Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[QUOTE]strasznika
Jeszcze Wam takie pokażę
[url]http://img818.imageshack.us/img818/1745/dsc0101i.jpg[/url][/QUOTE]
Strasznika, załóż galerię, sama chętnie bede tam zaglądac i "porozpływam" się nad Twoim maleństwem, po co "zasmiecać" wątki innych osób :)

Posted

[quote name='Fides79']Strasznika, załóż galerię, sama chętnie bede tam zaglądac i "porozpływam" się nad Twoim maleństwem, po co "zasmiecać" wątki innych osób :)[/QUOTE]

Popieram ;) Ja też chętnie tam pozaglądam :)

Posted

[quote name='Fides79']Strasznika, załóż galerię, sama chętnie bede tam zaglądac i "porozpływam" się nad Twoim maleństwem, po co "zasmiecać" wątki innych osób :)[/QUOTE]

Załóż galerię i koniecznie podaj linka :lol:

Posted

dokładnie tak samo uważam, powinnaś założyć wątek ;)

Posted

a ja się melduję, że wyjeżdzam dzisiaj z Sharkiem na zlot Dogomanii i wracamy za tydzień :D istnieje prawdopodobieństwo, że zrobię parę fotek :diabloti:

Posted

klaudusia0219 napisał(a):
a ja się melduję, że wyjeżdzam dzisiaj z Sharkiem na zlot Dogomanii i wracamy za tydzień :D istnieje prawdopodobieństwo, że zrobię parę fotek :diabloti:

Oooo bawcie się dobrze i dużo zdjęć przywieźcie;)

P.S Nie wiedziałam ze dogomania ma zloty :lol:

Posted

Saththa napisał(a):
Oooo bawcie się dobrze i dużo zdjęć przywieźcie;)

P.S Nie wiedziałam ze dogomania ma zloty :lol:

bawić się będziemy, a zdjęcia muszę wyprosic, bo ostatnio coś mój aparat ma foszki :D
a zloty sąąą :D

Posted

dog193 napisał(a):
Zapisuję sobie galerię mordercy :diabloti:

Przy okazji sobie posty ponabijam :D

może wkońcu złapiesz ogniki :diabloti:
i on wcale nie jest mordercą ! to, że pogryzł 2 psy i Dolar był szyty wcale tego nie oznacza :)

Posted

[quote name='klaudusia0219']może wkońcu złapiesz ogniki :diabloti:
i on wcale nie jest mordercą ! to, że pogryzł 2 psy i Dolar był szyty wcale tego nie oznacza :)

Ooooo coś się Wam podziało?

Posted

Saththa napisał(a):
Ooooo coś się Wam podziało?

no mały dorasta i trochę było bójek z jego udziałem.:/
słodki ciapek nagle stał się dominującym prowokatorem :)

Posted

weszka napisał(a):
Ulala to niefajnie, że już zaliczył takie akcje. Uważajcie na siebie na tym zlocie ;)

my już po zlocie :)
a teraz mały dostaje kagan i bierzemy się do roboty bo mi się misiu rozbestwił :)

Posted

No to rzeczywiście nie fajnie. mocno rowalił skoro szyć trza było?

klaudusia0219 napisał(a):
my już po zlocie :)
a teraz mały dostaje kagan i bierzemy się do roboty bo mi się misiu rozbestwił :)

I to na tym zlocie? I jak było ogólnie na zlocie?

Posted

Zapomniałaś o ręce Anity :evil_lol:

Saththa, co ty, taka mała dziurka w głowie dobermana... I Maniek-kundel w jego paszczy :diabloti:

Ale Sharki faaajny jest :D Mnie nie pogryzł, a to znaczy że spoko ziomek :evil_lol:

Posted

[quote name='dog193']Zapomniałaś o ręce Anity :evil_lol:

Saththa, co ty, taka mała dziurka w głowie dobermana... I Maniek-kundel w jego paszczy :diabloti:

Ale Sharki faaajny jest :D Mnie nie pogryzł, a to znaczy że spoko ziomek :evil_lol:

Ręka tez do szycia?

Hmmm czy to żart bo sie trochę nie ogarniam;)

Posted

Saththa napisał(a):
No to rzeczywiście nie fajnie. mocno rowalił skoro szyć trza było?

I to na tym zlocie? I jak było ogólnie na zlocie?

na zlocie było super :D wkońcu zobaczyłam jaki mój pies jest 'naprawdę' ;) zabawa świetna i jeszcze lepsi ludzie :)

no udziabał go tak na 2 szwy :)

tak to było:
Sharki nie za bardzo lubił, albo chciał sobie podporządkować Jokera (Nova Scotia Duck Tolling Ton Retriever) no i na spacerze gdzie były wszystkie zlotowe psy Sharki chciał to poraz 4 uroczyście oznajmić, ale miał na szczęście kaganiec Weny, jak go odciągałam to przypadkiem spadł mu tez kagan ;/ i wtym momencie podbieg Dolar (dobek) w kagańcu i się szarpali, ale że Shark był bez kagana to go dziabnął w głowę ... ; / na domair złego podleciał Maniek od Ulv taki kurdupelek i Shark go wziął w pysk i zaczął trzepać nim i rzucać jak szmatą, albo zabawką. Jakoś dałam radę i otworzyam imoadło zwane pyskiem i Maniek się wyturłał. 1 cm dalej i by było po Mańku bo tętnica ... : ( także w ostatni spacer kolorowo nie było :/

Posted

a ręka Anity... no bo któregoś innego razu jak Shark się szarpał z Jokerkiem (oni warczeli, ale żaden żadnego nigdy nie ugryzł) to Anita chcaiła wyciągnąć Jokerka z pod Sharka, ale na jej nieszczęście Sharki jej nie zauważył i chcąc postraszyć Joka przy opkazji dziabnął Bartiśkową ... ale nic bardzo poważnego .. na szczęście :shake: