Culineo Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 [quote name='Fides79']a bo nie chiałam znów prawie tego samego pisać ha ha ale foty fajowe i jaka pomoc w kopaniu ogródka dzieki Szarkowi :evil_lol: nie jestem tylko pewna czy dawanie cytrusów psu to dobry pomysł:hmmmm: no ja właśnie też nie, ale to się spytam w następnym meilu do dyas i wam przekaże :) [quote name='Tekla64']no jak sie na razie cieszycie z kopania pod tujami tak za niedlugo bedziecie go stamtad gonic , a najlepiej by bylo nie pozwalac mu cale na dzialce kopac od samego poczatku bo potem bedzie wam przesadzal wszystko i wcale nie w odpowiednim momencie hihihi ale wiem wiem jak to radocha dla psa caly szczesliwy dzialkowicz wam rosnie kopał tylko chwile później 'dziada' przgoniłam :loveu: [quote name='kiti7']http://i1028.photobucket.com/albums/y343/klaudusia0219/Mio%20Amore%20Dyas%20Poland%:evil_lol::loveu: leży w swoim dziele hihih bo nie ma jak położenie się w rozkopanej ziemi ;) I widze, że niezła dyskusja sie rozwineła na temat kolczatki:evil_lol: ale kiciusiowi przy takim futerku krzywdy mu nie zrobi!!! no ! ja popieram, bo nawet czasmai nie mogę jej użyć jak mu się wplącze w te kudły :) [quote name='Korenia']Spokojnie :) To oczywiście był skrót myślowy... chyba logiczne, że 200 czy 300 lat wstecz nie było kolczatek :diabloti: hihihih :evil_lol: [quote name='ahedok']łuhuhu, nie tylko mnie się opada o kolczatkę a jak pies się robi silniejszy od właściciela, to sobie można mówić o obrożach itd., tyle że szczeniaka trzeba ustawić, najlepiej nie tracąc barku :D edit: a zdjęcia śliczniusie :) tssaaa coś o tym wiem :) [quote name='anka11']:( ale ja tylko chciałam przytulić się do dresu ale Wy 'marudzicie' dziewczyny z tymi kolcami i innymi ;) wybaczam :loveu: [quote name='Saththa'] Klaudia może jakies zdjęcia jezcze?:) Śliczny kudłaty:) żartujesz?! nie no ok postaram się coś wykąbinować w czwartek\piątek :cool3: makot'a;16595873 napisał(a):"Mały" jest rozkoszny i widzę, że pomagier Wam rośnie, do pracy w ogródku się rwie ;) A mądrze użyta kolczatka wcale nie jest taka zła - ja bym mojemu psu zdecydowanie wolała zafundować kolczatkę niż kantarek... z dwojga złego. tak właśnie ! ja używam dobrze i już niedługo zaprzestaniemy używania, bo się ciapek nauczył :loveu: [quote name='ahedok'] pisząc "szczeniak" miałam na myśli 42 kg sznaucera olbrzyma, który jest niezwykle twardy (przynajmniej mój :D) i nie zauważa jak pańcia wspiera swoim słabym głosem równie słabe ramię, a takie małe kolce-bolce ułatwiają sprawę - jakoś Irys nie ma mi za złe koniec spamu u Klaudusi :) jak już o Klaudii mowa, to nowe zdjęcia proszę, te już znam na pamięć :D ludzieeeeeee spokojnie ja tu mam jeszcze szkołe :) i jutrzejszy przeklęty test z biologii pt' układ nerwowy i dokrewny' ...jupi :angryy: Quote
makot'a Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 [quote name='klaudusia0219'] ludzieeeeeee spokojnie ja tu mam jeszcze szkołe :) i jutrzejszy przeklęty test z biologii pt' układ nerwowy i dokrewny' ...jupi :angryy: Wszyscy mają szkołę, pracę, studia...więc proszę się od zdjęć nie wykręcać i wrzucać nowe :razz: A na biologii życzę powodzenia, dasz radę ;) Quote
Doginka Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Układ nerwowy i dokrewny jest łatwy;-) Przynajmniej jak dla mnie:lol: Dasz radę;-) Ale maleństwo wielkie już:crazyeye::loveu: Quote
Culineo Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 makot'a;16597402 napisał(a):Wszyscy mają szkołę, pracę, studia...więc proszę się od zdjęć nie wykręcać i wrzucać nowe :razz: A na biologii życzę powodzenia, dasz radę ;) musze dać radę :) ja się nie wykręcam :siara: Quote
Korenia Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 [quote name='klaudusia0219'] ludzieeeeeee spokojnie ja tu mam jeszcze szkołe :) i jutrzejszy przeklęty test z biologii pt' układ nerwowy i dokrewny' ...jupi :angryy: Ja mam koło z cyklu kwasu cytrynowego i fosforylacji oksydacyjnej i już haftam tą nauką ;( Quote
Culineo Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 [quote name='Korenia']Ja mam koło z cyklu kwasu cytrynowego i fosforylacji oksydacyjnej i już haftam tą nauką ;( jak wszyscy uczniowie pod koniec roku :( Quote
