Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Fides79']a bo nie chiałam znów prawie tego samego pisać ha ha
ale foty fajowe i jaka pomoc w kopaniu ogródka dzieki Szarkowi :evil_lol:
nie jestem tylko pewna czy dawanie cytrusów psu to dobry pomysł:hmmmm:

no ja właśnie też nie, ale to się spytam w następnym meilu do dyas i wam przekaże :)

[quote name='Tekla64']no jak sie na razie cieszycie z kopania pod tujami tak za niedlugo bedziecie go stamtad gonic , a najlepiej by bylo nie pozwalac mu cale na dzialce kopac od samego poczatku bo potem bedzie wam przesadzal wszystko i wcale nie w odpowiednim momencie hihihi
ale wiem wiem jak to radocha dla psa
caly szczesliwy dzialkowicz wam rosnie

kopał tylko chwile później 'dziada' przgoniłam :loveu:

[quote name='kiti7']http://i1028.photobucket.com/albums/y343/klaudusia0219/Mio%20Amore%20Dyas%20Poland%:evil_lol::loveu: leży w swoim dziele hihih bo nie ma jak położenie się w rozkopanej ziemi ;)

I widze, że niezła dyskusja sie rozwineła na temat kolczatki:evil_lol: ale kiciusiowi przy takim futerku krzywdy mu nie zrobi!!!

no ! ja popieram, bo nawet czasmai nie mogę jej użyć jak mu się wplącze w te kudły :)

[quote name='Korenia']Spokojnie :) To oczywiście był skrót myślowy... chyba logiczne, że 200 czy 300 lat wstecz nie było kolczatek :diabloti:

hihihih :evil_lol:

[quote name='ahedok']łuhuhu, nie tylko mnie się opada o kolczatkę

a jak pies się robi silniejszy od właściciela, to sobie można mówić o obrożach itd., tyle że szczeniaka trzeba ustawić, najlepiej nie tracąc barku :D

edit: a zdjęcia śliczniusie :)

tssaaa coś o tym wiem :)

[quote name='anka11']:( ale ja tylko chciałam przytulić się do dresu
ale Wy 'marudzicie' dziewczyny z tymi kolcami i innymi ;)

wybaczam :loveu:

[quote name='Saththa']

Klaudia może jakies zdjęcia jezcze?:) Śliczny kudłaty:)

żartujesz?! nie no ok postaram się coś wykąbinować w czwartek\piątek :cool3:

makot'a;16595873 napisał(a):
"Mały" jest rozkoszny i widzę, że pomagier Wam rośnie, do pracy w ogródku się rwie ;)

A mądrze użyta kolczatka wcale nie jest taka zła - ja bym mojemu psu zdecydowanie wolała zafundować kolczatkę niż kantarek... z dwojga złego.

tak właśnie ! ja używam dobrze i już niedługo zaprzestaniemy używania, bo się ciapek nauczył :loveu:

[quote name='ahedok']

pisząc "szczeniak" miałam na myśli 42 kg sznaucera olbrzyma, który jest niezwykle twardy (przynajmniej mój :D) i nie zauważa jak pańcia wspiera swoim słabym głosem równie słabe ramię, a takie małe kolce-bolce ułatwiają sprawę - jakoś Irys nie ma mi za złe

koniec spamu u Klaudusi :)

jak już o Klaudii mowa, to nowe zdjęcia proszę, te już znam na pamięć :D

ludzieeeeeee spokojnie ja tu mam jeszcze szkołe :) i jutrzejszy przeklęty test z biologii pt' układ nerwowy i dokrewny' ...jupi :angryy:

Posted

[quote name='klaudusia0219']
ludzieeeeeee spokojnie ja tu mam jeszcze szkołe :) i jutrzejszy przeklęty test z biologii pt' układ nerwowy i dokrewny' ...jupi :angryy:

Wszyscy mają szkołę, pracę, studia...więc proszę się od zdjęć nie wykręcać i wrzucać nowe :razz:
A na biologii życzę powodzenia, dasz radę ;)

Posted

makot'a;16597402 napisał(a):
Wszyscy mają szkołę, pracę, studia...więc proszę się od zdjęć nie wykręcać i wrzucać nowe :razz:
A na biologii życzę powodzenia, dasz radę ;)

musze dać radę :) ja się nie wykręcam :siara:

Posted

[quote name='klaudusia0219']

Ja mam koło z cyklu kwasu cytrynowego i fosforylacji oksydacyjnej i już haftam tą nauką ;(

Posted

[quote name='Korenia']Ja mam koło z cyklu kwasu cytrynowego i fosforylacji oksydacyjnej i już haftam tą nauką ;(

jak wszyscy uczniowie pod koniec roku :(

Posted

[quote name='klaudusia0219']jak wszyscy uczniowie pod koniec roku :(
Ja mam sesję pod koniec czewca/na początku lipca... więc jeszcze kupaaaaa czasu do końca i kupaaaa nauki ;(

Posted

Korenia napisał(a):
Ja mam sesję pod koniec czewca/na początku lipca... więc jeszcze kupaaaaa czasu do końca i kupaaaa nauki ;(

Właśnie, ten lipiec...i jeszcze praktyki :angryy:

To gdzie te zdjęcia? :razz:
Zamiast uczyć się biologii lepiej cykaj psu fotki :diabloti:

Posted

[quote name='Korenia']

Napisał makot'a
Właśnie, ten lipiec...i jeszcze praktyki :angryy:

Też chyba będę mieć praktyki ;(

Łooo ja swoje prtaktyki wspominam z łezką w oczku:) Będzie dobrze:)

Posted

Saththa napisał(a):
Łooo ja swoje prtaktyki wspominam z łezką w oczku:) Będzie dobrze:)

Fajnie to będzie na pewno, tyle ż e praktyki = wakacje poza domem = brak psów :(

Posted

makot'a;16601008 napisał(a):
Fajnie to będzie na pewno, tyle ż e praktyki = wakacje poza domem = brak psów :(

No cóż na to już nie mam odpowiedźi ehhh ale ostatnio mi napisali, że od psów tak jak i od dzieci nalezy odpoczywać:)

Posted

wy mnie normalnie od nauki odciągacie :mad:
chociaż gdybym nie musiała to bym się nie uczyla :D
a zdjęcia będą ! :loveu: nawet powiem, że dzisiaj ...:) tylko sceneria do kitu, bo w domu :)

Posted

klaudusia0219 napisał(a):
wy mnie normalnie od nauki odciągacie :mad:
chociaż gdybym nie musiała to bym się nie uczyla :D
a zdjęcia będą ! :loveu: nawet powiem, że dzisiaj ...:) tylko sceneria do kitu, bo w domu :)

Jak to do kitu, zobaczymy rekina w swoim środowisku naturalnym :D

Posted

yyyyyyyy.......:siara:
zabijcie mnie ! aparat rozładowany,a już nawet ciapie mojej grzywke do zdjęć spielam hahha jak jakiś niepełnosprytny wyglądał :)

Posted

ale to tylkio , żeby wam jego oczka pokazać :oops:
pierwszy raz tak zrobiłam... i ostatni, bo normalnie wygląda dużoooooo lepiej :)
dzisiaj zdjęcia z parku :evil_lol:

Posted

anka11 napisał(a):
na który z Toba idę ahahah :evil_lol:

to czekamyyy na zdjęcia tylko nie zapomnij.... karty wziąć :lol:

my chodzimy razem telepatycznie ty we Wro ja u mnie :)
karte miałam zdjęcia się zrzucają :)