Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Biega jak sarenka:) Hopsa Hopsa :)

Kicek jeden :lol: Tazz tez tak robi;)

Ale co Ty mu rzucałas na tym 1 filmikU? Czy w konia beidnego robiłas?

Fajne obroty:) No i wyskoki ale kurde nie ejstem epwna mi cos keidys na szkoleniu mówili zeby uważać aby pies przy Takich wyskokach aby lądował na 4 łapach a nie na dwóch.

Oglądałam w pracy bez głosu;) No i ....

Ależ z niego MISIEK ZAROSNIETY:)

Posted

[quote name='Saththa']Biega jak sarenka:) Hopsa Hopsa :)

Kicek jeden :lol: Tazz tez tak robi;)

Ale co Ty mu rzucałas na tym 1 filmikU? Czy w konia beidnego robiłas?

ciapa jest to biega w te i nazad za powietrzem :lol:

Fajne obroty:) No i wyskoki ale kurde nie ejstem epwna mi cos keidys na szkoleniu mówili zeby uważać aby pies przy Takich wyskokach aby lądował na 4 łapach a nie na dwóch.

Oglądałam w pracy bez głosu;) No i ....

Ależ z niego MISIEK ZAROSNIETY:)

a nie wiem z tymi skokami... rzadko skacze, ale nie wiem sama czy powinien :D
zarośnięty jest-czekamy na kase i na maszynke :)

Posted

Mi na szkoleniu mówili. Że skakanie skakaniem ale niech duzy pies laduje na 4 a nie na dwóch tylnich. trzeba takk nim pokierowac.

On na pewno tez czeka :) Ale jest cudny:)

Posted

[quote name='Saththa']Mi na szkoleniu mówili. Że skakanie skakaniem ale niech duzy pies laduje na 4 a nie na dwóch tylnich. trzeba takk nim pokierowac.

On na pewno tez czeka :) Ale jest cudny:)[/QUOTE]

kiedyś próbowałam, albo ze mną jest coś nie tak, albo nie wiem, bo jeszcze nam się nie udało :D
dziękować :loveu:

[quote name='wilczy zew']nie przegrzej go w takie upały,trzeba myśleć za piesa[/QUOTE]

to było 21,30 więc juz się robiło chłodno z resztą on jak się nie wybiega to piszczy i nosi zabawki i nie ma szans, żeby go w domu zatrzymać, bo szału można dostac :D

[quote name='malawaszka']czernysz nie sznup z niego :lol:[/QUOTE]

oj tam, oj tam :evil_lol: cały czas w te upały chodzimy nad wode niedaleko, żeby troche mu chociaż ulzyć :)

[quote name='anka11']ale wiekszy sie zrobil, klata mu urosla :lol:[/QUOTE]

dziwne, żeby malal :lol:

ostatnio mój czubek mnie zdziwił niesamowicie :o poszłam z nim nad wode i postanowiłam sama wejść. okazało się, że w momencie kiedy śmiałam wejść powyżej bioder (nie ważne czy np siedziałam w wodzie, czy stałam ważne, że to były biodra i to już niebezpieczna wysokość) , czyli pies już nie sięga, byłam "ratowana" czyt. najpierw wściekłe szczekanie i próbowanie zębami wyciągnąć mnie na brzeg, a jak się nie udawało to robiło się jeszcze ciekawiej, bo łapał mnie za nadgarstek dość mocno i ciągnął dopóki wody nie miałam po kostki :o i nie było szans żebym mu się wyrwała, chociaz pewnie jakbym się postarała dałbym rade ... moją koleżanke też chciał ratować, ale tylko szczekaniem, bo nie była aż tak ważna i w aż takim zagrozeniu (wg. niego :lol: ) także mam psa ratownika tylko cholera narazie sprawia mi więcej bólu niż pożytku, ale stara się :)

Posted

[quote name='malawaszka']ooo nie dość, że czernysz to jeszcze nowofundland :lol: może go weźcie na jakieś szkolenie w tym zakresie jak ma takie predyspozycje :cool3:[/QUOTE]

taaa mam psa ratownika szkoda, że jest taki niedelikatny :lol: u nas znalezienie szkolenia jakiekolwiek nawet PT graniczy z cudem, najbliżej godzina drogi do innego miasta :roll:

Posted

[quote name='strasznika']Sharki zachowuje się identycznie jak Frodo! Te skoki, aporty, to samo! A może wszystkie duże brody są takie same? :)[/QUOTE]
nie wiem czy wszystkie, ale wszystkie trzy jakie ja miałam (i jedną nadal mam :D ) tak właśnie się zachowywały :D

Posted

[quote name='strasznika']Sharki zachowuje się identycznie jak Frodo! Te skoki, aporty, to samo! A może wszystkie duże brody są takie same? :)[/QUOTE]

[quote name='kopra']nie wiem czy wszystkie, ale wszystkie trzy jakie ja miałam (i jedną nadal mam :D ) tak właśnie się zachowywały :D[/QUOTE]

bo wszystkie to takie duże dzieciaczki :loveu:

[quote name='WATACHA']he,he a skoczuś :)

Ja pewnie nie jestem do końca w temacie, ale czemu go ostrzyżesz?[/QUOTE]

bo jest niemiłosiernie zarośnięty, a z trymowaniem nie dałam rady, głównie z lenistwa :D

Posted

[quote name='WATACHA']miało być czemu go NIE ostrzyżesz?hi,hi[/QUOTE]

bo w poniedziałek dopiero płace za maszynke także w środe dopiero będzie :)

Posted

[quote name='Culineo']bo w poniedziałek dopiero płace za maszynke także w środe dopiero będzie :)[/QUOTE]

Aha :), w środę ma się ochłodzić ;)

Posted

[quote name='wilczy zew']Syberii to i tak nie będzie,więc strzyżenie potrzebne.

Którą maszynkę kupujesz?[/QUOTE]

Jezu przecież żartuje