Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Saththa']Hmmm czy dziś nie miały się pojawić zdjęcia?[/QUOTE]

miałyyy, ale nic nie zrobiłam :oops: jutro będą, ale wieczorkiem ! obiecuje ! :D

Posted

[quote name='klaudusia0219']miałyyy, ale nic nie zrobiłam :oops: jutro będą, ale wieczorkiem ! obiecuje ! :D[/QUOTE]

taaa obiecanki cacanki :eviltong::lol:

Posted

jaaaaa masz SZNUPA!!!!!
masz pieknego SZNUPA!!!!

pieknie wyglada ino ja bych walczyla o grzywkie choc i takie sie robi a co do reszty niech sie wypowiedza specjalisci

Posted

[quote name='Tekla64']jaaaaa masz SZNUPA!!!!!
masz pieknego SZNUPA!!!!

pieknie wyglada ino ja bych walczyla o grzywkie choc i takie sie robi a co do reszty niech sie wypowiedza specjalisci[/QUOTE]

grzywka od ostatniego razu tak byla pocieniowana teraz ja rowno ucięły i ukształtowały :D niech rośnie :) poczekam :)

Posted

[quote name='klaudusia0219']grzywka od ostatniego razu tak byla pocieniowana teraz ja rowno ucięły i ukształtowały :D niech rośnie :) poczekam :)[/QUOTE]

ale on przecież nie ma grzywki tylko brewki.... ja akurat ubóstwiam brewki zamiast grzywki ;)

Posted

[quote name='greatmadwomen']ale on przecież nie ma grzywki tylko brewki.... ja akurat ubóstwiam brewki zamiast grzywki ;)[/QUOTE]

ja też ale narazie to on ma kikuty :D