Saththa Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [url]http://img818.imageshack.us/img818/1745/dsc0101i.jpg[/url] ale cudo :loveu: Quote
Fides79 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [QUOTE]strasznika Jeszcze Wam takie pokażę [url]http://img818.imageshack.us/img818/1745/dsc0101i.jpg[/url][/QUOTE] Strasznika, załóż galerię, sama chętnie bede tam zaglądac i "porozpływam" się nad Twoim maleństwem, po co "zasmiecać" wątki innych osób :) Quote
*Magda* Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='Fides79']Strasznika, załóż galerię, sama chętnie bede tam zaglądac i "porozpływam" się nad Twoim maleństwem, po co "zasmiecać" wątki innych osób :)[/QUOTE] Popieram ;) Ja też chętnie tam pozaglądam :) Quote
Saththa Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='Fides79']Strasznika, załóż galerię, sama chętnie bede tam zaglądac i "porozpływam" się nad Twoim maleństwem, po co "zasmiecać" wątki innych osób :)[/QUOTE] Załóż galerię i koniecznie podaj linka :lol: Quote
eria Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='Fides79']Strasznika, załóż galerię, sama chętnie bede tam zaglądac i "porozpływam" się nad Twoim maleństwem, po co "zasmiecać" wątki innych osób :)[/QUOTE] dokładnie tak samo uważam, powinnaś założyć wątek ;) Quote
strasznika Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Jak mi net wróci do normalności, to chyba założę, bo teraz to zamula na maxa :angryy: Quote
Culineo Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 a ja się melduję, że wyjeżdzam dzisiaj z Sharkiem na zlot Dogomanii i wracamy za tydzień :D istnieje prawdopodobieństwo, że zrobię parę fotek :diabloti: Quote
Saththa Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 klaudusia0219 napisał(a):a ja się melduję, że wyjeżdzam dzisiaj z Sharkiem na zlot Dogomanii i wracamy za tydzień :D istnieje prawdopodobieństwo, że zrobię parę fotek :diabloti: Oooo bawcie się dobrze i dużo zdjęć przywieźcie;) P.S Nie wiedziałam ze dogomania ma zloty :lol: Quote
Culineo Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 Saththa napisał(a):Oooo bawcie się dobrze i dużo zdjęć przywieźcie;) P.S Nie wiedziałam ze dogomania ma zloty :lol: bawić się będziemy, a zdjęcia muszę wyprosic, bo ostatnio coś mój aparat ma foszki :D a zloty sąąą :D Quote
ahedok Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Shark sznupiasty :D nie moge po prostu śliczny łysolec :loveu: miłego zlotu! a galerię Froda też chętnie odwiedzę ;) Quote
Rumi. Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 :( ja miałam jechać ale się nie udało.... Może w przyszłym roku :D Miłej zabawy życzę Quote
dog193 Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Zapisuję sobie galerię mordercy :diabloti: Przy okazji sobie posty ponabijam :D Quote
Culineo Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 dog193 napisał(a):Zapisuję sobie galerię mordercy :diabloti: Przy okazji sobie posty ponabijam :D może wkońcu złapiesz ogniki :diabloti: i on wcale nie jest mordercą ! to, że pogryzł 2 psy i Dolar był szyty wcale tego nie oznacza :) Quote
Saththa Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 [quote name='klaudusia0219']może wkońcu złapiesz ogniki :diabloti: i on wcale nie jest mordercą ! to, że pogryzł 2 psy i Dolar był szyty wcale tego nie oznacza :) Ooooo coś się Wam podziało? Quote
Culineo Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 Saththa napisał(a):Ooooo coś się Wam podziało? no mały dorasta i trochę było bójek z jego udziałem.:/ słodki ciapek nagle stał się dominującym prowokatorem :) Quote
weszka Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Ulala to niefajnie, że już zaliczył takie akcje. Uważajcie na siebie na tym zlocie ;) Quote
Culineo Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 weszka napisał(a):Ulala to niefajnie, że już zaliczył takie akcje. Uważajcie na siebie na tym zlocie ;) my już po zlocie :) a teraz mały dostaje kagan i bierzemy się do roboty bo mi się misiu rozbestwił :) Quote
Saththa Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 No to rzeczywiście nie fajnie. mocno rowalił skoro szyć trza było? klaudusia0219 napisał(a):my już po zlocie :) a teraz mały dostaje kagan i bierzemy się do roboty bo mi się misiu rozbestwił :) I to na tym zlocie? I jak było ogólnie na zlocie? Quote
dog193 Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Zapomniałaś o ręce Anity :evil_lol: Saththa, co ty, taka mała dziurka w głowie dobermana... I Maniek-kundel w jego paszczy :diabloti: Ale Sharki faaajny jest :D Mnie nie pogryzł, a to znaczy że spoko ziomek :evil_lol: Quote
Saththa Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 [quote name='dog193']Zapomniałaś o ręce Anity :evil_lol: Saththa, co ty, taka mała dziurka w głowie dobermana... I Maniek-kundel w jego paszczy :diabloti: Ale Sharki faaajny jest :D Mnie nie pogryzł, a to znaczy że spoko ziomek :evil_lol: Ręka tez do szycia? Hmmm czy to żart bo sie trochę nie ogarniam;) Quote
Culineo Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 Saththa napisał(a):No to rzeczywiście nie fajnie. mocno rowalił skoro szyć trza było? I to na tym zlocie? I jak było ogólnie na zlocie? na zlocie było super :D wkońcu zobaczyłam jaki mój pies jest 'naprawdę' ;) zabawa świetna i jeszcze lepsi ludzie :) no udziabał go tak na 2 szwy :) tak to było: Sharki nie za bardzo lubił, albo chciał sobie podporządkować Jokera (Nova Scotia Duck Tolling Ton Retriever) no i na spacerze gdzie były wszystkie zlotowe psy Sharki chciał to poraz 4 uroczyście oznajmić, ale miał na szczęście kaganiec Weny, jak go odciągałam to przypadkiem spadł mu tez kagan ;/ i wtym momencie podbieg Dolar (dobek) w kagańcu i się szarpali, ale że Shark był bez kagana to go dziabnął w głowę ... ; / na domair złego podleciał Maniek od Ulv taki kurdupelek i Shark go wziął w pysk i zaczął trzepać nim i rzucać jak szmatą, albo zabawką. Jakoś dałam radę i otworzyam imoadło zwane pyskiem i Maniek się wyturłał. 1 cm dalej i by było po Mańku bo tętnica ... : ( także w ostatni spacer kolorowo nie było :/ Quote
Culineo Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 a ręka Anity... no bo któregoś innego razu jak Shark się szarpał z Jokerkiem (oni warczeli, ale żaden żadnego nigdy nie ugryzł) to Anita chcaiła wyciągnąć Jokerka z pod Sharka, ale na jej nieszczęście Sharki jej nie zauważył i chcąc postraszyć Joka przy opkazji dziabnął Bartiśkową ... ale nic bardzo poważnego .. na szczęście :shake: Quote
Recommended Posts