Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Saththa napisał(a):
Ano ja już choruje na taka nie wiem od jakiego czsu;)

powiem Ci w publicznej tajemnicy, że moja kosztowała chyba 22 zł u Marty Ares :)
jest śliczna 2 warstwy i 3 cm :loveu:

Posted

dog193 napisał(a):
Dolar żadnej krzywdy by mu nie zrobił, a bardzo dobrze by mu wytłumaczył, że podrostki dużym psom nie wpieprzają - jest dobry w te klocki ;)

nie chodzi o krzywdę ale po takiej akcji Rekinek mógłby dopiero się zacietrzewić

to przed wami sporo pracy

Posted

wilczy zew napisał(a):
nie chodzi o krzywdę ale po takiej akcji Rekinek mógłby dopiero się zacietrzewić

to przed wami sporo pracy

jak go pierwszy raz 'trzasnął' to Shark był super grzeczny i szedł na spacerze za Dolcem dopiero jak Dolar pobiegł do tyłu to Shark nie czuł nad soba nikogo i rzucił się na Jokera jak przybiegł Dolar to schował się przy mnie a potem jak zobaczył, że spadł mu kagan a Dolec szarżuje to się rzucił ;/

Posted

O kurcze, ale cudo!:loveu:
Już nie moge się doczekać kiedy moje czarnidełko będzie miało taką brodę:cool3:
Przepiękne zdjęcia.
Nie ma to jak w gronie psiarzy:roll:

Posted

[quote name='Fides79']http://img268.imageshack.us/img268/9163/dsc03038kv.jpg te piekności to Szarki? no nie wierze :crazyeye::loveu:

dzięki... az taki brzydal był ? :eviltong: hahaha

[quote name='malawaszka']no piękny jest! teraz tylko w główce poukładać i będzie super pies!

tylko... :)

[quote name='#Etna#']O kurcze, ale cudo!:loveu:
Już nie moge się doczekać kiedy moje czarnidełko będzie miało taką brodę:cool3:
Przepiękne zdjęcia.
Nie ma to jak w gronie psiarzy:roll:

ja też się nie mogłam doczekać, a teraz najgorszy okres ma mój misiek i jakoś kolorowo z nim nie jest :evil_lol:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ale ma kosz na pysku :)
+ 100 do groźności ;):evil_lol::evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: świetne zdjęcie
http://i1028.photobucket.com/albums/y343/klaudusia0219/Mio%20Amore%20Dyas%20Poland%20FCI/Obraz031-3.jpg
[/FONT]

a jak na bogato ! wkońcu to zlot dogomaniaków :evil_lol::evil_lol:

Posted

śliczny Sharki :) lecz słyszałam także o robiłaś ze swoim psem, mam nadzieję iż się stosujesz do rad (nie pamiętam kogo przepraszam) związanej z więzią z psem itp.

Posted

greatmadwomen napisał(a):
śliczny Sharki :) lecz słyszałam także o robiłaś ze swoim psem, mam nadzieję iż się stosujesz do rad (nie pamiętam kogo przepraszam) związanej z więzią z psem itp.

z psem nic nie robiłam. a jeżeli juz to z bezsilności. Rad Karilki. Tak, stosuję się ;)

Posted

klaudusia0219 napisał(a):
z psem nic nie robiłam. a jeżeli juz to z bezsilności. Rad Karilki. Tak, stosuję się ;)

Z bezsilności czy z innej przyczyny, ważne aby nie robić. Cieszę się :)

Posted

greatmadwomen napisał(a):
Z bezsilności czy z innej przyczyny, ważne aby nie robić

nie wiem jaką dostałas radę ale myślę,że byla dobra;wiesz olbrzymki(nie urażając właścicieli innych ras)są wyjątkowe i jeśli zrazisz psa do siebie to odbudowanie relacji staje się prawie nie możliwe a przy ukladaniu trzeba mieć anielską cierpliwość

Posted

wilczy zew napisał(a):

Ale nie było cię z nami i nie widziałaś, jak Shark zareagował na pierwszą, nazwijmy to 'korektę' Dolara. Poprawnie, tak jak skarcony pies.

Posted

dog193 napisał(a):
Ale nie było cię z nami i nie widziałaś, jak Shark zareagował na pierwszą, nazwijmy to 'korektę' Dolara. Poprawnie, tak jak skarcony pies.

a to szkoda,że druga się nie udała,to znaczy że Shark jest normalnym psem tylko trzeba go zdyscyplinować