Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 months later...
Posted

chcieliście to macie ! jesteśmy, żeby o sobie przypomnieć :)

Niania moja :loveu:

Mały, który nie jest mały jest za to kompletnym psim idiotą :)

Podróżnik łódkowy :)

Posted

Walcząca ze snem Dakota :D

Kościotrupek mój

Jednak z gorszych akcji Shark vs Olo

Tu Pavel przejął Sharka, żeby go uspokoić, bo jak mi go zabrał to Sharkowi puściły hamulce i go zwarczał, bo był w amoku :D

Posted

jeden drugiemu nie pozostawał dłużny, ale jak Olo zaczynał to Shark gwałtowniej reagował :)
chociaż przed obroną mi się to podobało, bo potem lepiej gryzł pozoranta :lol:
rozrywka była, nikt nie miał nikomu za złe, a przynajmniej wiem co robić w takiej sytuacji i jak to opanować ;)

Posted

eria napisał(a):
http://i1028.photobucket.com/albums/y343/klaudusia0219/Mio Amore Dyas Poland FCI/c_zpsc014fa78.jpg
masakrycznie tu Shark wyszedł :D hihih kot w zasadzie nie lepiej

jak pies z piekieł, czarny z kośćmi na wierzchu, jeszcze brakuje żeby miał obcięte uszy i płonął :lol:

ehh oglądam zdjęcia i oczywiście żałuję, super musiało być :) jak będzie obóz w przyszłym roku to też jadę

nie pożałujesz, naprawdę super ludzie i atmosfera :)

Posted

[video=youtube;s1IpHX95pSk]http://www.youtube.com/watch?v=s1IpHX95pSk[/video]

najlepszy moment jak Olo idzie koło Sharka, a ja go zzapycham smakami :D

-aua mój palec!
-nie ważne, ważne , że pies siedzi (szkoleniowiec ! :lol: bardzo fajny z resztą :) )
-i tak masz pocięte (koleżanka, która sie ze mnie śmiała, bo krojąc smaki miałam pociete 5 polaców :D )

Posted

dog193 napisał(a):
O, a to na obozie jakimś byliście? :)

tak... staczamy się :eviil_lol: pojechaliśmy na szkolenie 4 dniowe i tak nam sie spodobalo, że chyba zaczniemy jeździć :)

WATACHA napisał(a):

to to brązowe ma 8msc i trudno zgadnąć :D jest wielki i grubaśny, ale jest naprawde głupi, albo ja zapomniałam jak to jest mieć szczeniaka dużego ;)
niby tak, ale on jest już ZA chudy :(

Posted

Ja też mam problem z za chudym Mentorem.Znowu waga mu spadła, ale podtuczymy.Z tym, że nie za dużo, bo w sumie 8 latek już ma i stawy pewnie już nie te.Aczkolwiek nie narzeka :)

Posted

WATACHA napisał(a):
Ja też mam problem z za chudym Mentorem.Znowu waga mu spadła, ale podtuczymy.Z tym, że nie za dużo, bo w sumie 8 latek już ma i stawy pewnie już nie te.Aczkolwiek nie narzeka :)

eria napisał(a):
Shark taki szkielet jak Duma, bardzo liczę ,że po sterylce przytyje bo z tuczeniem już się poddałam.

no własnie problem w tym, że jego się nie da utuczyć cholerka...musiałabym go do kaloryfera przywiązać, dawać kaloryczne żarcie i wychodzić na szybkie siku :lol: jakieś te dogomaniackie Dyas'y niejadki i Shark i Duma i Tazzik :shake:

Posted

eria napisał(a):
Shark taki szkielet jak Duma, bardzo liczę ,że po sterylce przytyje bo z tuczeniem już się poddałam.

Oooo bedziecie sie sterylizowac?

Culineo napisał(a):
no własnie problem w tym, że jego się nie da utuczyć cholerka...musiałabym go do kaloryfera przywiązać, dawać kaloryczne żarcie i wychodzić na szybkie siku :lol: jakieś te dogomaniackie Dyas'y niejadki i Shark i Duma i Tazzik :shake:

Tazzman wazy 35 kilo :mdleje: ale on je tylk ochudnie.... najpierw alergia potm trzustka teraz Młody :( 35 kilo!! masakra :(

I Filmik mi nie działa... dasz linka?:)

Posted (edited)

Saththa napisał(a):
Tazzman wazy 35 kilo :mdleje: ale on je tylk ochudnie.... najpierw alergia potm trzustka teraz Młody :( 35 kilo!! masakra :(

Filmik mi nie działa... dasz linka?:)

proszę http://www.youtube.com/watch?v=s1IpHX95pSk

mój ostatnio ważył 39,7 jakoś, ale wydaje mi się , że schudł, on jest duży i umięśniony, bo np Olo wydaje się grubszy, a waży chyba ze 3 kg mniej od Sharka (Sharkowski jest chyba wyższy i większy na wzrost itp) , a jest naprawde wypasiony i potężny :shake: będe mówić, że mój to atleta i sportowiec :lol:

też bym chciała mieć takie problemy z wagą jak mój pies, spytam go czy nie chce się zamienić :D

a mój właśnie nie je, teraz go tucze karmą i polewam oliwą, sosikiem, wkrajam paróweczki szyneczki, daje kefirki coby to dziadostwo przybrało ...

EDIT: Kasia od Tessi mówiła mi, że Shark ma garba(znaczy tyle to wiem :lol:), ale takiego na środku kręgosłupa i przez to powinien być jako PET :o mi się wydaje, że im jest chudszy tym bardziej widać, że garbaty i jak przytyje to mu 'siądzie' bo kiedyś chyba niee miał tego :shake:

EDIT2: nie miał garba dopóki tak nie schudł misja tuczenie nabrala jeszcze większego sensu jeśli nie chce mieć dzwonnika :D

Edited by Culineo
Posted

Tazzman mi przytył na karmi losos i ryz. ale potem się to zapalenie trzustki przyplatało i schudł... teraz jeszzcze Młody Tazz się wiecej rusza i wazy 35 kilo :( jestem załamana...

Filmik widziałam strasznie zazdroszczę... jak Ogarne Fixa... to za rok tez zagoszczę jak Magda pozwoli :) bo zazdraszczam straszliwie!! Ze Fix taka Menda jest... tj Tazz tez w sumie heh

Posted

Saththa napisał(a):
Tazzman mi przytył na karmi losos i ryz. ale potem się to zapalenie trzustki przyplatało i schudł... teraz jeszzcze Młody Tazz się wiecej rusza i wazy 35 kilo :( jestem załamana...

Filmik widziałam strasznie zazdroszczę... jak Ogarne Fixa... to za rok tez zagoszczę jak Magda pozwoli :) bo zazdraszczam straszliwie!! Ze Fix taka Menda jest... tj Tazz tez w sumie heh

Pro Plana ? :) mój też ją lubi, i dobrze robiła na to jego rzyganie po wszytskim, bo miał taki okres, ale się ustatkowało i (tfu! tfu!) narazie jest spokój :)
wszyscy się zbierzemy u Magdy i bedzie zlot dogo :lol:
ogarnie się na tym szkoleniu, macie jeszcze czasu a czasu :D
a , że mendy to wszytskie taka natura :diabloti: