jonQuilla Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='klaudusia0219']ja nie trawie astów ;) [FONT=Georgia]asty niekopiowane są świetne...uszy prosiaczkowe kocham :loveu: chociaż kiedyś bardziej podobały mi się cięte [/FONT] Quote
Culineo Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]asty niekopiowane są świetne...uszy prosiaczkowe kocham :loveu: chociaż kiedyś bardziej podobały mi się cięte [/FONT] no właśnie te świńskie zawinięte uszka mnie drażnią :evil_lol: zn są słodkie, ale na dłuższą mete wolałabym bez :) Quote
Tekla64 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 slonce odezwij sie do mnie na GG bo znowu mnie wcielo numer Quote
jonQuilla Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='klaudusia0219']no właśnie te świńskie zawinięte uszka mnie drażnią :evil_lol: zn są słodkie, ale na dłuższą mete wolałabym bez :) [FONT=Georgia] a tam się nie znasz...fajnie skaczą nawet przy zwykłym chodzie, takie din din din din! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja uwielbiam gnieść rudej uszy :loveu:[/FONT] Quote
Culineo Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia] a tam się nie znasz...fajnie skaczą nawet przy zwykłym chodzie, takie din din din din! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja uwielbiam gnieść rudej uszy :loveu:[/FONT] hahaha to musi nieźle wyglądać :) ja np lubiłam uszy astki mojej siostry (jak jeszcze miała :diabloti: ) brać w usta one były takie miecitkie bo jeszcze szczenaiczkowe :loveu: Quote
jonQuilla Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='klaudusia0219']hahaha to musi nieźle wyglądać :) ja np lubiłam uszy astki mojej siostry (jak jeszcze miała :diabloti: ) brać w usta one były takie miecitkie bo jeszcze szczenaiczkowe :loveu: [FONT=Georgia]Salsa do dziś ma takie mięciutkie...genialne są :loveu: za nic w świecie bym nie zrezygnowała z takiego extra dodatku u psa ;) [/FONT] Quote
Culineo Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Salsa do dziś ma takie mięciutkie...genialne są :loveu: za nic w świecie bym nie zrezygnowała z takiego extra dodatku u psa ;) [/FONT] ja w przyszłości będe mieć takiego i takiego ha ! jednego do miętoszenia :D Quote
Culineo Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 nikt nic nie chce :( a pff to nie dam wam zdjęć :D a Shark idzie w tym tygodniu się golić !!!!!!!! :lol: Quote
Saththa Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='klaudusia0219']nikt nic nie chce :( a pff to nie dam wam zdjęć :D a Shark idzie w tym tygodniu się golić !!!!!!!! :lol:[/QUOTE] Dawaj dawaj :) I gdzie się golic bedziecie?:) Quote
Culineo Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [quote name='Saththa']Dawaj dawaj :) I gdzie się golic bedziecie?:)[/QUOTE] dam, ale jutro :lol: a golić w Zielonej Górze :( chciałabym trymować, ale trochę droga zabawa, a pozatym potrzebuje go zrobić na 'już' bo lato ;) Quote
Saththa Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='klaudusia0219']dam, ale jutro :lol: a golić w Zielonej Górze :( chciałabym trymować, ale trochę droga zabawa, a pozatym potrzebuje go zrobić na 'już' bo lato ;) Juz jest jutro :evil_lol: Zobacz co znalazłam :lol: Quote
Culineo Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 o Jejjjjjjjku będziesz mi wypominać ? :D hahha żartuje ;) raz mi się zdarzyło tak to wstaje ok 10 ;) a tak serio niektórzy wstają codziennie o 12 :) a zdjęcia będą ok.16 bo jutro 'dorobie' w lesie :) Quote
