Culineo Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='Saththa']hehehhe nie zdziwiłas się?:) Ja miałam prawie zawał :lol: ja jak on wyszedł miałam ok.10min napad śmiechu :roflt: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]o kurde myślałam że galerie pomyliłam a tu po prostu wielkie strzyżenie było ;) ładnie się prezentuje i na pewno chłodniej mu będzie :cool3:[/FONT] chłodniej, chłodniej, ale już nie misiu :( Quote
Saththa Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='klaudusia0219']ja jak on wyszedł miałam ok.10min napad śmiechu :roflt: chłodniej, chłodniej, ale już nie misiu :([/QUOTE] Heheh zarosnie ;) Quote
Culineo Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='Saththa']Heheh zarosnie ;)[/QUOTE] nie wiem czy tego chce :D Quote
Saththa Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='klaudusia0219']nie wiem czy tego chce :D[/QUOTE] jest to niestety nieuniknione :lol: Quote
Culineo Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='Saththa']jest to niestety nieuniknione :lol:[/QUOTE] szkoda....:( Quote
Korenia Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Super wygląda :) Jeszcze lepiej będzie jak ciut odrośnie, bo teraz ma lapsa bardzo owłosione, a tak to trochę się zrówna :) Łyso mu było :evil_lol:? Moja lubi na 'golasa', szaleje i się ociera i sie dziwi że wszystko tak dobrze czuc! a znajomej pies przez kilka dni jest bardzooo zgaszony ;) Quote
eria Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Grzywka se odrośnie i będzie super! Fajnie wygląda, schludnie ! Quote
Fides79 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 no w końcu widać jaka to rasa, super wygląda:p:loveu: a 4 godziny roboty, nie zazdroszczę pani fryzjerce :roll: Quote
Culineo Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]o kurde myślałam że galerie pomyliłam a tu po prostu wielkie strzyżenie było ;) ładnie się prezentuje i na pewno chłodniej mu będzie :cool3:[/FONT] zapomniałam jesteś 1000 wpisem !!!!! :multi: Quote
Culineo Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [quote name='Korenia']Super wygląda :) Jeszcze lepiej będzie jak ciut odrośnie, bo teraz ma lapsa bardzo owłosione, a tak to trochę się zrówna :) Łyso mu było :evil_lol:? Moja lubi na 'golasa', szaleje i się ociera i sie dziwi że wszystko tak dobrze czuc! a znajomej pies przez kilka dni jest bardzooo zgaszony ;)[/QUOTE] a mojemu zimno :shake: leży w kulkę i go kocem muszę okrywać :D wgl wlazł mi w nocy do łózka i się przytulił ! on nigdy nie włazi na łóżko :-o a rano znalazłam go na kanapie :???: chyba się jak arystokrata poczuł :) [quote name='eria']Grzywka se odrośnie i będzie super! Fajnie wygląda, schludnie ![/QUOTE] wkońcu schludnie ! już nie mogłam na niego patrzeć :) [quote name='Fides79']no w końcu widać jaka to rasa, super wygląda:p:loveu: a 4 godziny roboty, nie zazdroszczę pani fryzjerce :roll:[/QUOTE] ja też jej nie zazdroszczę ... ;/ i jemu wkońcu to było 4 h bez przerwy ! :-o już nie pomylą go z briardem CTR czy chartem afgańskim :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='klaudusia0219']zapomniałam jesteś 1000 wpisem !!!!! :multi: [FONT=Georgia] o faktycznie :) :multi:[/FONT] Quote
Saththa Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Tazz po pierwszym odfutrzeniu po raz 1 połozył się w legowisku:lol: Daj jeszcze zdjecia;) Quote
Tekla64 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Nikus czasem marznie ale Dona nigdy hihihi do lozka to i w futrze i bez sie laduje jak sie da maupa jedna zreszta moje wszytskie jakby szlo to na nas w wyrze by polegiwaly Quote
strasznika Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 A to ja się tu pochwalę mym Frodem Mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko, Klaudia ... Quote
Culineo Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 o jaki śliczny !!!!!! :loveu: od dzisiaj u was? :) mam nadzieje, że dostanę więcej zdjęć na meila :evil_lol: Quote
Culineo Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 [quote name='strasznika']Od niedzieli. Dostaniesz :-)[/QUOTE] to czekam :D Quote
wilczy zew Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 jaki ładny po ostrzyżeniu :cool1: a Froda to całego nie można zobaczyć :shake: Quote
strasznika Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Ciężko go uchwycić, bo ruchliwy ;) Uploaded with ImageShack.us Quote
Saththa Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='ania90']ale duze to dziecko:lol:[/QUOTE] bo to Lbrzymie dziecko :evil_lol: Quote
strasznika Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Jeszcze Wam takie pokażę [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/818/dsc0101i.jpg/][IMG]http://img818.imageshack.us/img818/1745/dsc0101i.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL] Quote
Recommended Posts