Amber Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 no i dlatego ci zazdroszcze.. alergia sama nie wiem na co, ale prawdopodbnie ma :smile: A skąd to przypuszczenie? Alergiczny pies się zazwyczaj drapie i ma wyłysienia... Na zdjęciach ma tyle futra, że ciężko powiedzieć czy jest chudy czy gruby ;) Według mnie wygląda OK. No i też uważam, że fryzjer by się przydał, chociażby żeby odsłonić oczy. Jak masz taki kłopot z salonem to może sama naucz się strzyc? Quote
kopra Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 a mnie się podoba taki zaroślak :D ale ja lubię takie zarośnięte sznaucery :) chociaż Doksa teraz idzie do fryzjera, bo po zimie to już jak niedźwiedź wygląda :D Quote
Culineo Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 [quote name='dogomanka_']no to nic innego Ci nie doradzę niestety :P ale za to powiem, że to mi się baaardzo podoba: http://i1028.photobucket.com/albums/y343/klaudusia0219/Mio%20Amore%20Dyas%20Poland%20FCI/SAM_0680.jpg :loveu: och, ach dziękiuje :loveu: [quote name='whiteterrier']Ale skubaniec wysoko skacze no, no :cool3: Jest taaaki śliczny :loveu: Te długie, nieposkromione, zawadiacko rozwiane przez wiatr włosy dodają mu uroku :razz: no małpa skacze bardzo wysoko :lol: dziękujemy :) [quote name='Amber']A skąd to przypuszczenie? Alergiczny pies się zazwyczaj drapie i ma wyłysienia... Na zdjęciach ma tyle futra, że ciężko powiedzieć czy jest chudy czy gruby ;) Według mnie wygląda OK. No i też uważam, że fryzjer by się przydał, chociażby żeby odsłonić oczy. Jak masz taki kłopot z salonem to może sama naucz się strzyc? drapie się, szura pyskiem po ziemi, ociera się, gryzie łapy :) wiem to futro ma wielkie, ale chydy jest pod spodem :P byłam na 'szkoleniu' u hodowców w październiku i własnie szuakm wyposażenia i się sama za niego biore :) będzie ciężko, bo nie wszystko pamiętam, ale ogarne :) [quote name='kopra']a mnie się podoba taki zaroślak :D ale ja lubię takie zarośnięte sznaucery :) chociaż Doksa teraz idzie do fryzjera, bo po zimie to już jak niedźwiedź wygląda :D ja też lubie, ale jest ciężki w utrzymaniu :) Quote
whiteterrier Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Mój nie chce tak wysoko skakać ;c zresztą śmiesznie by to wyglądało z tymi krótkimi łapkami ^^ Ach właśnie zapraszamy do nowo otwartej galerii białasa :lol: Quote
Culineo Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 whiteterrier napisał(a):Mój nie chce tak wysoko skakać ;c zresztą śmiesznie by to wyglądało z tymi krótkimi łapkami ^^ Ach właśnie zapraszamy do nowo otwartej galerii białasa :lol: sznaucery ogólne wzorcowo są wysoko skoczne :lol: kiedyś mi taki starszy pan opowiadał,który pracował na kolei, że miał sznaucera a inni owczarki. i owczarki wymiękały przy sznaucerze, który np z miejsca na wagon wskakiwał :) link podaj to odwiedzimy :) Quote
whiteterrier Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 [quote name='klaudusia0219']sznaucery ogólne wzorcowo są wysoko skoczne :lol: kiedyś mi taki starszy pan opowiadał,który pracował na kolei, że miał sznaucera a inni owczarki. i owczarki wymiękały przy sznaucerze, który np z miejsca na wagon wskakiwał :) link podaj to odwiedzimy :) No nieźle :D Lubię skoczne psy, Bryza mojego taty też jest bardzo skoczna :cool3: Ale ona też łazi po płocie jak kot - dosłownie :evil_lol: http://www.dogomania.pl/threads/224404-Amoor-vel-Diablo :) Quote
jambi Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 gdy patrzę na te zdjęcia to, odnosze wrażenie, że on ma ten jęzor za długi :roflt: Quote
Culineo Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 jambi napisał(a):gdy patrzę na te zdjęcia to, odnosze wrażenie, że on ma ten jęzor za długi :roflt: może i tak być :roflt: hyhyh wgl to dziwne to moje stworzenie, ale cóż poradzić :niewiem: postanowiłam, że w przyszłym miesiącu (ech to kieszonkowe:lol:) kupuje trymer i zwykłą maszynke za 20zł (tak znalazłam taką :o ale wystarczy bo to tylko do uszu, tyłeczka, policzków i pod pyskiem) i biore się za mojego psa ciekawe jestem co z tego wyjdzie :) będe liczyć na waszą pomoc w ukształtowaniu łap, firanki, brody i brwi :) Quote
Tekla64 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 no ja jednak watpie by taka za 20zl w ogole wziela wlos sznupa ale dopytaj sie fachowcow a jest ich tu troche ale trymer kupuj spokojnie i sie zabieraj za tym jestem jak najbardziej!!!! takich smiesznych tanich i ponoc dla psow niemeickoch mama pare i zadna nie wziela wlosa sznupow Quote
Culineo Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 Tekla64 napisał(a):no ja jednak watpie by taka za 20zl w ogole wziela wlos sznupa ale dopytaj sie fachowcow a jest ich tu troche ale trymer kupuj spokojnie i sie zabieraj za tym jestem jak najbardziej!!!! takich smiesznych tanich i ponoc dla psow niemeickoch mama pare i zadna nie wziela wlosa sznupow kurcze o tym, że może włos być za gęsty nie pomyslałam :hmmmm: popytam poszukam i może udda mi ise coś w miare taniego znaleźć :) Quote
