Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dog193 napisał(a):
Zajebiste są te foty, też takie chcę :D

Naklejka napisał(a):
Zajebiste światło! Też takie chcę :placz: U nas tylko mgły...

dzięki :) u nas dzisiaj i wczoraj tylko tak ładnie, a tak to też same mgły i mżawka :shake:

Saththa napisał(a):

Margi napisał(a):

Amber napisał(a):
Super :) Raz w roku się uda ładne światło złapać :D

dziękujemy wszystkim, mi właśnie pierwszy raz się udało dorwać takie niesamowite światło, było bajeczne z prześwitami jak w jakiejś bajce typu Królewna Śnieżka :lol:

• 2 weeks later...
Posted

dziękuje wszystkim ! :loveu:

mam pytanie czy się orientujecie co do miotów czarnych miniatur ? bo moje wujostwo dojrzało do czarnej suczki po stracie swojego ostatniej miniatury, długo się zapierali, ale jednak stwierdzili, że nie im pisane życie bez psa ;) także ja jako jedyna która się w tym w miare ogarniam szukam i szukam a ty pustki :D narazie mam na oku tylko Dolinę Rivendell :) jak coś wiecie to pomocy ! z góry dziękuje

Posted

[quote name='Fides79']a Nadpilickie Bestyjki nie mają jakiś czarnuszków obecnie albo w najbliższych planach?[/QUOTE]

obecnie z tego co widziałam zdjęcia chyba same pieprzaczki :D a o planach nic mi niawiadomo :niewiem: teraz chyba taki 'okres zastoju' zimowego :D

Posted

[quote name='Culineo']obecnie z tego co widziałam zdjęcia chyba same pieprzaczki :D a o planach nic mi niawiadomo :niewiem: teraz chyba taki 'okres zastoju' zimowego :D[/QUOTE]

ojjj chyba cz-sr bo pieprzaków to u Doroty nie ma;)

Posted (edited)

Karilka napisał(a):
Sharki - głowa przepiękna. Zawsze mi się podobał.
Jak powycinasz łapki w "kocie" i grzywke ciachniesz to będzie już super.

dzięki :) grzywki nie dotykam, bo co raz wychodzi mi gorzej :lol:

a tutaj jako, że były święta , mam wolne i nic nie robie wrzuce troche zdjęć :) pod choinkę dostałam nowy obiektyw to troche się bawiłam, więc dlatego są zdjęcia :lol:

W Wigilię odwiedziła nas westka cioci, a Sharka musieliśmy zamknąć w pokoju , bo latał za nią jak głupi raz o mało stolu nie wywrócił :shake:

Edited by Culineo