WATACHA Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 [quote name='Talia']Zawsze można bez psa przyjechać :)[/QUOTE] Nie wytrzymałabym bez nich dłużej niż jeden dzień :) Quote
Aleks89 Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Watacha 50% psów jeżdżacych na zloty się nie nadaje :diabloti:I wszyscy żyją nawet zwykle obywa się bez krwawych ran Quote
WATACHA Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='Talia']Ulv by Ci dała kogoś na zastępstwo :D[/QUOTE] Zastępcze to już nie to :) [quote name='Aleks89']Watacha 50% psów jeżdżacych na zloty się nie nadaje :diabloti:I wszyscy żyją nawet zwykle obywa się bez krwawych ran[/QUOTE] Ojjjjjjjjjj a myślałam, że tylko moje takie niewychowane ;) Quote
Talia Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Gdyby miały tam jeździc tylko wychowane, normalne psy to pojechały by z 3-4 :D Quote
Talia Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Nieee, wyjścia nie mają, muszą się dogadać ;) Quote
dog193 Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='WATACHA']I co psiaki chodzą ciągle w kagańcach ?[/QUOTE] O matko ;) Na tym zlocie w kagańcu chodzili tylko Shark i Joker, chwilami Bono, ale nie dlatego, że był agresywny ;) Aha, no i Kostek... Quote
Talia Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='dog193'] Aha, no i Kostek...[/QUOTE] :diabloti::diabloti::diabloti: On był mega agresywny... Quote
polciuaa Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 ja to dalej nie rozumiem dlaczego Ulv nie zakagańcowała Żubra, przecież to byl agresor nr 1 :evil_lol: Quote
Talia Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [quote name='dogomanka_']ja to dalej nie rozumiem dlaczego Ulv nie zakagańcowała Żubra, przecież to byl agresor nr 1 :evil_lol:[/QUOTE] Od mojego kochanego Żuberka się odstosunkuj! :mad: Quote
dog193 Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [quote name='dogomanka_']ja to dalej nie rozumiem dlaczego Ulv nie zakagańcowała Żubra, przecież to byl agresor nr 1 :evil_lol:[/QUOTE] Ale bez jaj, gdyby choćby mój Jupi zachowywał się w ten sposób, to już nie byłoby tak śmiesznie... Quote
Tepes Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [COLOR=#0000ff]tak więc z Ewą wzięłyśmy sprawy w swoje ręce:diabloti: [/COLOR][IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-kEEKMqcCJ3M/UCqeitLzmoI/AAAAAAAAC-o/KzrM07tmeZo/s640/_8105654.JPG[/IMG] [FONT=Verdana][quote name='dog193']O matko [/FONT];)[FONT=Verdana] Na tym zlocie w kagańcu chodzili tylko Shark i Joker, chwilami Bono, ale nie dlatego, że był agresywny [/FONT];) [FONT=Verdana]Aha, no i Kostek...[/QUOTE] [COLOR=#0000ff]bidna Boczinka była za kratkami za morderstwo...na rybach...[/COLOR][/FONT][COLOR=#0000ff]:placz::diabloti: [FONT=Verdana]no tak Kostek agresywny tak, że panie boże ratuj[/FONT]:evil_lol:[FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR] Quote
dog193 Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Tzn Kostek rzucił mi się na Jupika i przeciorał go po ziemi... ale nie oszukujmy się, Jupik potrafi wku*wić ;) Pewno wcisnął mu nos w tyłek, albo coś ;) Nie widziałam dokładniej, bo tylko nagle usłyszałam pisk i zobaczyłam mojego psa cioranego po ziemi :evil_lol: Quote
Talia Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Ale kaganiec musi być :D Mój biedny Żuberek :-( Quote
Saththa Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Ło matko prawie pies w kagańcu :lol: Mam nadzieję, ze zostanie mi wybaczone :evil_lol: BAZAREK DLA SZNUPKÓW: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/230960-Kosmetyki-dla-dzieci-oraz-r%C3%B3zno%C5%9Bci-dla-sznaucer%C3%B3w-do-05-09-2012-godzina-21-00"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230960-Kosmetyki-dla-dzieci-oraz-r%C3%B3zno%C5%9Bci-dla-sznaucer%C3%B3w-do-05-09-2012-godzina-21-00[/URL] Quote
Culineo Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 cobyście nie zapomnieli jak wyglądamy :) wiecej nie mamy, bo pogoda paskudna :) Quote
Victoria Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 hej, witamy sie u Was po raz pierwszy :D Ślicznego masz psiura <3 Przeczytałam pierwszego posta i nie moge wyjść z podziwu, że udało Ci się samej, bez wiedzy rodziców kupić psa z rodkiem xd Hodowca nie chciał żadnego podpisania papierów czy czegos tam?? ;p tak po prostu dał Ci psa?? ;> jestem pełna podziwu dla Twojej wytrwałości w zbieraniu pieniędzy i ukrywaniu swoich zamiarów dot. kupna psa. Ja bym tak nie umiała ;p na pewno będzimy cczęstymi gości w Waszej galerii ;) Pozdrawiamy czarnucha i zapraszamy do nas ;] Quote
Culineo Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 Victoria napisał(a):hej, witamy sie u Was po raz pierwszy :D Ślicznego masz psiura <3 Przeczytałam pierwszego posta i nie moge wyjść z podziwu, że udało Ci się samej, bez wiedzy rodziców kupić psa z rodkiem xd Hodowca nie chciał żadnego podpisania papierów czy czegos tam?? ;p tak po prostu dał Ci psa?? ;> jestem pełna podziwu dla Twojej wytrwałości w zbieraniu pieniędzy i ukrywaniu swoich zamiarów dot. kupna psa. Ja bym tak nie umiała ;p na pewno będzimy cczęstymi gości w Waszej galerii ;) Pozdrawiamy czarnucha i zapraszamy do nas ;] hej, dziękuje mam pełnoletnią siostre , która załatwiła kwestie zgody dorosłego, z resztą hodowcy znali mniej więcej całą sytuacje. BYło troche zamieszania, ale daliśmy rade i już prawie 2 lata jesteśmy razem :loveu: zapraszamy często i lecimy do was :) Quote
Tekla64 Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 hej hej fajnie ze czasem coby nie zapmniec wstawiasz olbrzyma popatrz popatrz to juz prawie dwa lata a pamietam jak knulas cala te intryge jakie mialas watpliwosci i dobrze ze sie wsio udalo i ze dobrze wam razem Quote
Talia Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Jak ogladam jego zdjęcia to caly czas mam w głowie Twój głos jak mówisz do niego "Synu" :lol: Quote
Talia Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Taaa i Twoje o 9.30: "Jupi! Jupi! Jupi k*rwa!.... dobrze!" :lol: Quote
dog193 Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Talia napisał(a):Taaa i Twoje o 9.30: "Jupi! Jupi! Jupi k*rwa!.... dobrze!" :lol: Niach niach :loveu: :evil_lol: Quote
Recommended Posts