ahedok Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 klaudusia0219 napisał(a):o to szczególnie !!!! :D ale mój ma pojedyncze, na bieżąco wyrywane :diabloti: w tym wieku mój też miał pojedyncze :diabloti: Quote
Doginka Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Na pojedyncze jest metoda - pęsetą je potraktować i spoko loko;-):lol: Quote
Culineo Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 Doginka napisał(a):Na pojedyncze jest metoda - pęsetą je potraktować i spoko loko;-):lol: ja tam twarda jestem .... palcami :) Quote
Tekla64 Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 moze powinnam zastosowac te metode???? Dona mialaby o3/4 siersci mniej wiec mniej piachu w domu?! moze skorka warta wyprawki? hihihi Quote
weszka Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Ja swoim olbrzymiastym daję 3 posiłki - śniadanie, obiad i kolacja :) Jeszcze w sprawie zwrotu pieniędzy. Piszesz że 15 zł to nie pieniądz i nie warto. Jak dla mnie warto dla zasady. Tobie schrzaniła na 15 zł, a komuś może na 100 zł. Albo ma ileś takich występów po 15 zł i każdy do szmelcu. Jakby musiała zacząć oddawać i miała reklamacje to by się może Pani bardziej chciało. Quote
eria Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Teraz to już myślę,że trochę za późno z tą reklamacją. Od razu przy odbiorze psa Klaudia powinna zareagować - o ile nie była przy nim w trakcie strzyżenia . Ale myślę,że nie bo jeśli by była to chyba w porę by panią powstrzymała ? Quote
makot'a Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Jak tam grzywka Twojego maleństwa? Odrasta powoli? :) Czemu nie ma żadnych nowych zdjęć, hę? :mad: Quote
weszka Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 eria napisał(a):Teraz to już myślę,że trochę za późno z tą reklamacją. Od razu przy odbiorze psa Klaudia powinna zareagować - o ile nie była przy nim w trakcie strzyżenia . Ale myślę,że nie bo jeśli by była to chyba w porę by panią powstrzymała ? Kopsnąć się do Pani ze stosownym komentarzem zawsze można ;) Ale przecież właściciel nie musi się znać i od razu może nie wiedzieć że jest źle więc niekoniecznie chyba od razu musi być reakcja. Quote
Culineo Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 weszka napisał(a):Kopsnąć się do Pani ze stosownym komentarzem zawsze można ;) Ale przecież właściciel nie musi się znać i od razu może nie wiedzieć że jest źle więc niekoniecznie chyba od razu musi być reakcja. no ja myślałam, że to dobrze robi dopiero na końcu jakoś tak ucieła, że musiała wyrównać... i no jest jak jest :( grzywka odrasta, a jak miałam komputer w naprawie, ale już jestem :D poodkopuje dgm i zaczne wrzucać fotki ;) Quote
Saththa Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 koniecznie fotki, Sharki rośnie a Ty nam tutaj zdjęć nie pokazujesz :mad: Quote
Culineo Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 teraz chwilowo zastój - koniec roku :D za parę dni obiecuje ;) Quote
Saththa Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 ale skoro został ostatni tydzien to już się przeca nic nie dzieje heh Zdjęcia :mad: Quote
Culineo Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Saththa napisał(a):ale skoro został ostatni tydzien to już się przeca nic nie dzieje heh Zdjęcia :mad: no to nadszedł ten moment, że za chwilę bd fotecki ! :D Quote
Saththa Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 klaudusia0219 napisał(a):no to nadszedł ten moment, że za chwilę bd fotecki ! :D Czekam :evil_lol: Quote
Culineo Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 a tak sobie mieszkam wśród sióstr i księży hihi chociaż nie wchodzą mi w drogę i nie czepiają się za to, że jestem ateistką : Quote
Culineo Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 coś jakieś duże te zdjęcia :hmmmm: a normalnie je zmniejszam [?] Quote
Doginka Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Ale Sharkus już zarósł:crazyeye: Wygląda jak czernysz:lol: Quote
Recommended Posts