Culineo Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 Była również z nami Luśka , fretka mojej koleżanki :) A takie były widoki na Szczelincu Pies na szczycie :) Quote
Culineo Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 I nawet spotkaliśmy śnieg :o Taki był chill :D Z tatą w przerwie :P Quote
Culineo Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 Jego miejscóweczka :) Wszyscy oprócz mnie :) Żeby nie było, że nic nie robie z Sharkiem to macie namiastke przemiany która się dokonuje :D Quote
eria Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 http://i1028.photobucket.com/albums/y343/klaudusia0219/Mio%20Amore%20Dyas%20Poland%20FCI/IMG_3432.jpg super !!! :loveu: ale mieliście fajną wycieczkę , zazdroszczę ! :) Quote
Doginka Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 (edited) Świetnie Sharky wygląda w okularach:loveu: Widoki piękne i Fretka superaśna:loveu: Edited June 1, 2012 by Doginka Quote
Justa Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Czekam na dalszą przemianę :razz: Ogoliłaś mu głowę maszynką? Zazdroszczę gór :placz: Quote
Culineo Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 [quote name='eria']http://i1028.photobucket.com/albums/y343/klaudusia0219/Mio Amore Dyas Poland FCI/IMG_3432.jpg super !!! :loveu: ale mieliście fajną wycieczkę , zazdroszczę ! :) siedział tak z dobre 10min i nawet się nie wkurzał :niewiem: [quote name='Doginka']Świetnie Sharky wygląda w okularach:loveu: Widoku piękne i Fretka superaśna:loveu: hihi dziękujemy :) [quote name='Justa']Czekam na dalszą przemianę :razz: Ogoliłaś mu głowę maszynką? Zazdroszczę gór :placz: nie tak miało byc z tą głową, bo miała iśc szyja i doopka to podgolenia, ale damy rade.. :D góry to jest to :) Quote
polciuaa Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 http://i1028.photobucket.com/albums/y343/klaudusia0219/Mio%20Amore%20Dyas%20Poland%20FCI/IMG_3196.jpg byłam tam! :evil_lol: fajna taka wycieczka, na motocyklach :loveu: a Shark jak zawsze uroczy. :D Quote
#Etna# Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Pięknie tam jest sama byłam i widziałam :) ale nie wiedziałam że na Szczeliniec można wejśc z psem. Pewnie się wybierzemy tym razem z Etną:) No wreszcie Sharki chociaż trochę zaczyna wyglądać:eviltong: Ale głowy to bym maszynką nie cięła:diabloti: Chyba, że trymowanie nie daje na główce rezultatu bo u mojej suki np efekt jest zerowy. Więc jej nie męcze i głowę degażuje. Ale mówiłaś, że Sharki ma niezły włos to troszkę szkoda;) Zresztą działaj dalej bo pies padnie od noszenia tego futra hehe Quote
Fides79 Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 świetna wyprawa, piękne widoki, mnóstwo atrakcji dla psa podziwiam, że taki niezmordowany, a i miejscówka samochodowa super się prezentuje :lol: Quote
wilczy zew Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 super wycieczka działaj,działaj bo psu bardzo gorąco tym futrze Quote
Culineo Posted May 31, 2012 Author Posted May 31, 2012 [quote name='dogomanka_']http://i1028.photobucket.com/albums/y343/klaudusia0219/Mio Amore Dyas Poland FCI/IMG_3196.jpg byłam tam! :evil_lol: fajna taka wycieczka, na motocyklach :loveu: a Shark jak zawsze uroczy. :D wiadomo, że uroczy :lol: [quote name='#Etna#']Pięknie tam jest sama byłam i widziałam :) ale nie wiedziałam że na Szczeliniec można wejśc z psem. Pewnie się wybierzemy tym razem z Etną:) No wreszcie Sharki chociaż trochę zaczyna wyglądać:eviltong: Ale głowy to bym maszynką nie cięła:diabloti: Chyba, że trymowanie nie daje na główce rezultatu bo u mojej suki np efekt jest zerowy. Więc jej nie męcze i głowę degażuje. Ale