Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='anka11']o jak duzo :D super Sharki wyglada, a klusek slodki
http://i1028.photobucket.com/albums/y343/klaudusia0219/Mio Amore Dyas Poland FCI/eeeeeeeeeeee_zpsee57c320.jpg
meee :loveu:

Słodki jest, a jaki wredny ! na szczęście wujcio Shark ustawia go do pionu i z każdą wizytą jest coraz to lepiej :)

[quote name='eria']http://i1028.photobucket.com/albums/y343/klaudusia0219/Mio Amore Dyas Poland FCI/eeeeeeeeeeee_zpsee57c320.jpg
Sharki ze strzyżenia na strzyżenie coraz lepiej wygląda ;) a ten mały rozbójnik ma przepiękne ,wyraziste oczy i napatrzeć się nie mogę:loveu:

dzięki ! staramy się :) coraz lepiej i prężniej nam idzie :)
a mały dobrze, że śliczny, bo gdyby był jeszcze brzydki to byłby nie do zniesienia z tym swoim charakterkiem szczeniakowo-gryzaczkowym :evil_lol:

[quote name='Saththa']Ale Shark ma cudną grzywkę!!

http://i1028.photobucket.com/albums/y343/klaudusia0219/Mio Amore Dyas Poland FCI/eeeeeeee_zps5017e6f9.jpg cudnie;)

A Mały rozczulający ;) ale czy on nie ma za małych tych szelek??

po 414654654135 próbach w końcu udało mi się zrobić grzywkę taką jaką chciałam ! :loveu:
dzięki ! :)
jeszcze ma luzik w szelkacg, ale to już ostatnie momenty.. rośnie jak na drożdzach :shake:

Posted

Jaki elegancki! Dobra robota choć jeszcze musisz dopracować front i firankę ;) ale z każdym razem jest lepiej. Teraz wygląda super!
A scenior słodki :loveu:

Posted

Saththa napisał(a):
ale w koncu się udało!! m isie niegdy nie udaje heheh i zawsze jak do Magdy jadę to ją prosze aby m u zrobiła hehh

trening czyni mistrza ! ja musiałam się nauczyć, bo cholera nikt nie chciał się podjąc :shake: :lol:

malawaszka napisał(a):
fajny chłopak z niego - jest moc :loveu:

dziękuje ! :loveu:

WATACHA napisał(a):
Sama go robiłaś?Bardzo ładnie.

sama samiuśka ! dziękuje :)

weszka napisał(a):
Jaki elegancki! Dobra robota choć jeszcze musisz dopracować front i firankę ;) ale z każdym razem jest lepiej. Teraz wygląda super!
A scenior słodki :loveu:

wiem.. z tym mi idzie najgorzej , bo nigdy nie wiem ile ciachnąć i ile zostawić :<
dzięki !

wilczy zew napisał(a):
pikny Rekinek :loveu:
fajny ten maluszek :)

a jaki wredny :evil_lol:

Tekla64 napisał(a):
coraz fajniejszy pies i coraz ladniej go robisz , ciesze sie ze tak wam idzie
chlopaki oba sa super

ja też się cieszę ! :) dzięki !

zahirka11 napisał(a):
hej w końcu się witamy ;)
Śliczne psiaczki:loveu:
oj coś czuję, że będę stałym gościem:lol:

witam witam i zapraszam! :)

• 1 month later...
Posted

[quote name='Doginka']Piękne foty - opłaciło się czekać. A Shark jaki odpicowany:loveu::klacz:
Mały za to sama słodycz:lol::loveu:

dziękujemy ! :)

[quote name='ahedok']Ale się przyłożyłaś do Sharka :loveu: A Mały wygląda na zmarzniętego :oops:

bo Mały to ciapa ! :lol:

[quote name='Tepes']Gówniarzeria sama słodycz, ale to chyba tylko na zdjęciach:loveu::evil_lol:

http://i1028.photobucket.com/albums/y343/klaudusia0219/Mio Amore Dyas Poland FCI/eeeeee_zps80236070.jpg
I mój piękny Sharkowski do wycałowania, gdyby nie broda:diabloti:

moje brodzisko ? najlepsze na świecie :D

trochę nas nie było.. co się pozmieniało ? nic :D ostatnio byliśmy u weta , bo Sharkowski ma odcięty kawałek poduszki, ale nie szył go , bo mówił , że już i tak jest w połowie gojenia (byliśmy 2 dni po wypadku ze szkłem ) więc przy okazji go zważyłam 39,1kg chudzielec jeden :shake:
w sierpniu jedziemy na szkolenie do Tekli na 4 dni przyjemne z pozytecznym :)
Mały rośnie i mądrzeje, ale głownie rośnie :diabloti: