Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wilczy zew napisał(a):
jestem wstrząśnięta-nie polemizujesz ze mną

Polemizuję zawsze wtedy gdy mam odmienne zdanie bądź coś jest niejasne, a ta razą się zgadzam, to co mam polemizować? :)

Posted

a my wczoraj mieliśmy niezłą masakre, bo w klatce obok zamordowali sąsiadke :o
czułam sie jak w CSI chociaż nie, bo poziom naszej policji lezy i kwiczy ... człowiek morduje swoją byłą ona jeszcze żyje a policja puka i 'prosze otworzyć' :shake: mają broń mogą się obronić, szczególnie w przypadku, że on miał nóż więc konsekwencji by nie ponieśli, a te cioty stoją i się patrzą... parter wieć jeżeli nie ogarnęliby drzwi to mogliby wejść oknem, bo były uchylnie otwarte. kobieta się dusi krzyczy, bo tamten ją dźga i wgl a oni dopiero dzwonią po posiłki :-o wkońcu poderżnął jej gardło i żyly i go stamtąd wyjeli, a mogliby ją uratować... on caly we krwi naćpany.. a 3 małych dzieci została sama ...-,-
ja nie wiem co to za kraj... moja mam się drze na tych policjantów co mają robić te cioty, bo ona pracuje jako ochroniarz więc zna prawo i wie, że mają obowiazek ... ale ci idioci stoją

a teraz tak z innej strony Shark z telefonu :) więc marny :P

naukowiec :eviltong:

Posted

Przeżyć nie zazdroszczę.
Piękny Sharkowski :loveu:
Z mojego psa tez taki naukowiec jest. Uwielbia uczyć się ze mną, uwalając się na moich zeszytach i książkach lub dodać swoje pięć groszy we właśnie pisanym referacie na laptopiku :evil_lol:

Posted

U nas w Polsce to wszystko masakra - i rząd i policja i służba zdrowia:shake: Rzygać się chce, ja nawet głosować nie będę, bo na kogo, na Tuszczyznę nie zamierzam, kaczor też mi nie pasi, nie ma co...:niewiem:

A Sharki supcio jest:loveu:

Posted

w środę (5,10) Shark Sharkowski skończy roczek ! jeszcze tylko 3 dni dziękuje za to , że byliście z nami od poczatku :) w środe jeszcze wpadne moze napisać co nie co :)

[FONT=Times New Roman][/FONT]
[FONT=Times New Roman] [/FONT]

Posted

[FONT=Times New Roman]Iii nochal :loveu: !!!!!![/FONT]

Posted

[quote name='wilczy zew']jak ten czas zleciał[/QUOTE]

szybciutko...

[quote name='eria']nochal najlepszy !!!!![/QUOTE]

tez mi się najbardziej podoba :loveu:

[quote name='Saththa']Ale zarósł :loveu::)

Tazzman w czwartek 6 dwa lata hehehhe[/QUOTE]

zarósł okrutnie, ale w październiku do szczecina na wyrywanie na łyso :) czekamy na ustalenie ostatecznego terinu :)
oo tazzik juz ? :)

Posted

ahh jak szybko, już rok? nie wierzę, dopiero co rozmawiałyśmy kiedy po psiaka jedziesz :loveu:
wymiziaj ode mnie słodziaka kochanego w urodziny, bo wyjeżdżam i 5 mnie tu nie będzie :)

Posted

[quote name='klaudusia0219']
zarósł okrutnie, ale w październiku do szczecina na wyrywanie na łyso :) czekamy na ustalenie ostatecznego terinu :)
oo tazzik juz ? :)[/QUOTE]

Ano teoretycznie juz :lol: ale praktycznie jeszcze długoooo ;)