Saththa Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Kurde normalnie podziwiam :) Nienawidze samolotów, piekielne machiny :eek2: z chęcią wyskoczyłam :evil_lol: Quote
wilczy zew Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Saththa napisał(a):Nienawidze samolotów, piekielne machiny :eek2: z chęcią wyskoczyłam :evil_lol: może po prostu nie wsiadaj :evil_lol: Quote
Saththa Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 wilczy zew napisał(a):może po prostu nie wsiadaj :evil_lol: :boom:zeby się to tak dało :) Quote
polciuaa Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 a ja tutaj tak nieśmiało chciałam wspomnieć, że Klaudia jutro pisze testy gimnazjalne więc wszyscy musimy jej życzyć powodzenia. :evil_lol: Quote
Culineo Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 dogomanka_ napisał(a):a ja tutaj tak nieśmiało chciałam wspomnieć, że Klaudia jutro pisze testy gimnazjalne więc wszyscy musimy jej życzyć powodzenia. :evil_lol: Margi napisał(a):No to trzymamy :kciuki: Saththa napisał(a):Ooooooooooooo to i my trzymamy:) nie dziękuje :) łatwiejsza część za mną, czyli polski - za to historia armagedon, ale w porównaniu do jutra to i tak pwnie nic :D jutro matma i ścisłe :evil_lol: Quote
Doginka Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 [quote name='weszka']Pudlówkę zdecydowanie polecam taką http://germapol.istore.pl/pl,product,1312394,szczotka,miekka,pudlowka,duza,design,doggyman.html Zdecydowanie polecam!;-) [quote name='Culineo']... http://www.wszystkodlazwierzat.pl/degazowki-fryzjerskie-witte-rl-70071-jednostronne-6-cali.html czyli takie byłyby już ok ? :) a lepiej kupić nożyczki czy degażówki (wiadomo, że kiedyś dokupie to drugie, ale narazie ze wzgl. na koszty wole coś wszechstronnego ) ? :) Te degażówki jednostronne są super - ja używam;-) A w kwestii nożyczki czy degażówki to Ci powiem, że lepiej mieć i to i to. Nożyczkami równasz grzywkę, łapy, firanki, podwozie, końcówki uszu, a degażówki służą do cieniowania włosa i nie zostawiają efektu schodków;-) Trzymam kciuki za egzaminy gimnazjalne:thumbs: Quote
anka11 Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 jezu, wspolczuje tych dziwnych testow ;o chyba bym padla miec osobny test z fizyki, masakra powodzenia! Quote
Culineo Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 Doginka napisał(a):Zdecydowanie polecam!;-) Te degażówki jednostronne są super - ja używam;-) A w kwestii nożyczki czy degażówki to Ci powiem, że lepiej mieć i to i to. Nożyczkami równasz grzywkę, łapy, firanki, podwozie, końcówki uszu, a degażówki służą do cieniowania włosa i nie zostawiają efektu schodków;-) Trzymam kciuki za egzaminy gimnazjalne:thumbs: to chyba kupie nożyczki, bo sa bardziej użyteczne :) najwyżej potem dokupie degazowki :lol: Tiesto_kennel napisał(a):Też trzymam kciuki !!:fadein: anka11 napisał(a):jezu, wspolczuje tych dziwnych testow ;o chyba bym padla miec osobny test z fizyki, masakra powodzenia! weszka napisał(a):Powodzenia! :thumbs: :thumbs: dziękuje wszystkim, kciuki się przydały ! już jestem po ! ciekawe co z tego będzie :) Quote
Tekla64 Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 dobrze bedzie!!!! a teraz pwowli do zrobienia psa sie zabierz i dawaj zdjecia Quote
Saththa Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Tekla64 napisał(a):dobrze bedzie!!!! a teraz pwowli do zrobienia psa sie zabierz i dawaj zdjecia Podpisuje wsyztskim rekoma nogami i łapami Tazzmana tez :evil_lol: Quote
Culineo Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 Tekla64 napisał(a):dobrze bedzie!!!! a teraz pwowli do zrobienia psa sie zabierz i dawaj zdjecia Saththa napisał(a):Podpisuje wsyztskim rekoma nogami i łapami Tazzmana tez :evil_lol: własnie czekam na trymer i lustrzanke wasze życzenia zostaną spełnione :lol: Quote
Saththa Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Culineo napisał(a):własnie czekam na trymer i lustrzanke wasze życzenia zostaną spełnione :lol: Cobys sie nie wymigała potem sobie zacytuje :evil_lol: Quote
Doginka Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 No to czekam na foty pięknisia z nowego lusterka:lol:;-) Quote
Culineo Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 wciąż czekamy... :( wszystko przez ten długi weekend Quote
Culineo Posted May 11, 2012 Author Posted May 11, 2012 przypominamy o swoim brzydkim i zarośniętym (dalej..:roll:) istnieniu :) Quote
strasznika Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 http://i1028.photobucket.com/albums/y343/klaudusia0219/Mio%20Amore%20Dyas%20Poland%20FCI/062.jpg Fajny focus na nos :) Quote
Saththa Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Cudne niebieski tło :) Ale jedno?? JEDNO zdjęcie??? :mad: no wiesz cooooooooooooo Quote
Culineo Posted May 13, 2012 Author Posted May 13, 2012 mówisz i masz :evil_lol: to wczorajsza wizyta u małej niufki :loveu: tato mi powiedział, że musi jechać odebrać felgi i jest tam takie cudo... nie pozwoliłam się nie zabrać z nim :diabloti: Quote
Culineo Posted May 13, 2012 Author Posted May 13, 2012 a tu już piłeczkowe :) z...kiedyś tam :eviltong: Quote
Recommended Posts