Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='greatmadwomen']To fajnie :) Tylko wiesz przy nich to duża socjalizacja jest potrzebna, aby nie rzucały się na inne psy, no bo w końcu to psy do walk i we krwi mają nienawiść do innych psów

wiem ;) chciaż nie uważam, że mają nienawiść we krwi. wczesniej siostra miała pit bulla red nose'a, niestety z pseudo :( spedany jako 2 mc, patrząc teraz max 4,5 tyg ;/ zmarł w wieku 2,5 mc licząc właściwie. został naskoczony przez bojącego się go mężczyzne. wprawdzie w domu był oropny na dworze do wszystkich sie łasił. gościu przeskoczył, nadepną, krwotok wewn, pies zdechł :( pies był okropny, gryzł szczekał, rzucał się-nie zła sojalizacja, tylko charakter :) tydzień później kupili suke asta :) z rodo tylko PET, bo cała biała :D z niewielkimi znaczeniami ;) niestety siostra rozstała się z chłopakiem i on ją zatrzymał, bo ona szukała mieszkania i wgl on nie chciał sie zgodzić :) także wiemy co nieco o ttb ;)

mała Aisha

średniA :)

i teraz póltora roczna :) piękne ma proporcje mówi hodowczyni :) wielkości jest dużego porządnego samca :)

Posted

[quote name='Tepes']https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/196566_159774507414553_100001460141883_371127_5724210_n.jpg
o ja moja miłość:loveu: CUDO *.*

moja też !!! :loveu:

[quote name='greatmadwomen']no jak nie ma zdjęć to cisza :D A jak Ci nudno to zapraszam do oglądnięcia zdjęć "moich" schroniskowych bullowatych :D https://picasaweb.google.com/106026002690108083452/Lolek https://picasaweb.google.com/106026002690108083452/Kiara ;)

jaki fajny Lolek ! <3 napisz coś o nim :)

Posted

[quote name='Tepes']matko bull cudny:loveu::loveu:

ja w przyszłosci planuję bulla ew teraz doszedł mi staffik ale to się zobaczy;)

Hihi dziękuję :) Cudne z charakteru też są. Ew. doszedł staffik? czyli jest czy nie? :D

Posted

[quote name='Tepes']matko bull cudny:loveu::loveu:

ja w przyszłosci planuję bulla ew teraz doszedł mi staffik ale to się zobaczy;)

ja w przyszłości amstaffa i dogo argentino :loveu:

Posted

[quote name='greatmadwomen']Hihi dziękuję :) Cudne z charakteru też są. Ew. doszedł staffik? czyli jest czy nie? :D
doszedł do rozważania psa na przyszłość:)
niestety teraz nie ma szans jak mieszkam z rodzicami...

Posted

Lolek jest fajny, ale kocha Paulinę, a mnie nie xd
Muszę się kiedyś z Tobą babo przejść na spacer z Kiarą, mogę ją obfocić troszkę i poznać przy okazji ;)

Mi też się w przyszłości marzy bull albo staffik, ale raczej z fundacji niż hodowli (szczeniaka nie chcę xd). Ale najpierw Dita, potem corgi, a potem to się zobaczy.

Posted

[quote name='Avaloth']Lolek jest fajny, ale kocha Paulinę, a mnie nie xd
Muszę się kiedyś z Tobą babo przejść na spacer z Kiarą, mogę ją obfocić troszkę i poznać przy okazji ;)

Mi też się w przyszłości marzy bull albo staffik, ale raczej z fundacji niż hodowli (szczeniaka nie chcę xd). Ale najpierw Dita, potem corgi, a potem to się zobaczy.[/QUOTE]

corgi ! ble ! :D:D :diabloti:

Posted

[quote name='Avaloth']Lolek jest fajny, ale kocha Paulinę, a mnie nie xd

Mi też się w przyszłości marzy bull albo staffik, ale raczej z fundacji niż hodowli (szczeniaka nie chcę xd). Ale najpierw Dita, potem corgi, a potem to się zobaczy.

On kocha wszystkich :loveu:
Jeśli chcesz to jutro chętnie :) Będę je jutro brać

[quote name='Tepes']doszedł do rozważania psa na przyszłość:)
niestety teraz nie ma szans jak mieszkam z rodzicami...

Ahhh... a z papierami czy ze schroniska przygarnięty? Ja uwielbiam bullowate, zresztą jak większość psiaków, ale te co podałam linki szczególnym uczuciem darzę ;)

Posted

[quote name='greatmadwomen']On kocha wszystkich :loveu:

Ahhh... a z papierami czy ze schroniska przygarnięty? Ja uwielbiam bullowate, zresztą jak większość psiaków, ale te co podałam linki szczególnym uczuciem darzę ;)

z jednej strony chciałabym jezdzić na wystawy a z 2 przygarnac jakiegos bida;)
ale wydaje mi się, żę jak bull to schroniskowe coś a stafik koniecznie z hodowli

Culineo chyba Ci zgarnełach puszka RC na żarcie z bazarku błahaha:evil_lol:

Posted

[quote name='greatmadwomen']On kocha wszystkich :loveu:

Ahhh... a z papierami czy ze schroniska przygarnięty? Ja uwielbiam bullowate, zresztą jak większość psiaków, ale te co podałam linki szczególnym uczuciem darzę ;)[/QUOTE]
Ja wiem, ale na Twój widok się cieszy przez kraty, a ja mu nawet smaka dać nie mogę żeby się wkupić :P
O to może być, jutro będę z aparatem żeby psy an fejsa obcykać, to Kiara akurat przy okazji. I w koncu z Maksem chce wyjść, to mi pomożesz.

Culineo, grabisz sobie ! Corgi są najnajnaj i nie waż się bluźnić że jest inaczej!

Posted

[quote name='Tepes']Culineo chyba Ci zgarnełach puszka RC na żarcie z bazarku błahaha:evil_lol:

:mad:!!!!!!

[quote name='Avaloth']Culineo, grabisz sobie ! Corgi są najnajnaj i nie waż się bluźnić że jest inaczej!

blweeeee :diabloti:

Posted

[quote name='Avaloth']Ja wiem, ale na Twój widok się cieszy przez kraty, a ja mu nawet smaka dać nie mogę żeby się wkupić :P
O to może być, jutro będę z aparatem żeby psy an fejsa obcykać, to Kiara akurat przy okazji. I w koncu z Maksem chce wyjść, to mi pomożesz.

Culineo, grabisz sobie ! Corgi są najnajnaj i nie waż się bluźnić że jest inaczej![/QUOTE]

Będę ok 12, 13 więc jakoś tak się mnie spodziewaj :) Przepraszam za zaśmiecanie ale Dominika sobie poszła z Fb :D

Posted

bój się, bój :diabloti:

spoko :)

zapomniałam powiedzieć, że byłam teraz 2 dni na wsi za Wa-wą i Shark niefortunnie wlazł przez płot do sąsiada, który ma burka łańcuchowego i Shark podszedł raz, potem zablokowalismy wyjście i jakoś wlazł tam 2 raz ! i wtdy już się pogryzły.. ! :mad: Shark dostał w ciry chwile piszczał, był uświniony i ośliniony naszczęście miał szer obroże i go oochroniła, bo widać, że go tam złapał... idiota. ale nic mu na szczęście nie jest :)