Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Saththa']Teee Klaudusia? Askad Ty masz tego nowego Nicka?? Po tych okropnych zupkach/makaronach z biedronki czyzby?

Na foty tez czekam, nie myśl sobie;)

na zlocie je sie w sumie tylko takie beznadziejne rzeczy i było pare śmiesznych historii z tymi zupkami więc zostałam tak po dogomaniacku ochrzczona :D

a foty są tu brzydkie krzywe, nie pozowane, nie wybierane , bo nie miałam czasu :)

https://picasaweb.google.com/101161048137978897582/27Wrzesnia2012?authuser=0&authkey=Gv1sRgCLOq38S0uKSfDQ&feat=directlink

zrzuce jeszcze, bo troche ich zostalo a picassa wolo zrzuca zostało :)

Posted

zdjęcia Romusia będą jeszcze :D mi osobiście Romek się zajebiaszczo podoba :) cieszył się jak głupek ;) mojemu tacie tez się spodobał, ale w ten dzień źle się czuł mały :/

Posted

[quote name='Culineo']na zlocie je sie w sumie tylko takie beznadziejne rzeczy i było pare śmiesznych historii z tymi zupkami więc zostałam tak po dogomaniacku ochrzczona :D

[/QUOTE]

Ej ale można jeśc beznadzejnie i okropnie albo beznadziejnie i smacznie np ten makaron knorra;)

Posted

[quote name='Saththa']Ej ale można jeśc beznadzejnie i okropnie albo beznadziejnie i smacznie np ten makaron knorra;)[/QUOTE]

Na zlotach zazwyczaj są ograniczone możliwości wyboru :diabloti:

Posted

[quote name='Culineo']zdjęcia Romusia będą jeszcze :D mi osobiście Romek się zajebiaszczo podoba :) cieszył się jak głupek ;) mojemu tacie tez się spodobał, ale w ten dzień źle się czuł mały :/[/QUOTE]
a co mu było ?
to cieszenie to mają z Dumiszonem tak samo jak robienie śmiesznych min- rodzinne hihih
fajnie ,że Romka mogę widywać choćby na zdjęciach, siostry Dumy jeszcze nie widziałam jak teraz wygląda, poszła na współwłasność do hodowli 'z wilczej skarpy' ,ale oni nie mają jej zdjęć na stronie,a Aga też nie ma aktualnych :(

8 kilo !!!! :crazyeye:

Posted

[quote name='eria']a co mu było ?
to cieszenie to mają z Dumiszonem tak samo jak robienie śmiesznych min- rodzinne hihih
fajnie ,że Romka mogę widywać choćby na zdjęciach, siostry Dumy jeszcze nie widziałam jak teraz wygląda, poszła na współwłasność do hodowli 'z wilczej skarpy' ,ale oni nie mają jej zdjęć na stronie,a Aga też nie ma aktualnych :(

8 kilo !!!! :crazyeye:[/QUOTE]

a nie wiem dokładnie co bylo :/
ee wszystkie dyaski się tak cieszą tak mi się wydaje, te ich kochane usmieszki :)
Romek rzadzi jak na chorego był i tak pocieszny ! :D
a no 8 kilo... ma 36,5kg a powinien ważyć 43 44kg , aj ta moja ciapcia

Posted

[quote name='Culineo']bo p. Aga mówiła, że jak na jego budowe tyle było w sam raz :)[/QUOTE]

a widziała go ze tak powiem na żywo po obcieciu?:)

Wiesz u mnie tez mówiliz e Tazz powienien przytyc jakies 4 kg. a tymczasem po obcieciu i wadze 40kg okazalo sie ze jest ok;)

Posted

[quote name='strasznika']A przez te dodatkowe 8 kilo, to nie nabierze tylko tłuszczu? On jeszcze rośnie?[/QUOTE]

rośnie chyba nie, nabiera masy mięśniowej itp :)

[quote name='Saththa']a widziała go ze tak powiem na żywo po obcieciu?:)

Wiesz u mnie tez mówiliz e Tazz powienien przytyc jakies 4 kg. a tymczasem po obcieciu i wadze 40kg okazalo sie ze jest ok;)[/QUOTE]

widzała, widziała tydzien temu :D wymacała i stwierdziła :D

Posted

[quote name='Culineo']
widzała, widziała tydzien temu :D wymacała i stwierdziła :D[/QUOTE]

Okkkk ja sie nie bede spierać :lol: ale u mnie było tak samo;) dopoki nie został pozbawiony futra ;)