Saththa Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='klaudusia0219']o Jejjjjjjjku będziesz mi wypominać ? :D hahha żartuje ;) raz mi się zdarzyło tak to wstaje ok 10 ;) a tak serio niektórzy wstają codziennie o 12 :) a zdjęcia będą ok.16 bo jutro 'dorobie' w lesie :)[/QUOTE] Ja nie wypominam, daleka jestem od tego gdyż zazwyczaj ja sama wstaje kolo 12 bo chodze późno spac;) kolo 4 albo 5 a i pozniej mi się zdarza;) Oka 3mam za słowo;) Ja mam nadzieję, ze rano padac nie będzie bo tez się do lasu wybieram;) Na 8 :evil_lol:":) Quote
Culineo Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [quote name='Saththa']Ja nie wypominam, daleka jestem od tego gdyż zazwyczaj ja sama wstaje kolo 12 bo chodze późno spac;) kolo 4 albo 5 a i pozniej mi się zdarza;) Oka 3mam za słowo;) Ja mam nadzieję, ze rano padac nie będzie bo tez się do lasu wybieram;) Na 8 :evil_lol:":)[/QUOTE] a co spać nie możesz, że na 8? :lol: ja też późno.. o 2 :D i śpie do 10 bo z burkiem trza się karnąć :) Quote
Saththa Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='klaudusia0219']a co spać nie możesz, że na 8? :lol: ja też późno.. o 2 :D i śpie do 10 bo z burkiem trza się karnąć :)[/QUOTE] raczej kolezanka nie może. Ja mam problem z zasnięciem no i później ze wstaniem a nie juz ze spaniem;) Quote
Culineo Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [quote name='Saththa']raczej kolezanka nie może. Ja mam problem z zasnięciem no i później ze wstaniem a nie juz ze spaniem;)[/QUOTE] ze spaniem żadko kto ma :D raczej zasnąc albo wstać :D a koleżance proszki do herbaty :lol: Quote
Saththa Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='klaudusia0219']ze spaniem żadko kto ma :D raczej zasnąc albo wstać :D a koleżance proszki do herbaty :lol:[/QUOTE] ciezko by było;) Ja u siebie ona u siebie;) Quote
Culineo Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [quote name='Saththa']ciezko by było;) Ja u siebie ona u siebie;)[/QUOTE] dasz radę wierze w Ciebie :) Quote
Saththa Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='klaudusia0219']dasz radę wierze w Ciebie :)[/QUOTE] zobaczymy o której wstane;) Dziś tez miałam iśc ale jak zasnełam o 4 to cięzkomi było o 7 się z łóżka zwlec :lol: Quote
Culineo Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [quote name='Saththa']zobaczymy o której wstane;) Dziś tez miałam iśc ale jak zasnełam o 4 to cięzkomi było o 7 się z łóżka zwlec :lol:[/QUOTE] osz ty :lol: koleżankę olałaś :D Quote
Saththa Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='klaudusia0219']osz ty :lol: koleżankę olałaś :D[/QUOTE] Kolezanka była uświadomiona, ze jak wstanę to się odezwe a jak nie to znaczy ze spię i nie idę;) Ona zawsze w weekend jeżdzi do lasu z Neską więc ja sie tylk odołączyc miałam. Quote
Culineo Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='Saththa']Kolezanka była uświadomiona, ze jak wstanę to się odezwe a jak nie to znaczy ze spię i nie idę;) Ona zawsze w weekend jeżdzi do lasu z Neską więc ja sie tylk odołączyc miałam.[/QUOTE] aaaa :) ja zazwyczaj w niedziele do lasu jeżdże :D Quote
eria Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 ja należę do tych niektórych co to bez najmniejszego problemu potrafią spać do 12 :D Ale że niestety trzeba pracować, to mogę tak tylko w weekendy ;) Quote
Fides79 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='eria']ja należę do tych niektórych co to bez najmniejszego problemu potrafią spać do 12 :D Ale że niestety trzeba pracować, to mogę tak tylko w weekendy ;)[/QUOTE] ooo to tak jak ja, no i jeszcze w czasie urlopu mozna sobie pofolgować czas przeznaczony na sen, to nie jest dla mnie czas stracony :lol: Quote
Recommended Posts