Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fajny ten Twój czarnuch:loveu:

miałam Ci napisać, że na wystawie w Głogowie będzie tatuś moich szczeniaków i poprosić Cię o foty, ale zapomniałam:evil_lol:

Posted

[quote name='ariss']fajny ten Twój czarnuch:loveu:

miałam Ci napisać, że na wystawie w Głogowie będzie tatuś moich szczeniaków i poprosić Cię o foty, ale zapomniałam:evil_lol:[/QUOTE]

skleroza nie boli :D:D
a fotki mogłam zrobić :D:D

a mój 17 tyg szczyl waży 19 kg :loveu:

Posted

[quote name='klaudusia0219']skleroza nie boli :D:D
a fotki mogłam zrobić :D:D

a mój 17 tyg szczyl waży 19 kg :loveu:[/QUOTE]

to o kilogram mniej niż moja dorosła suka;) hihiihihhi

Posted

[quote name='ariss']to o kilogram mniej niż moja dorosła suka;) hihiihihhi[/QUOTE]

no to nieźle :-O ciekawe czy średniki są bardziej olbrzymy czy mini :hmmmm:

Posted

[quote name='klaudusia0219']no to nieźle :-O ciekawe czy średniki są bardziej olbrzymy czy mini :hmmmm:[/QUOTE]

dziś jest ciężki dzień, ale nie do końca wiem o co Ci chodzi?;)

Posted

[quote name='ariss']dziś jest ciężki dzień, ale nie do końca wiem o co Ci chodzi?;)[/QUOTE]

no w sensie czy ich wielkość, zachowanie, charakter, wygląd i cechy są bardzie mini czy olbrzymowe ;-))

Posted

[quote name='klaudusia0219']no w sensie czy ich wielkość, zachowanie, charakter, wygląd i cechy są bardzie mini czy olbrzymowe ;-))[/QUOTE]

tak myślałam, ale zawsze lepiej się upewnić:)

ja myślę, że olbrzymowe:)

ale średniak to średniak i od giganta też się troszkę różni!:)

Posted

średniaki podobno najżywsze i naj-szaleńsze (pobawie sie troche w słowotwórstwo) :evil_lol:
w sumie niby sznaucery a bardzo różne :D zależnie od rozmiaru :P:P

Posted

w kąpieli super :D a jak sie mały zachowywal na wystawie ?

Amelkowy stffffór wazy 40 kg a ma 7 miesięcy ... Lunowata wazy tylko 4 kg wiecej a jest 3 lata starsza :roll: Amelka jest chuda uprzedzając pytania :evil_lol:

Posted

[quote name='Natula']w kąpieli super :D a jak sie mały zachowywal na wystawie ?

Amelkowy stffffór wazy 40 kg a ma 7 miesięcy ... Lunowata wazy tylko 4 kg wiecej a jest 3 lata starsza :roll: Amelka jest chuda uprzedzając pytania :evil_lol:[/QUOTE]

na wystawe pierwsze 10 min stał i się patrzył z przerażniem na 2 kaukazy stojące odrazu za drzwimi :evil_lol:
później przeniosłam go kawałek na rękach, później pociągnełam na smyczy i po 20 min biegał sobie ładnie i oglądał i nawet już reszte dnia mu nic nie przeszkadzało :)

a dziewczynki masz niezłe :loveu:

Posted

[quote name='Tekla64']ktos sie chwali ze zdjecia laduje ?!
chyba na plyte hihihi
bo tu ich nie ma!!![/QUOTE]
:oops::oops::oops:

no bo ładowałam... z siostry laptopa na pen'a tylko okazało się, że to nie te zdjęcia :lol:
i zdjęcia pojechały do Warszawy :evil_lol:
ale koleżanka ma je na aparaci także w nabliższych dniach będą :diabloti:

Posted

alez ja sie wcale nie nasmiewam! tylko...hmmm :evil_lol:
teraz jest slodki, ale juz nie moge sie doczekac kiedy bedzie mozna go podziwiac jako wielkiego i zbudowanego samca, bo teraz to troche taki szczurus hihi

Posted

anka11 napisał(a):
alez ja sie wcale nie nasmiewam! tylko...hmmm :evil_lol:
teraz jest slodki, ale juz nie moge sie doczekac kiedy bedzie mozna go podziwiac jako wielkiego i zbudowanego samca, bo teraz to troche taki szczurus hihi

troche... :)