Natula Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='Tekla64']Natula czyzbys sugerowala ze CTRy sa lepsze od sznupow????, madrzejsze??? spokojniejsze???? [/QUOTE] lepsze- zalezy dla kogo :eviltong: mądrzejsze - nie mam pojęcia, przeciez wszystkie czarne cholery sa mądre :diabloti: , spokojniejsze- TAAAAAAK ! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='Natula']lepsze- zalezy dla kogo :eviltong: mądrzejsze - nie mam pojęcia, przeciez wszystkie czarne cholery sa mądre :diabloti: , spokojniejsze- TAAAAAAK ! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] :klacz: dobre dobre! Quote
Doginka Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 klaudusia0219 napisał(a):nooo fajowy to on jest !! :D zapomniałam najważniejszego !!! kurdupel od 4 dni nie siusia w domku !!! :) No proszę jaki dorosły się robi:klacz: On ma piękną błyszcząca sierść:loveu: fajny nochalek i śliczne te jego ogromne łapki:loveu: Quote
ahedok Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Witam Klaudusię i Sharkiego w imieniu swoim i Iryska :D Zapraszamy do naszej nowopowstałej galerii! Quote
Culineo Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Doginka napisał(a):No proszę jaki dorosły się robi:klacz: On ma piękną błyszcząca sierść:loveu: fajny nochalek i śliczne te jego ogromne łapki:loveu: dorosły, dorosły zn.. duzy :) a błyszczy bo jeszcze przed pierwszym trymowaniem chociaż... po pownien być jeszcze bardziej błyszczący :D ahedok napisał(a):Witam Klaudusię i Sharkiego w imieniu swoim i Iryska :D Zapraszamy do naszej nowopowstałej galerii! witamy, witamy ! byliśmy już :loveu: Quote
ahedok Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 witamy :multi: może jakieś zdjęcia? u nas mnóóstwo a tu nic :cool3: pozdrowionka od kuzynka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ania90 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Witam olbrzymka :) sliczniutki jest:) a gdzie wiecej fot bo jakos ich dlugo nie ma? zapraszam do galerii mojego Bobiego:) Quote
Culineo Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 makot'a;16548242 napisał(a):Witamy tego "małego" olbrzyma! :D Witamy, witamy ! :D [quote name='ania90']Witam olbrzymka :) sliczniutki jest:) a gdzie wiecej fot bo jakos ich dlugo nie ma? zapraszam do galerii mojego Bobiego:) Witamy :) nie ma, bo szkoła :( ale obiecuje że w piątek już coś powinno być ! Quote
ahedok Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 klaudusia0219 napisał(a): Witamy :) nie ma, bo szkoła :( ale obiecuje że w piątek już coś powinno być ! hehe, dobre sobie! szkoła?! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja też chodzę, nawet więcej a foty są! :diabloti: Quote
Culineo Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 idź ty Ala się utop :D ja nie mam czym robić fotek :) aparat muszę naprawić :) Quote
ahedok Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 tak łatwo się mnie nie pozbędziesz rób foty telefonem :D Quote
ania90 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 ahedok napisał(a):tak łatwo się mnie nie pozbędziesz rób foty telefonem :D ha ha wlasnie dobry pomysl jak aparat sie zepsol to rob tel i tez beda foty:) ja b czesto robie tel foty bo nie chce mi sie brac aparatu bo duzy jest albo go zapomne Quote
Culineo Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 dobraaaaaaa niech wam będzie jutro powstawiam :D Quote
Tekla64 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 eee no laski nam nie robisz!!!! zalozylas galerie to dawaj zdjecia!!!! a my se poogladamy z checia Quote
Culineo Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 wstawiłabym i dzisiaj, ale model -od kiedy zrobiło się ciepło-chodzi z tatą wieczorkiem do garażu szperać przy motorze i wracają gdzieś dopiero po 22 :D mały jest na powietrzu, tata ma towarzystwo, a ja czas na naukę :) Quote
Tekla64 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 to czemu nie wsatwisz w przerwie na niemyslenie hihihi mowie o przerwie w nauce Quote
Culineo Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 bo żadnych nie mam :( już dawno go nie fociłam :) jutro porobie mu zdjątka nawet specjalnie pójdę do parku po szkole od razy żeby go w słonku złapać :loveu: Quote
kiti7 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 http://i1028.photobucket.com/albums/...I/DSC03343.jpg jakie ma małe łapki ;) jak niedzwiadek:loveu: sliczny misio z niego:loveu: Moja siostra tez ma sznaucerka tylko , że brata miniaturke;) pozdrawiamy:multi: Quote
Culineo Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 [quote name='kiti7']http://i1028.photobucket.com/albums/...I/DSC03343.jpg jakie ma małe łapki ;) jak niedzwiadek:loveu: sliczny misio z niego:loveu: Moja siostra tez ma sznaucerka tylko , że brata miniaturke;) pozdrawiamy:multi: witamy ! :hand: eee tam niedźwiadek toż to dzidziuś jeszcze :P miniaturki też są kochane :loveu: Quote
Culineo Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 my dzisiaj byliśmy z moim 'szkodnikiem' na działeczce :loveu: Sharkosław wybiegany i brudny.. jak głosi stare porzegadło: UPP...PAPRANY SZNAUCER TO BARDZO SZCZĘŚLIWY SZNAUCER :shake: co nie jest tak fajne dla właścieciala jak dla psa :mad: tu jeszcze czyściutki w domku :D tu jeszcze niepozornie się zapoznawał z działką :P :P a tu już głupawka :mad: Quote
Saththa Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 http://i1028.photobucket.com/albums/y343/klaudusia0219/Mio%20Amore%20Dyas%20Poland%20FCI/IMG_1659.jpg wlazł tam?:razz: Quote
Culineo Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 biedny, zakudłacony, zmęczony, brudny uszatek pije wode :) która po wsadzeniu tam swojej mordki stała się jak błoto tsaaaa... :] Quote
Recommended Posts