Culineo Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 jambi napisał(a):no jeszcze nie :diabloti: co tam siostra! a rodzice? jakaś reakcja była czy do tej pory w szoku? :evil_lol: ja tez wole "żywe" ale sama przyznaj, czarnemu psu we wszystkich technikach ładnie ;) w sumie z włosami mogę zrobić wszystko :D oprócz farbowania :) jak zaczęłam się żalic tacie po przyjezdzie na stacje to powiedział 'eee tam jęczysz odrosną' :D a mamie się podobało :o ale co do piercingu itp już nie są tacy fajni :lol: no wiadomo, że czarny to najcudowniejszy i gdzie go nie wcisnąć tam ślicznie :) Quote
Avaloth Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Za to zdjęcia czarnych psów na śniegu to moja zmora xd Quote
jambi Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 ja wogóle nie mam talentu do fotografowania czarnych, czy na śniegu, czy gdzie indziej, mimo to - kocham czarne ;) klaudusia0219 napisał(a): ale co do piercingu itp już nie są tacy fajni :lol: :evil_lol: mnie do piercingu namówiła własnie mama :lol: Quote
Saththa Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 łoooo na oczy mnie sie rzutło:) i tytuł galeri przeczytałam: czarCia galeria(...) Heheheh Quote
Culineo Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 [quote name='Avaloth']Za to zdjęcia czarnych psów na śniegu to moja zmora xd niestety :lol: [quote name='Naklejka']Ale na śniegu pięknie się prezentują :P na żywo :D [quote name='jambi']ja wogóle nie mam talentu do fotografowania czarnych, czy na śniegu, czy gdzie indziej, mimo to - kocham czarne ;) :evil_lol: mnie do piercingu namówiła własnie mama :lol: mnie nie musiała :lol: sama jakoś daję rade :lol: [quote name='Saththa']łoooo na oczy mnie sie rzutło:) i tytuł galeri przeczytałam: czarCia galeria(...) Heheheh może byc i Czarcia :evil_lol: Quote
jambi Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 klaudusia0219 napisał(a):mnie nie musiała :lol: sama jakoś daję rade :lol: no ale ja już stara byłam i myslałam, że mi nie wypada już... Quote
Culineo Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 jambi napisał(a):no ale ja już stara byłam i myslałam, że mi nie wypada już... ja uważam, że zawsze wypada :) nie uznaje ograniczeń wiekowych :D chociaż jakieś 'od' powinno być ustalone :D Quote
ariss Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Avaloth napisał(a):Za to zdjęcia czarnych psów na śniegu to moja zmora xd ja uwielbiam czarne psy(najbardziej sznaucery) na śniegu jak jest słoneczna pogoda, miodzio! Quote
wilczy zew Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Masz dla Rekinka tę linkę do szkolenia? Na bazarku Taks jest 10m Quote
Rumi. Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 wilczy zew napisał(a):Masz dla Rekinka tę linkę do szkolenia? Na bazarku Taks jest 10m już nie ma u Taks :lol: Quote
Culineo Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 ariss napisał(a):ja uwielbiam czarne psy(najbardziej sznaucery) na śniegu jak jest słoneczna pogoda, miodzio! ja nie doświcdczona to mi zdjęcia nie wychodzą :D wilczy zew napisał(a):Masz dla Rekinka tę linkę do szkolenia? Na bazarku Taks jest 10m 10 m to nie mało ? greatmadwomen napisał(a):już nie ma u Taks :lol: można zamówić :) a my z Sharkiem Sharkowskim... ćwiczymy :) np dzisiaj zaczął łapać komendy typu siad waruj na odległość i siad-zostań, waruj-zostań i stój-zostań :D wszystko za piłeczke i nic mu się nie mieszało :multi: Quote
wilczy zew Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 klaudusia0219 napisał(a):10 m to nie mało ? w sam raz cieszę się z postępów psiaka,warto nad jedną komendą dłużej popracować niż jednocześnie nad kilkoma naraz,pomaga lepiej ją doszlifować Quote
Culineo Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 szlifujemy każdą , zawsze :) a, że wyszło, .że był dzisiaj 'chłonny' na nauke to postanowiłam to wykorzystać :) Quote
wilczy zew Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 im teraz włożysz więcej w psiaka pracy tym poźniej będziesz miała z nim mniej problemów Quote
Saththa Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Klaudia nie bij ok?:) Ekhem.... Zapraszam na bazarek na sznupki Malawaszkowe do 15.09.2011 Srebrna bizuteria ;) http://www.dogomania.pl/threads/212830-Wisiorki-%C5%82a%C5%84cuszki-kolczyki-SREBRO-pr%C3%B3ba-925-na-sznupki-Malawaszkowe-do150911-22.00 Quote
Culineo Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 moze cię delikatnie skrzywdze :D nie no zarcik :) a Shark dostał w dupe od Akity dizisaj ;/ Quote
Saththa Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 klaudusia0219 napisał(a):moze cię delikatnie skrzywdze :D nie no zarcik :) a Shark dostał w dupe od Akity dizisaj ;/ łoooj co się staneło? Quote
Culineo Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 stała baba, z wózkiem i Akitą na flexi a wiadomo, że Akity w stosunku do psów agrsywne.. :shake: a on baz kagana na luznej flexi , kobita gada, psa ma gdzieś, my z 6 m dalej , on pociągnął, ja Sharka szarpnęłam jak najdalej , tamten złapał za końcówke ogona byle by ugryźć, ale na szczęście nic sie nie stało :) Quote
Saththa Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 klaudusia0219 napisał(a):stała baba, z wózkiem i Akitą na flexi a wiadomo, że Akity w stosunku do psów agrsywne.. :shake: a on baz kagana na luznej flexi , kobita gada, psa ma gdzieś, my z 6 m dalej , on pociągnął, ja Sharka szarpnęłam jak najdalej , tamten złapał za końcówke ogona byle by ugryźć, ale na szczęście nic sie nie stało :) Samiec akity na flexi? :mdleje: miałam akite na skzoleniu. dwie suke i samca. Suczka cud miód... za to samiec... pomijam fakt ze facet przyszedł do psiego przedszkola jak pies miał ponad 2 lata... szybko się zorientował, że nad psem nie panuje :shake: Quote
Culineo Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 ludzie to debile, nie znają akit myslą, że są sweet ;) no rzeczywiście szybko ogarnął ;o Quote
malawaszka Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Saththa napisał(a):pomijam fakt ze facet przyszedł do psiego przedszkola jak pies miał ponad 2 lata... szybko się zorientował, że nad psem nie panuje :shake: hahah nieźlee Quote
*Magda* Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 klaudusia0219 napisał(a):ludzie to debile, nie znają akit myslą, że są sweet ;) no rzeczywiście szybko ogarnął ;o Dobrze, że wogóle ogarnął ;) Quote
Saththa Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 magdabroy napisał(a):Dobrze, że wogóle ogarnął ;) owszem ale tylk osiebie. Pies na szkoleniu zawsze pod kontrolom a jak robilismy jakies ćwiczenia to tego psa się omijało wielkiiiiiiiiiiiiiiiiiim łukiem bo zawsze się rzucał na psa;/ Quote
Recommended Posts