Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='klaudusia0219']ja nie trawie astów ;)

[FONT=Georgia]asty niekopiowane są świetne...uszy prosiaczkowe kocham :loveu:
chociaż kiedyś bardziej podobały mi się cięte
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]asty niekopiowane są świetne...uszy prosiaczkowe kocham :loveu:
chociaż kiedyś bardziej podobały mi się cięte
[/FONT]

no właśnie te świńskie zawinięte uszka mnie drażnią :evil_lol: zn są słodkie, ale na dłuższą mete wolałabym bez :)

Posted

[quote name='klaudusia0219']no właśnie te świńskie zawinięte uszka mnie drażnią :evil_lol: zn są słodkie, ale na dłuższą mete wolałabym bez :)
[FONT=Georgia]
a tam się nie znasz...fajnie skaczą nawet przy zwykłym chodzie, takie din din din din! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja uwielbiam gnieść rudej uszy :loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]
a tam się nie znasz...fajnie skaczą nawet przy zwykłym chodzie, takie din din din din! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja uwielbiam gnieść rudej uszy :loveu:
[/FONT]

hahaha to musi nieźle wyglądać :) ja np lubiłam uszy astki mojej siostry (jak jeszcze miała :diabloti: ) brać w usta one były takie miecitkie bo jeszcze szczenaiczkowe :loveu:

Posted

[quote name='klaudusia0219']hahaha to musi nieźle wyglądać :) ja np lubiłam uszy astki mojej siostry (jak jeszcze miała :diabloti: ) brać w usta one były takie miecitkie bo jeszcze szczenaiczkowe :loveu:

[FONT=Georgia]Salsa do dziś ma takie mięciutkie...genialne są :loveu: za nic w świecie bym nie zrezygnowała z takiego extra dodatku u psa ;)
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Salsa do dziś ma takie mięciutkie...genialne są :loveu: za nic w świecie bym nie zrezygnowała z takiego extra dodatku u psa ;)
[/FONT]

ja w przyszłości będe mieć takiego i takiego ha ! jednego do miętoszenia :D

Posted

[quote name='klaudusia0219']nikt nic nie chce :( a pff to nie dam wam zdjęć :D a Shark idzie w tym tygodniu się golić !!!!!!!! :lol:[/QUOTE]

Dawaj dawaj :)

I gdzie się golic bedziecie?:)

Posted

[quote name='Saththa']Dawaj dawaj :)

I gdzie się golic bedziecie?:)[/QUOTE]

dam, ale jutro :lol:
a golić w Zielonej Górze :(
chciałabym trymować, ale trochę droga zabawa, a pozatym potrzebuje go zrobić na 'już' bo lato ;)

Posted

[quote name='klaudusia0219']dam, ale jutro :lol:
a golić w Zielonej Górze :(
chciałabym trymować, ale trochę droga zabawa, a pozatym potrzebuje go zrobić na 'już' bo lato ;)

Juz jest jutro :evil_lol:

Zobacz co znalazłam :lol:

Posted

o Jejjjjjjjku będziesz mi wypominać ? :D hahha żartuje ;) raz mi się zdarzyło tak to wstaje ok 10 ;) a tak serio niektórzy wstają codziennie o 12 :)
a zdjęcia będą ok.16 bo jutro 'dorobie' w lesie :)

Posted

[quote name='klaudusia0219']o Jejjjjjjjku będziesz mi wypominać ? :D hahha żartuje ;) raz mi się zdarzyło tak to wstaje ok 10 ;) a tak serio niektórzy wstają codziennie o 12 :)
a zdjęcia będą ok.16 bo jutro 'dorobie' w lesie :)[/QUOTE]

Ja nie wypominam, daleka jestem od tego gdyż zazwyczaj ja sama wstaje kolo 12 bo chodze późno spac;) kolo 4 albo 5 a i pozniej mi się zdarza;)

Oka 3mam za słowo;) Ja mam nadzieję, ze rano padac nie będzie bo tez się do lasu wybieram;) Na 8 :evil_lol:":)

Posted

[quote name='Saththa']Ja nie wypominam, daleka jestem od tego gdyż zazwyczaj ja sama wstaje kolo 12 bo chodze późno spac;) kolo 4 albo 5 a i pozniej mi się zdarza;)

Oka 3mam za słowo;) Ja mam nadzieję, ze rano padac nie będzie bo tez się do lasu wybieram;) Na 8 :evil_lol:":)[/QUOTE]

a co spać nie możesz, że na 8? :lol:
ja też późno.. o 2 :D i śpie do 10 bo z burkiem trza się karnąć :)

Posted

[quote name='klaudusia0219']a co spać nie możesz, że na 8? :lol:
ja też późno.. o 2 :D i śpie do 10 bo z burkiem trza się karnąć :)[/QUOTE]

raczej kolezanka nie może. Ja mam problem z zasnięciem no i później ze wstaniem a nie juz ze spaniem;)

Posted

[quote name='Saththa']raczej kolezanka nie może. Ja mam problem z zasnięciem no i później ze wstaniem a nie juz ze spaniem;)[/QUOTE]

ze spaniem żadko kto ma :D raczej zasnąc albo wstać :D
a koleżance proszki do herbaty :lol:

Posted

[quote name='klaudusia0219']ze spaniem żadko kto ma :D raczej zasnąc albo wstać :D
a koleżance proszki do herbaty :lol:[/QUOTE]

ciezko by było;) Ja u siebie ona u siebie;)

Posted

[quote name='klaudusia0219']dasz radę wierze w Ciebie :)[/QUOTE]

zobaczymy o której wstane;) Dziś tez miałam iśc ale jak zasnełam o 4 to cięzkomi było o 7 się z łóżka zwlec :lol:

Posted

[quote name='Saththa']zobaczymy o której wstane;) Dziś tez miałam iśc ale jak zasnełam o 4 to cięzkomi było o 7 się z łóżka zwlec :lol:[/QUOTE]

osz ty :lol: koleżankę olałaś :D

Posted

[quote name='klaudusia0219']osz ty :lol: koleżankę olałaś :D[/QUOTE]

Kolezanka była uświadomiona, ze jak wstanę to się odezwe a jak nie to znaczy ze spię i nie idę;) Ona zawsze w weekend jeżdzi do lasu z Neską więc ja sie tylk odołączyc miałam.

Posted

[quote name='Saththa']Kolezanka była uświadomiona, ze jak wstanę to się odezwe a jak nie to znaczy ze spię i nie idę;) Ona zawsze w weekend jeżdzi do lasu z Neską więc ja sie tylk odołączyc miałam.[/QUOTE]

aaaa :) ja zazwyczaj w niedziele do lasu jeżdże :D

Posted

ja należę do tych niektórych co to bez najmniejszego problemu potrafią spać do 12 :D Ale że niestety trzeba pracować, to mogę tak tylko w weekendy ;)

Posted

[quote name='eria']ja należę do tych niektórych co to bez najmniejszego problemu potrafią spać do 12 :D Ale że niestety trzeba pracować, to mogę tak tylko w weekendy ;)[/QUOTE]

ooo to tak jak ja, no i jeszcze w czasie urlopu mozna sobie pofolgować
czas przeznaczony na sen, to nie jest dla mnie czas stracony :lol: