wilczy zew Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 jambi napisał(a):całkowicie się pod tym podpisuję ;) jestem wstrząśnięta-nie polemizujesz ze mną Quote
jambi Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 wilczy zew napisał(a):jestem wstrząśnięta-nie polemizujesz ze mną Polemizuję zawsze wtedy gdy mam odmienne zdanie bądź coś jest niejasne, a ta razą się zgadzam, to co mam polemizować? :) Quote
Culineo Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 a my wczoraj mieliśmy niezłą masakre, bo w klatce obok zamordowali sąsiadke :o czułam sie jak w CSI chociaż nie, bo poziom naszej policji lezy i kwiczy ... człowiek morduje swoją byłą ona jeszcze żyje a policja puka i 'prosze otworzyć' :shake: mają broń mogą się obronić, szczególnie w przypadku, że on miał nóż więc konsekwencji by nie ponieśli, a te cioty stoją i się patrzą... parter wieć jeżeli nie ogarnęliby drzwi to mogliby wejść oknem, bo były uchylnie otwarte. kobieta się dusi krzyczy, bo tamten ją dźga i wgl a oni dopiero dzwonią po posiłki :-o wkońcu poderżnął jej gardło i żyly i go stamtąd wyjeli, a mogliby ją uratować... on caly we krwi naćpany.. a 3 małych dzieci została sama ...-,- ja nie wiem co to za kraj... moja mam się drze na tych policjantów co mają robić te cioty, bo ona pracuje jako ochroniarz więc zna prawo i wie, że mają obowiazek ... ale ci idioci stoją a teraz tak z innej strony Shark z telefonu :) więc marny :P naukowiec :eviltong: Quote
Tekla64 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 no to rzeczywiat rzeczywistosc cie dopadla niestety , nie zazdroszcze przezyc a czarnuch pieknie wyszedl nawet na tel Quote
wilczy zew Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Przeżyć to współczuję. Może by złożyć skargę na nich. Rekinek superowy Quote
ahedok Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Jezu, jakie makabreski :o Do 'Na celowniku' sie nadaje ta historia A Sharki wcale nie marny, sliczne ma oczeta :loveu: Quote
Baffutka Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Przeżyć nie zazdroszczę. Piękny Sharkowski :loveu: Z mojego psa tez taki naukowiec jest. Uwielbia uczyć się ze mną, uwalając się na moich zeszytach i książkach lub dodać swoje pięć groszy we właśnie pisanym referacie na laptopiku :evil_lol: Quote
Doginka Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 U nas w Polsce to wszystko masakra - i rząd i policja i służba zdrowia:shake: Rzygać się chce, ja nawet głosować nie będę, bo na kogo, na Tuszczyznę nie zamierzam, kaczor też mi nie pasi, nie ma co...:niewiem: A Sharki supcio jest:loveu: Quote
#Etna# Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Aż mnie za gardło coś ścisnęło jak przeczytałam o tej masakrze:-( Brak słów... A Sharki prześliczny zwłaszcza na tej fotce:loveu: http://i1028.photobucket.com/albums/y343/klaudusia0219/Mio%20Amore%20Dyas%20Poland%20FCI/Zdjcie1116.jpg Słodka czarna broda:) Quote
eria Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 o ja cieee, nie zazdroszczę tych "przygód" w sąsiedztwie........ Szarki cudny ,tylko mało :) Quote
Saththa Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 eria napisał(a):o ja cieee, nie zazdroszczę tych "przygód" w sąsiedztwie........ Szarki cudny ,tylko mało :) A ja popieram ;) Quote
Culineo Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 w środę (5,10) Shark Sharkowski skończy roczek ! jeszcze tylko 3 dni dziękuje za to , że byliście z nami od poczatku :) w środe jeszcze wpadne moze napisać co nie co :) [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
Culineo Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]Iii nochal :loveu: !!!!!![/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
Saththa Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Ale zarósł :loveu::) Tazzman w czwartek 6 dwa lata hehehhe Quote
Culineo Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 [quote name='wilczy zew']jak ten czas zleciał[/QUOTE] szybciutko... [quote name='eria']nochal najlepszy !!!!![/QUOTE] tez mi się najbardziej podoba :loveu: [quote name='Saththa']Ale zarósł :loveu::) Tazzman w czwartek 6 dwa lata hehehhe[/QUOTE] zarósł okrutnie, ale w październiku do szczecina na wyrywanie na łyso :) czekamy na ustalenie ostatecznego terinu :) oo tazzik juz ? :) Quote
ahedok Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 ahh jak szybko, już rok? nie wierzę, dopiero co rozmawiałyśmy kiedy po psiaka jedziesz :loveu: wymiziaj ode mnie słodziaka kochanego w urodziny, bo wyjeżdżam i 5 mnie tu nie będzie :) Quote
Saththa Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='klaudusia0219'] zarósł okrutnie, ale w październiku do szczecina na wyrywanie na łyso :) czekamy na ustalenie ostatecznego terinu :) oo tazzik juz ? :)[/QUOTE] Ano teoretycznie juz :lol: ale praktycznie jeszcze długoooo ;) Quote
#Etna# Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Oj zarosło się zarosło:cool3: Ale piękny jest:lol: Będzie łysolkiem? To będzie co rwać:eviltong: Quote
Doginka Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Oj, w srodę to chyba zafundujesz mu jakieś specjalne czesanie na ten roczek:lol:;-) Quote
Tiesto_kennel Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Przesyłamy buziaki i myziania z okazji urodzinek :) Quote
weszka Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Okropna historia brrr. Za to Sharki sliczności. I proszę to już rok! Ale ten czas leci! Quote
Recommended Posts