Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jambi napisał(a):
no jeszcze nie :diabloti:

co tam siostra! a rodzice? jakaś reakcja była czy do tej pory w szoku? :evil_lol:

ja tez wole "żywe" ale sama przyznaj, czarnemu psu we wszystkich technikach ładnie ;)

w sumie z włosami mogę zrobić wszystko :D oprócz farbowania :) jak zaczęłam się żalic tacie po przyjezdzie na stacje to powiedział 'eee tam jęczysz odrosną' :D
a mamie się podobało :o ale co do piercingu itp już nie są tacy fajni :lol:

no wiadomo, że czarny to najcudowniejszy i gdzie go nie wcisnąć tam ślicznie :)

Posted

ja wogóle nie mam talentu do fotografowania czarnych, czy na śniegu, czy gdzie indziej, mimo to - kocham czarne ;)

klaudusia0219 napisał(a):
ale co do piercingu itp już nie są tacy fajni :lol:

:evil_lol: mnie do piercingu namówiła własnie mama :lol:

Posted

[quote name='Avaloth']Za to zdjęcia czarnych psów na śniegu to moja zmora xd

niestety :lol:

[quote name='Naklejka']Ale na śniegu pięknie się prezentują :P

na żywo :D

[quote name='jambi']ja wogóle nie mam talentu do fotografowania czarnych, czy na śniegu, czy gdzie indziej, mimo to - kocham czarne ;)

:evil_lol: mnie do piercingu namówiła własnie mama :lol:

mnie nie musiała :lol: sama jakoś daję rade :lol:

[quote name='Saththa']łoooo na oczy mnie sie rzutło:) i tytuł galeri przeczytałam:

czarCia galeria(...)

Heheheh

może byc i Czarcia :evil_lol:

Posted

jambi napisał(a):
no ale ja już stara byłam i myslałam, że mi nie wypada już...

ja uważam, że zawsze wypada :) nie uznaje ograniczeń wiekowych :D chociaż jakieś 'od' powinno być ustalone :D

Posted

Avaloth napisał(a):
Za to zdjęcia czarnych psów na śniegu to moja zmora xd

ja uwielbiam czarne psy(najbardziej sznaucery) na śniegu jak jest słoneczna pogoda, miodzio!

Posted

ariss napisał(a):
ja uwielbiam czarne psy(najbardziej sznaucery) na śniegu jak jest słoneczna pogoda, miodzio!

ja nie doświcdczona to mi zdjęcia nie wychodzą :D

wilczy zew napisał(a):
Masz dla Rekinka tę linkę do szkolenia? Na bazarku Taks jest 10m

10 m to nie mało ?

greatmadwomen napisał(a):
już nie ma u Taks :lol:

można zamówić :)

a my z Sharkiem Sharkowskim... ćwiczymy :) np dzisiaj zaczął łapać komendy typu siad waruj na odległość i siad-zostań, waruj-zostań i stój-zostań :D wszystko za piłeczke i nic mu się nie mieszało :multi:

Posted

10 m to nie mało ?

w sam raz

cieszę się z postępów psiaka,warto nad jedną komendą dłużej popracować niż jednocześnie nad kilkoma naraz,pomaga lepiej ją doszlifować

Posted

stała baba, z wózkiem i Akitą na flexi a wiadomo, że Akity w stosunku do psów agrsywne.. :shake:
a on baz kagana na luznej flexi , kobita gada, psa ma gdzieś, my z 6 m dalej , on pociągnął, ja Sharka szarpnęłam jak najdalej , tamten złapał za końcówke ogona byle by ugryźć, ale na szczęście nic sie nie stało :)

Posted

stała baba, z wózkiem i Akitą na flexi a wiadomo, że Akity w stosunku do psów agrsywne.. :shake:
a on baz kagana na luznej flexi , kobita gada, psa ma gdzieś, my z 6 m dalej , on pociągnął, ja Sharka szarpnęłam jak najdalej , tamten złapał za końcówke ogona byle by ugryźć, ale na szczęście nic sie nie stało :)

Samiec akity na flexi? :mdleje:

miałam akite na skzoleniu. dwie suke i samca. Suczka cud miód... za to samiec... pomijam fakt ze facet przyszedł do psiego przedszkola jak pies miał ponad 2 lata... szybko się zorientował, że nad psem nie panuje :shake:

Posted

magdabroy napisał(a):
Dobrze, że wogóle ogarnął ;)

owszem ale tylk osiebie. Pies na szkoleniu zawsze pod kontrolom a jak robilismy jakies ćwiczenia to tego psa się omijało wielkiiiiiiiiiiiiiiiiiim łukiem bo zawsze się rzucał na psa;/