Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Talia napisał(a):Oh dog193, ale Ty urocza :loveu: Sharki udaje grzecznego psa :) bo on jest grzeczny :obrazic: Quote
Avaloth Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Poproś kogoś żeby zrobił Wam focie jak Sharku stoi xd Uroczy on jest no :loveu: Quote
dog193 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 klaudusia0219 napisał(a):co pfff co pfff :D? udowodnię ci ! za rok na zlocie.. xd No to, że ja wcale nie spamuję :diabloti: Trzymam za słowo :D Quote
Culineo Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Avaloth napisał(a):Poproś kogoś żeby zrobił Wam focie jak Sharku stoi xd Uroczy on jest no :loveu: da się zrobić :D a ty na zlotowy wątek coś wrzuć :) dog193 napisał(a):No to, że ja wcale nie spamuję :diabloti: Trzymam za słowo :D nie no gdzieżby :> trzymaj, trzymaj :) Quote
polciuaa Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 na bank jest od Ciebie wyższy jak stoi na dwóch łapach! :razz: Quote
Culineo Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 dogomanka_ napisał(a):na bank jest od Ciebie wyższy jak stoi na dwóch łapach! :razz: nie jest mwłahahahaha :D:D Quote
Avaloth Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Chester też nie jest ode mnie wyższy, chociaż wszyscy tak mówią, pozory mylą xd Quote
polciuaa Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 klaudusia0219 napisał(a):nie jest mwłahahahaha :D:D to zrób to zdjęcie i się przekonamy mwłahahahaha! :D Avaloth napisał(a):Chester też nie jest ode mnie wyższy, chociaż wszyscy tak mówią, pozory mylą xd ale Chester jest chyba raczej mniejszy od Sharka, a Ty jesteś wyższa od Klaudii. :evil_lol: Quote
dog193 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 dogomanka_ napisał(a): ale Chester jest chyba raczej mniejszy od Sharka, Nie jest, mówię ci, widziałam na żywo i się przeraziłam jego rozmiarem :D ONek to to na pewno nie jest :D Quote
polciuaa Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 dog193 napisał(a):Nie jest, mówię ci, widziałam na żywo i się przeraziłam jego rozmiarem :D ONek to to na pewno nie jest :D dobra, no ale jednak Iś jest wyższa od Culineo. :D lubie się sprzeczać więc będę się trzymać mojego punktu widzenia dopóki nie zobacze zdj. :evil_lol: Quote
Recommended Posts