Justa Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Też myślę, że taka za 20zł raczej nie pójdzie.. W maszynkę warto zainwestować dobrą, to inwestycja na lata ;) Quote
jambi Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 hehehe... a ja chciałabym zobaczyć tą za 20 zet :lol: zwłaszcza przy pracy hehehe... możemy robić zakłady, ale jak dla mnie zdechnie na sznupie, albo wogóle nie ruszy :evil_lol: 20 zet to nie jest straszny pieniądz, można poeksperymentować, ale hihihi "z doświadczenia" Ci powiem, dużego sznupa nie każda maszynka weźmie ;) Quote
Tekla64 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 to jak bedziesz u mnie mozesz se poprobowac moich czterech maszynek na twoich nie ma problemu, Nikodema zadna nie bierze , nie wiem czy to psy maja inne wlosy czy maszynki sa poprostu do kitu a zakupilam nawet swego czasu taka rekalmowana ze specjalnie dla psow i nic nie wziela a ni troche , wyrczala wyrczala ale nic nie ciela Quote
jambi Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Tekla64 napisał(a):to jak bedziesz u mnie mozesz se poprobowac moich czterech maszynek na twoich nie ma problemu, Nikodema zadna nie bierze , nie wiem czy to psy maja inne wlosy czy maszynki sa poprostu do kitu a zakupilam nawet swego czasu taka rekalmowana ze specjalnie dla psow i nic nie wziela a ni troche , wyrczala wyrczala ale nic nie ciela ale że ja??? Magduś! moje to każda weźmie :lol: zwłaszcza Balbine hihihi... a tak wogóle, to ja się szykuję wziąć do Ciebie moją maszynkę, bom jeszcze jej nie próbowała :) Quote
Doginka Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Ale super parka:loveu: http://i1028.photobucket.com/albums/y343/klaudusia0219/Mio%20Amore%20Dyas%20Poland%20FCI/SAM_0743.jpg Chciałam napisać "gdzie są foty", a tu zonk:crazyeye: Są foty i to dużo:multi: Quote
ahedok Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 zarósł Ci młodzieniec niemiłosiernie ale szczęśliwy :D wymiziaj ode mnie wariata :) Quote
Culineo Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 [quote name='Justa']Też myślę, że taka za 20zł raczej nie pójdzie.. W maszynkę warto zainwestować dobrą, to inwestycja na lata ;) nie ma czasu zbierać na tą maszynke. to jest najgorsze ;/ [quote name='jambi']hehehe... a ja chciałabym zobaczyć tą za 20 zet :lol: zwłaszcza przy pracy hehehe... możemy robić zakłady, ale jak dla mnie zdechnie na sznupie, albo wogóle nie ruszy :evil_lol: 20 zet to nie jest straszny pieniądz, można poeksperymentować, ale hihihi "z doświadczenia" Ci powiem, dużego sznupa nie każda maszynka weźmie ;) kurcze ! to lipa :shake: [quote name='Doginka']Ale super parka:loveu: http://i1028.photobucket.com/albums/y343/klaudusia0219/Mio%20Amore%20Dyas%20Poland%20FCI/SAM_0743.jpg Chciałam napisać "gdzie są foty", a tu zonk:crazyeye: Są foty i to dużo:multi: aaa zaskoczenie ! :evil_lol: [quote name='whiteterrier']Kiedy focie dodasz? :lol: niedawno dodałam ! :D [quote name='ahedok']zarósł Ci młodzieniec niemiłosiernie ale szczęśliwy :D wymiziaj ode mnie wariata :) wymiaziam choć mam teraz taki okres żebym czubka zabiła... taka chwilowa utrata całej cierpliwości :angryy: Quote
Saththa Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Uuuuf jestem i ja ;) Zdjęcia super ;) A ja tak dotego chudniecia... bo i ja miałam problem z Tazzem... Wszak ten to odkurzacz ale nie bardzo tyc chciał... jakie Shark robi kupy? Może trzeba karme dla tych z wrazliwym układzie pokarmowym?:) Quote
Culineo Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 Saththa napisał(a):Uuuuf jestem i ja ;) Zdjęcia super ;) A ja tak dotego chudniecia... bo i ja miałam problem z Tazzem... Wszak ten to odkurzacz ale nie bardzo tyc chciał... jakie Shark robi kupy? Może trzeba karme dla tych z wrazliwym układzie pokarmowym?:) dawno cię u nas nie było :) nie... załatwia się normalnie :D ale teraz zaczełam mu jakies samokołyki dorzucać do karmy, mielić, i inne dziekie węże i mam nadzieje, że utyje :) Quote
Saththa Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 klaudusia0219 napisał(a):dawno cię u nas nie było :) nie... załatwia się normalnie :D ale teraz zaczełam mu jakies samokołyki dorzucać do karmy, mielić, i inne dziekie węże i mam nadzieje, że utyje :) A no to jak normalne to dobrze ;) no to zycze utycia :evil_lol: Quote
Culineo Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 Saththa napisał(a):A no to jak normalne to dobrze ;) no to zycze utycia :evil_lol: ale psu, bo mi starczy :diabloti: Quote
Saththa Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 klaudusia0219 napisał(a):ale psu, bo mi starczy :diabloti: heheh tak psu psu ;) Quote
Culineo Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 zdjęcia z piątku i soboty bardzo mało bo wszystkie takie same :) pies w kaganie takim a nie filzjologu, bo wiem, że tego nie ściągnie :) u nas piątek\sobota\niedziela 20'C :) Quote
Recommended Posts