Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ile Sharki ma w kłębie? Ja zaraz zmierzę mego psa i Wam napiszę xd Po zlocie jak przyjechałam to Chester mi się wydał wielki, jakby urósł :D Ale obiektywnie patrząc chyba Sharki jest ciut wyższy, za to lżejszej budowy niż Krowa.

Posted

A&L napisał(a):
Przepiękny psiak :loveu: Uwielbiam olbrzymy!

Witamy ! :hand:
słyszałam, że lubisz :)
i pytałaś o połączenie westa i olbrzyma :) wychowywane od małego - super ! mój Shark ma taką koleżankę :)

Posted

[quote name='Tepes']dzień dobry bardzo:loveu::evil_lol:
cóż tam u maleństwa?:evil_lol:

kogóż to zaniosło to mojej megawypasionejiściezarypistej galeriii :hmmmm:?
witam, witam :)
maleństwo jest chore :(
i dostało kagan ! :diabloti:

Posted

[quote name='Tepes']a miałabych ominąć tak burżuazyjno galeria ooo nie:evil_lol:
no kaganiec zaszalałaś:D

no nigdy w życiu ! :D
kaganiec nie ma wiochy :) tak profilaktycznie przecież on muchy by nie skrzywdził :siara:

Posted

Zwariowałaś, takiemu aniołkowi po co kaganiec. Jakbym miała takiego pieska to bym go wypuszczała z mieszkania na samotny spacer, przecież taki anioł załatwił by co trzeba i wrócił. Po co jakieś smycze, a już nie daj boże kagańce :evil_lol::evil_lol:

Posted

monika&karol napisał(a):
Piękny olbrzymek! :D
Będziemy zaglądać do Was ;)

dzięki ! zapraszamy ;)

wilczy zew napisał(a):
na co zachorował?

zapalenie oczy..uszu.. ; /

dogomanka_ napisał(a):
o, kaganiec już jest? biedny Sharki, pewnie bidulek nie wie dlaczego musi nosić to ustrojstwo na pyszczku. :roll: :evil_lol:

jakoś mu za bardzo nie przeszkadza :evil_lol:

Avaloth napisał(a):
Zwariowałaś, takiemu aniołkowi po co kaganiec. Jakbym miała takiego pieska to bym go wypuszczała z mieszkania na samotny spacer, przecież taki anioł załatwił by co trzeba i wrócił. Po co jakieś smycze, a już nie daj boże kagańce :evil_lol::evil_lol:

no własnie ! co ja głupia sobie myśle ! przecież to psie dziecko i musi się wyhasać :shake:
o ja niedobra zła pani ! :loveu: