Tekla64 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 no rok to juz zaczyna chlopak byc mlodziencem ale czy akurat teraz musisz go na lyso rwac ? nie zamarznie jesienia???? ladny ci on niesamowicie hihihi szkoda ze tak malo was tu ostatnio Quote
Doginka Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Jak się nie mylę, to urodziny dopiero w środę są;-):niewiem::hmmmm: Quote
strasznika Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='ariss']kiedy będziesz w Wawie?:)[/QUOTE] O fajne spotkanie się zapowiada :) Mam nadzieję, że foty będą, zobaczę sobie jak to by było miec 2 czarnuchy :cool3: Quote
ariss Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='strasznika']O fajne spotkanie się zapowiada :) Mam nadzieję, że foty będą, zobaczę sobie jak to by było miec 2 czarnuchy :cool3:[/QUOTE] hihih, planowałyśmy wczesniej ale nie wyszło:( a teraz pytam tak z ciekawości;) Quote
Culineo Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 [quote name='Saththa']Ano teoretycznie juz :lol: ale praktycznie jeszcze długoooo ;)[/QUOTE] ee tam zleci :D [quote name='#Etna#']Oj zarosło się zarosło:cool3: Ale piękny jest:lol: Będzie łysolkiem? To będzie co rwać:eviltong:[/QUOTE] no życze powodzenia pani Adze z tymi kudłami :D [quote name='Doginka']Oj, w srodę to chyba zafundujesz mu jakieś specjalne czesanie na ten roczek:lol:;-)[/QUOTE] zafunduje, bo wygląda jak kupa kołtunów :) [quote name='Tiesto_kennel']Przesyłamy buziaki i myziania z okazji urodzinek :)[/QUOTE] dziękujemy przekażemy ! :loveu: [quote name='weszka']Okropna historia brrr. Za to Sharki sliczności. I proszę to już rok! Ale ten czas leci![/QUOTE] no wyrosło mi dziecko ! :shake: a nie dawno jeszcze taki szczoszek był :evil_lol: [quote name='Tekla64']no rok to juz zaczyna chlopak byc mlodziencem ale czy akurat teraz musisz go na lyso rwac ? nie zamarznie jesienia???? ladny ci on niesamowicie hihihi szkoda ze tak malo was tu ostatnio[/QUOTE] nie zamarznie, bo jedziemy w pażdzierniku dlatego :) no rok a głupi gorzej niż był... bunt nadszedł.. [quote name='strasznika']O fajne spotkanie się zapowiada :) Mam nadzieję, że foty będą, zobaczę sobie jak to by było miec 2 czarnuchy :cool3:[/QUOTE] w sumie 3 :D bo Gass i Grusia :loveu: [quote name='ariss']kiedy będziesz w Wawie?:)[/QUOTE] [quote name='ariss']hihih, planowałyśmy wczesniej ale nie wyszło:( a teraz pytam tak z ciekawości;)[/QUOTE] no niestety nie wyszło :( a teraz będe chyba też w październiku, bo tata musi jechać to pojade z nim :) to może tym azem się uda :cool3: Quote
Tekla64 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 a zdjeciow zadnych jeszcze nie rocznego psa???? bo mam nadzieje ze z urodzinkow to bedzie pelno zdjec Quote
Culineo Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 [quote name='Tekla64']a zdjeciow zadnych jeszcze nie rocznego psa???? bo mam nadzieje ze z urodzinkow to bedzie pelno zdjec[/QUOTE] nie mam aparatu :( a najgorsze jest to, że urodzinek ,,niewyprawiamy'' bo tata za granicą i dostanie pewnie coś w niedziele :D Quote
A&L Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 SORRY ZA OFFA, ALE SYTUACJA JEST PODBRAMKOWA. PROSZĘ, ZAJRZYJCIE: http://www.dogomania.pl/threads/215637-Skazana-na-powoln%C4%85-%C5%9Bmier%C4%87-%C5%82ysa-udr%C4%99czona-suczka-potrzebna-pomoc!?p=17755305#post17755305 Quote
*Magda* Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Wszystkiego Najlepszego dla Sharka :loveu: Quote
Doginka Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Trochę się spóźniłam, ale to dlatego, ze byłam w kinie;-) STO LAT, STO LAT i żebyś wreszcie zmądrzał, bo inaczej Twoja Pani ocipieje:lol:;-) Quote
Tekla64 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 no to jestesmy juz mlodziencem i teraz zacznie sie dopiero polka hihihi samych radosci i wielu wielu pieknych lat Quote
Culineo Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 dziekujemy dziekujemy i naprawde delikatnie już wariujemy, bo psia myśli, że wszystko mu wolno :D zdjęcia beda ok.niedzieli :) pozdrawiamy tez spóźnieni :D Quote
#Etna# Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Co tam u was? Jak tam Sharki? Rwiesz go na łysolka czy jednak nie? Kurcze coraz chłodniej już... Co by nie było to jakieś fotki Czarnuszka mile widziane:) Quote
Culineo Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 na łyso będzie rwany za jakieś 2 tyg bo wtedy jedziemy do Szczecina :) chłodniej niestety ;/ a fotki w weekend, bo wkońcu tata zamówł aparat nowy :D Quote
Doginka Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Oooo, to jak wrócę z wystawy, to załapię się na foty:lol: już się nie mogę doczekać;-) Quote
Culineo Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 takie tam kijki nosze :diabloti: Quote
Culineo Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 delikatnie się zaczęła łamać... hopsiamy :multi: Quote
*Magda* Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 [quote name='klaudusia0219'] http://i1028.photobucket.com/albums/y343/klaudusia0219/Mio%20Amore%20Dyas%20Poland%20FCI/SAM_0081.jpg Co taki mały kijek?? Daj mu troszkę większy :D Quote
Culineo Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 magdabroy napisał(a):Co taki mały kijek?? Daj mu troszkę większy :D brzózka była trochę większa :D starczy mu :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 no w koncu zdjecia i latajacy czarnuch z zebami na wierchu pieknie sie rozwija chloapczek ale juz zarosniety jak... nie powiem co hihihi Quote
Recommended Posts