weszka Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 To się szykuje wielki łysy szok! Czekam ;) Quote
Oscar Patric Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 My to po raz pierwszy,witamy się cieplutko:) super foteczki,i śliczna Psinka serdecznie zapraszam do Nas Quote
Tekla64 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 no dzis piatek to mam nadzieje ze juz niedlugo wszytsko bedziemy wiedziec i widziec hihihi i zeby mi tak bylo !!!! bardzo prosze!!!! bo my tu uswierkniem z niecierpliwosci Quote
*Magda* Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Ja też czekam ;) Bo coś łyso tu bez łysolka :D Quote
eria Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 ehhh ja myślałam ,że to już ,a tu nadal czekanie , ale już tez jestem ciekawa! Quote
Culineo Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 wróciliśmy umęczeni, po pociągach z milionem przesiadek, wieloma atrakcjami w Szczecinie, ale bez łysolka ! bo co się okazało Sharki po tym goleniu ma niesamowicie dobry włos bardzo szorstki, także tylko modelowanie, trymowanie na krótko itp. bardzo się Sharki tam podobał, podobno jest bardzo tatusiowy :) musi przytyć kilka kg, poćwiczyć ustawianie i bieganie, ale pozatym wszystko super :) troszkę napsuł krwi przy wyrywaniu, bo się kręcił, ale p.Basia z p.Agą dały rade :D ja wróciłam zachwycona, bo się napatrzyłam i wybawiłam z szczonkami miniaturek i olbrzymów i z dorosłymi ! :loveu: Quote
Culineo Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 jeśli uda mi się wydębić aparat to coś jutro wieczorkiem wrzuce :D Quote
*Magda* Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 klaudusia0219 napisał(a):jeśli uda mi się wydębić aparat to coś jutro wieczorkiem wrzuce :D Nie chcę czekać do wieczora :( Chcę już :mad::eviltong: Quote
eria Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 no ja już przecież nie wytrzymam dłużej, Klaudia zlituj się kobieto :) Quote
ahedok Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Wlasnie, zlituj sie, chce zobaczyc i pomyslec czy sami sie nie wybierzemy! Quote
Culineo Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 misiu się wkońcu ustawił :loveu: szalony Sharki :D chudy osikaniec i koniec :D zdj tragiczne, ale mój aparat został wywieziony :D Quote
ahedok Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Ahhhhh jak zazdroszcze elegancika Boski :loveu: Ale chudzielec z niego straszny :o Quote
Culineo Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Fides79 napisał(a):ale odpicowany, super wyglada :p dziękujemy na żywo wyglada znacznie lepiej,ale niestety aparat taki a nie inny :( ahedok napisał(a):Ahhhhh jak zazdroszcze elegancika Boski :loveu: Ale chudzielec z niego straszny :o pod tym futrem wydawał się grubszy :niewiem: zaczynamy tuczenie psa min.3kg :) Quote
weszka Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Fiu fiu elegancik! Chudziak z niego jeszcze śmieszny ;) tylko się nie zagalopujcie z tym tuczeniem ;) bo na nabranie ciałka i masy przyjdzie spokojnie czas. Quote
eria Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 no no rewelacyjnie wygląda !!!! Trochę masy więcej i będzie faktycznie bardzo do tatka podobny :) super ! Quote
#Etna# Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Cudeńko!!!:loveu: Pięknie Ci go zrobili. Zgrabny z niego chłopak:cool3: A z masą spokojnie, jeszcze nabierze:lol: Lepszy szczuplejszy niż grubasek. Quote
Tekla64 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 wedle mnie super! z masa powinny isc miesnie a nie ino waga jako taka wiec jak juz zaczniecie go tuczyc to i intensywniejszy ruch powinenbyc w to wloaczony coby nie tyla w sadlo sie to przerabialo a w miesnie ale to ino moja taka sugestia Quote
Recommended Posts