mówiłaś, że Sharki ma niezły włos to troszkę szkoda;) Zresztą działaj dalej bo pies padnie od noszenia tego futra hehe mozna można z psem :) tez miał niezły włos dopóki sie źle nie zrozumiałam z fryzjerką... ale nastęonym razem będzie wiedziała dokąd ma podgolić a ja działam z trymerem i sie nie poddaje :) [quote name='Fides79']świetna wyprawa, piękne widoki, mnóstwo atrakcji dla psa podziwiam, że taki niezmordowany, a i miejscówka samochodowa super się prezentuje :lol: niezmordowany do bólu... aż czasem przesadza :evil_lol: miejscówka jest odrazu zajęta po twarciu bagażnka nawet z inf. że nigdzie nie jedziemy :lol: [quote name='wilczy zew']super wycieczka działaj,działaj bo psu bardzo gorąco tym futrze dzieki ;) Quote
Tekla64 Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 no brawo ze juz cos sie dzieje we futrze , super wycieczka piekne zdjecia sznup zadowolony ino ja mam pytanie : kto go nauczyl aportownaia kamieni? i w jakim celu? to nie jest zdrowe ni pozyteczne wedle mnie powinnas wywalic z jego zycia zabawe kamieniami [ czasem sie to przeradza w fobie i wtedy malo co mazna z tym zrobic] ale szkoda zebow to ino taka moja sugestia czakam na dalszy reportaz z przemiam bo ..... fajnie sie zapowiada Quote
Culineo Posted May 31, 2012 Author Posted May 31, 2012 Tekla64 napisał(a):no brawo ze juz cos sie dzieje we futrze , super wycieczka piekne zdjecia sznup zadowolony ino ja mam pytanie : kto go nauczyl aportownaia kamieni? i w jakim celu? to nie jest zdrowe ni pozyteczne wedle mnie powinnas wywalic z jego zycia zabawe kamieniami [ czasem sie to przeradza w fobie i wtedy malo co mazna z tym zrobic] ale szkoda zebow to ino taka moja sugestia czakam na dalszy reportaz z przemiam bo ..... fajnie sie zapowiada tata go nauczył... i on już teraz dorywa każdy kamien na spacerze..;/ teraz daje mu tylko piłki i staram sie przestać z kamieniami, bo mnie samą już to irytuje :) a przemiana trwa :) Quote
malawaszka Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 naprawdę z kamieniami nie ma żartów - takie zęby będzie miał na starość: http://img9.imageshack.us/img9/343/dsc0131nw.jpg Quote
wilczy zew Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 nawet nie na starość a wcześniej dzięki Tekla bo ja miałam pisać o kamieniach i zapomniałam Quote
Saththa Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 http://i1028.photobucket.com/albums/y343/klaudusia0219/Mio%20Amore%20Dyas%20Poland%20FCI/IMG_3196.jpg cudnie :) http://i1028.photobucket.com/albums/y343/klaudusia0219/Mio%20Amore%20Dyas%20Poland%20FCI/IMG_3546.jpg trochu mu wspólczuje tej okrywy futra podczas takich wycieczek. A co do kamieni: Z FB [h=6]Uwaga na kamienie!!! Mój Toro podczas wyjazdu w zeszłym tygodniu nad morze zaczął się żle czuć, gwałtownie chudł i intensywnie wymiotował.Wizyta u miejscowego lekarza niewiele pomogła (nie miał u siebie RTG ani USG), dlatego w ten poniedziałek zdecydowałem się na natychmiastowy powrót do Warszawy i od razu pojechałem do kliniki całodobowej. Pies był już własciwie nieprzytomny. Od razu trafił na stół operacyjny i usunięto mu duży kamień z jelita...Niewiele brakowało, a nie udałoby się go uratować. Teraz już szybko wraca do zdrowia. Schudł 6 kg, ale humor już mu dopisuje. A kamień okazał się ozdoba z naszego ogrodu , chodził więc z nim w brzuchu ponad tydzien zanim pojawiły się objawy.[/h] Quote
