Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Talia']Ulv by Ci dała kogoś na zastępstwo :D[/QUOTE]

Zastępcze to już nie to :)
[quote name='Aleks89']Watacha 50% psów jeżdżacych na zloty się nie nadaje :diabloti:I wszyscy żyją nawet zwykle obywa się bez krwawych ran[/QUOTE]

Ojjjjjjjjjj a myślałam, że tylko moje takie niewychowane ;)

Posted

[quote name='WATACHA']I co psiaki chodzą ciągle w kagańcach ?[/QUOTE]
O matko ;) Na tym zlocie w kagańcu chodzili tylko Shark i Joker, chwilami Bono, ale nie dlatego, że był agresywny ;)
Aha, no i Kostek...

Posted

[quote name='dogomanka_']ja to dalej nie rozumiem dlaczego Ulv nie zakagańcowała Żubra, przecież to byl agresor nr 1 :evil_lol:[/QUOTE]

Od mojego kochanego Żuberka się odstosunkuj! :mad:

Posted

[quote name='dogomanka_']ja to dalej nie rozumiem dlaczego Ulv nie zakagańcowała Żubra, przecież to byl agresor nr 1 :evil_lol:[/QUOTE]

Ale bez jaj, gdyby choćby mój Jupi zachowywał się w ten sposób, to już nie byłoby tak śmiesznie...

Posted

[COLOR=#0000ff]tak więc z Ewą wzięłyśmy sprawy w swoje ręce:diabloti:
[/COLOR][IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-kEEKMqcCJ3M/UCqeitLzmoI/AAAAAAAAC-o/KzrM07tmeZo/s640/_8105654.JPG[/IMG]

[FONT=Verdana][quote name='dog193']O matko [/FONT];)[FONT=Verdana] Na tym zlocie w kagańcu chodzili tylko Shark i Joker, chwilami Bono, ale nie dlatego, że był agresywny [/FONT];)
[FONT=Verdana]Aha, no i Kostek...[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]bidna Boczinka była za kratkami za morderstwo...na rybach...[/COLOR][/FONT][COLOR=#0000ff]:placz::diabloti:
[FONT=Verdana]no tak Kostek agresywny tak, że panie boże ratuj[/FONT]:evil_lol:[FONT=Verdana]
[/FONT][/COLOR]

Posted

Tzn Kostek rzucił mi się na Jupika i przeciorał go po ziemi... ale nie oszukujmy się, Jupik potrafi wku*wić ;) Pewno wcisnął mu nos w tyłek, albo coś ;) Nie widziałam dokładniej, bo tylko nagle usłyszałam pisk i zobaczyłam mojego psa cioranego po ziemi :evil_lol:

Posted

Ło matko prawie pies w kagańcu :lol:

Mam nadzieję, ze zostanie mi wybaczone :evil_lol:

BAZAREK DLA SZNUPKÓW:

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/230960-Kosmetyki-dla-dzieci-oraz-r%C3%B3zno%C5%9Bci-dla-sznaucer%C3%B3w-do-05-09-2012-godzina-21-00"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230960-Kosmetyki-dla-dzieci-oraz-r%C3%B3zno%C5%9Bci-dla-sznaucer%C3%B3w-do-05-09-2012-godzina-21-00[/URL]

• 2 weeks later...
Posted

hej, witamy sie u Was po raz pierwszy :D

Ślicznego masz psiura <3

Przeczytałam pierwszego posta i nie moge wyjść z podziwu, że udało Ci się samej, bez wiedzy rodziców kupić psa z rodkiem xd
Hodowca nie chciał żadnego podpisania papierów czy czegos tam?? ;p tak po prostu dał Ci psa?? ;>
jestem pełna podziwu dla Twojej wytrwałości w zbieraniu pieniędzy i ukrywaniu swoich zamiarów dot. kupna psa. Ja bym tak nie umiała ;p

na pewno będzimy cczęstymi gości w Waszej galerii ;)

Pozdrawiamy czarnucha i zapraszamy do nas ;]

Posted

Victoria napisał(a):
hej, witamy sie u Was po raz pierwszy :D

Ślicznego masz psiura <3

Przeczytałam pierwszego posta i nie moge wyjść z podziwu, że udało Ci się samej, bez wiedzy rodziców kupić psa z rodkiem xd
Hodowca nie chciał żadnego podpisania papierów czy czegos tam?? ;p tak po prostu dał Ci psa?? ;>
jestem pełna podziwu dla Twojej wytrwałości w zbieraniu pieniędzy i ukrywaniu swoich zamiarów dot. kupna psa. Ja bym tak nie umiała ;p

na pewno będzimy cczęstymi gości w Waszej galerii ;)

Pozdrawiamy czarnucha i zapraszamy do nas ;]

hej, dziękuje mam pełnoletnią siostre , która załatwiła kwestie zgody dorosłego, z resztą hodowcy znali mniej więcej całą sytuacje. BYło troche zamieszania, ale daliśmy rade i już prawie 2 lata jesteśmy razem :loveu: zapraszamy często i lecimy do was :)

Posted

hej hej

fajnie ze czasem coby nie zapmniec wstawiasz olbrzyma
popatrz popatrz to juz prawie dwa lata a pamietam jak knulas cala te intryge jakie mialas watpliwosci
i dobrze ze sie wsio udalo i ze dobrze wam razem