makot'a Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Ej, do końca roku to jeszcze hohoho... :D ...przynajmniej u mnie :icon_roc: Quote
Saththa Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 heh widzę, ze nie tylko ja spac nie moge chociaż z różnych przyczyn heh Quote
Korenia Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 [quote name='klaudusia0219']jak wszyscy uczniowie pod koniec roku :( Ja mam sesję pod koniec czewca/na początku lipca... więc jeszcze kupaaaaa czasu do końca i kupaaaa nauki ;( Quote
makot'a Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Korenia napisał(a):Ja mam sesję pod koniec czewca/na początku lipca... więc jeszcze kupaaaaa czasu do końca i kupaaaa nauki ;( Właśnie, ten lipiec...i jeszcze praktyki :angryy: To gdzie te zdjęcia? :razz: Zamiast uczyć się biologii lepiej cykaj psu fotki :diabloti: Quote
Korenia Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 makot'a;16599234 napisał(a):Właśnie, ten lipiec...i jeszcze praktyki :angryy: Też chyba będę mieć praktyki ;( Quote
Saththa Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 [quote name='Korenia'] Napisał makot'a Właśnie, ten lipiec...i jeszcze praktyki :angryy: Też chyba będę mieć praktyki ;( Łooo ja swoje prtaktyki wspominam z łezką w oczku:) Będzie dobrze:) Quote
makot'a Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Saththa napisał(a):Łooo ja swoje prtaktyki wspominam z łezką w oczku:) Będzie dobrze:) Fajnie to będzie na pewno, tyle ż e praktyki = wakacje poza domem = brak psów :( Quote
Saththa Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 makot'a;16601008 napisał(a):Fajnie to będzie na pewno, tyle ż e praktyki = wakacje poza domem = brak psów :( No cóż na to już nie mam odpowiedźi ehhh ale ostatnio mi napisali, że od psów tak jak i od dzieci nalezy odpoczywać:) Quote
Culineo Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 wy mnie normalnie od nauki odciągacie :mad: chociaż gdybym nie musiała to bym się nie uczyla :D a zdjęcia będą ! :loveu: nawet powiem, że dzisiaj ...:) tylko sceneria do kitu, bo w domu :) Quote
Saththa Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 klaudusia0219 napisał(a):wy mnie normalnie od nauki odciągacie :mad: chociaż gdybym nie musiała to bym się nie uczyla :D a zdjęcia będą ! :loveu: nawet powiem, że dzisiaj ...:) tylko sceneria do kitu, bo w domu :) Jak to do kitu, zobaczymy rekina w swoim środowisku naturalnym :D Quote
Culineo Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 Saththa napisał(a):Jak to do kitu, zobaczymy rekina w swoim środowisku naturalnym :D dobre ! :D Quote
anka11 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 a zdjęcia będą ! nawet powiem, że dzisiaj ... tylko sceneria do kitu, bo w domu ta od razu dzisiaj :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 no jeszcze troche czasu ma na spelnienie obietnicy Quote
Culineo Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 yyyyyyyy.......:siara: zabijcie mnie ! aparat rozładowany,a już nawet ciapie mojej grzywke do zdjęć spielam hahha jak jakiś niepełnosprytny wyglądał :) Quote
wilczy zew Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 klaudusia0219 napisał(a):już nawet ciapie mojej grzywke do zdjęć spielam hahha jak jakiś niepełnosprytny wyglądał :) bo grzywki sie nie spina :mad: Quote
Culineo Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 ale to tylkio , żeby wam jego oczka pokazać :oops: pierwszy raz tak zrobiłam... i ostatni, bo normalnie wygląda dużoooooo lepiej :) dzisiaj zdjęcia z parku :evil_lol: Quote
anka11 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 dzisiaj zdjęcia z parku na który z Toba idę ahahah :evil_lol: to czekamyyy na zdjęcia tylko nie zapomnij.... karty wziąć :lol: Quote
Culineo Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 anka11 napisał(a):na który z Toba idę ahahah :evil_lol: to czekamyyy na zdjęcia tylko nie zapomnij.... karty wziąć :lol: my chodzimy razem telepatycznie ty we Wro ja u mnie :) karte miałam zdjęcia się zrzucają :) Quote
Recommended Posts