Doginka Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 [quote name='Saththa']A co do kamieni:"Uwaga na kamienie!!! Mój Toro podczas wyjazdu w zeszłym tygodniu nad morze zaczął się żle czuć, gwałtownie chudł i intensywnie wymiotował.Wizyta u miejscowego lekarza niewiele pomogła (nie miał u siebie RTG ani USG), dlatego w ten poniedziałek zdecydowałem się na natychmiastowy powrót do Warszawy i od razu pojechałem do kliniki całodobowej. Pies był już własciwie nieprzytomny. Od razu trafił na stół operacyjny i usunięto mu duży kamień z jelita...Niewiele brakowało, a nie udałoby się go uratować. Teraz już szybko wraca do zdrowia. Schudł 6 kg, ale humor już mu dopisuje. A kamień okazał się ozdoba z naszego ogrodu , chodził więc z nim w brzuchu ponad tydzien zanim pojawiły się objawy." Z FB O matko, dobrze, ze uratowano tego piesia:multi: Quote
Fides79 Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 sunia - dobermanka - którą miał mój ówczesny narzeczony, też miała kamień tyle że w żołądku, po 3 dniach niejedzenia wylądowała u weta i od razu na stole operacyjnym, nasz portfel mocno się uszczuplił przez koszty operacji i pooperacyjne kroplówki :roll: Lepiej oduczcie Sharkiego takich zabaw Quote
weszka Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Świetna wycieczka! Piękne widoki i ekipa też imponująca :) Miał Sharki wrażeń! Również czekam na ciąg dalszy przemiany kudłacza ;) ... Quote
Culineo Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 ojojoj maskra z tymi zębami i operacjami :shake: przekonało mnie to, że kamienia odemnie juz nie dostanie i tacie powiem, zeby też się nie ważył :) weszka napisał(a):Świetna wycieczka! Piękne widoki i ekipa też imponująca :) Miał Sharki wrażeń! Również czekam na ciąg dalszy przemiany kudłacza ;) ... dziękujemy, przemiana trwa i juz pies zaczyna wyglądać jak pies, a nie jak ciapa :D ktoś będzie z Was w Lesznie na wystawie ? bo my chyba sie przejedziemy pooglądać :) ;) Quote
jambi Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 dopiero dotarłam :grins: ale fajowa wycieczka!!! Sharki zdobywca szczytów :cool: a jak jego stosunki z fretką koleżanki? tą ze zdjęć? a zdjęcia super!!! fajna ekipa :) Quote
Culineo Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 [quote name='jambi']dopiero dotarłam :grins: ale fajowa wycieczka!!! Sharki zdobywca szczytów :cool: a jak jego stosunki z fretką koleżanki? tą ze zdjęć? a zdjęcia super!!! fajna ekipa :) powąchał powąchał i poszedł dalej :lol: dziękujemy :D a my w zeszły weekend byliśmy w Lesznie i mam kilka zdjęć olbrzymów, ale mniejsza z tym. dostałam taki soczysty opierdziel, że myślałam, że się schowam :) Shark ma spieprzoną głowe i szyje maszynką, bo pani 'groomerka' nie zna podstawowego wzorca :roll: ja jak wychodziłam z nim z salonu to miałam łzy w oczach, bo pod maszynke miała iść klata i uszy :( ale żeby to wyprostować dostałam kilka rad i jestem w trakcie rwania go na łyso dużo tego jak diabli, ręce bolą a mam może z 1\10 wyrwane. zanim dojde do tyłka to mi już góra dawno odrośnie ;( ale tak opza tym to bardzo miło :) dostałam również opr od Asterów i paru innych osób za niewystawianie go, bo podobno jest b. ładnym psem i ładnie zbudowanym... nic tylko brać się do roboty, ale ogrom pracy mnie przeraża ;) https://picasaweb.google.com/101161048137978897582/3Czerwca2012?authuser=0&authkey=Gv1sRgCM-ynayAwqfGnQE&feat=directlink Quote
Justa Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Odkładaj na maszynkę i sama go podgalaj tu i ówdzie, będziesz robić to częściej to i włos nie będzie takim krzakiem ;) Quote
Doginka Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Justa napisał(a):Odkładaj na maszynkę i sama go podgalaj tu i ówdzie, będziesz robić to częściej to i włos nie będzie takim krzakiem ;) Popieram;-) Super foty olbrzymków z wystawy:loveu: Quote
Recommended Posts