Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wilczy zew, widzę głęboko zakorzenioną teorię dominacji... ;) Nie zgadzam się z tym, że zawsze trzeba wygrywać w zabawie, pies może w końcu stracić motywację ;) Psy to naprawdę nie są istoty, które na każdym kroku walczą z nami o dominację, bez przesady, to nie wilki.

Dzidzia super, powiedziałby kto, że taka skoczna :D

Posted

dog193 napisał(a):
Wilczy zew, widzę głęboko zakorzenioną teorię dominacji... ;) Nie zgadzam się z tym, że zawsze trzeba wygrywać w zabawie, pies może w końcu stracić motywację ;) Psy to naprawdę nie są istoty, które na każdym kroku walczą z nami o dominację, bez przesady, to nie wilki.

Dzidzia super, powiedziałby kto, że taka skoczna :D

no z tym powyzszym trochę się zgadzam :) jak mu nie dam czasem wygrać to on sobie idzie zająć się gryzieniem :)
skoczna, skoczna :D

Posted

klaudusia0219 napisał(a):
no z tym powyzszym trochę się zgadzam :) jak mu nie dam czasem wygrać to on sobie idzie zająć się gryzieniem

czyli psiątko decyduje w co się bawimy-tracisz punkty

Posted

[quote name='dog193']Wilczy zew, widzę głęboko zakorzenioną teorię dominacji... ;) Nie zgadzam się z tym, że zawsze trzeba wygrywać w zabawie, pies może w końcu stracić motywację ;) Psy to naprawdę nie są istoty, które na każdym kroku walczą z nami o dominację, bez przesady, to nie wilki.

fakt nie na każdym kroku i nie każdy pies i nie z każdym właścicielem

Posted

wilczy zew napisał(a):
czyli psiątko decyduje w co się bawimy-tracisz punkty

dzisiaj latałam po parku z piszczącą zabawką i na chwile się zaiteresował biegł po nią a potem zostawiał i szedł wąchać .. latałam za nim z 40 min a on to ma gdzies... :/ nie wiem co jeszcze mam robić

Posted

Saththa napisał(a):
Ładny sharki;) Fajne skoki;) Tylko oby nie lądował cały czas na zadnich nogach;)

Polowanie na patyka udane?

polowanie , udane, filmik będzie :)
a on różnie ląduje :)

Posted

dog193 napisał(a):

Też tak sądzę. Nie uważam, żeby teoria dominacji była kompletna głupotą, ale opieranie na tym wszystkiego i podporządkowywanie jej każdego zachowania związanego z psem to dla mnie przesada. Już nie jeden udowodnił że nie trzeba psa zdominować żeby nas słuchał i miał z nami dobry kontakt.

Sharki ślicznie hopsa :) filmik chcę !

Posted

a ta twoja Krowa ile wkońcu ma 'wzrostu'? :D
[video=youtube;oPmGlz7K3DU]http://www.youtube.com/watch?v=oPmGlz7K3DU[/video] moje piękne dyszenie i mój piękny głos :diabloti:

mój pitt bull dzisiaj na spacerku :)

a tu sunia która ciągle biega luzem ...:( myśle, że ona miała nie dawno swoja pierwszą cieczkę a jest już w szczenna ;/

Posted

[FONT=Georgia]ale się nad nim znęcasz...sama sobie tego kija przynieś jak taka mądra jesteś :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jestem szczerze zauroczona Sharkiem....piękne i kochane bydle :loveu::loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ale się nad nim znęcasz...sama sobie tego kija przynieś jak taka mądra jesteś :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jestem szczerze zauroczona Sharkiem....piękne i kochane bydle :loveu::loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

byłam litościwa i czasem mu tego kija przysuwałam... :roll: :lol:

dziękujemy :oops: bydle to on jest :evil_lol:

Posted

a ta twoja Krowa ile wkońcu ma 'wzrostu'? :-D

tak 68-69 w kłębie

świetny filmik, Sharki taki słodki :loveu: a Chetserow akurat siedział obok i na Twoje 'dobry piesek' i inne takie kręcił głową :evil_lol:

Posted

Avaloth napisał(a):
tak 68-69 w kłębie

świetny filmik, Sharki taki słodki :loveu: a Chetserow akurat siedział obok i na Twoje 'dobry piesek' i inne takie kręcił głową :evil_lol:

no to są dzidzie równe, tylko twój jest potężny a mój jeszcze chudzielec :)
mój piszczy na takie coś :D a jak leci w TV to podchodzi :)

Posted

wiem, że będzie :) raz go chyba tata nawet wrzucił tak mi się wydaje..:hmmmm: wyleciał szybko :evil_lol: następnym razem udokumentuje, bo to było dawnooo :D