Culineo Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 a my byliśmy dzisiaj na działce u wujka (wymyślna trochę nie wiem po co ) i Sharkens miał zabawe :) nawet będą zdjęcia o ! :D najpierw mój pies obronny, który wygląda tak każdego wieczora :evil_lol: grillowy pomocnik :D gryzak pospolity :) wspinaczka wysokogórska :evil_lol: tak wiem, że ma kolce, ale do ludzi musi w tym być chyba, że nie polubie swoich rąk :) CDN Quote
ahedok Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 ależ on zarośnięty O.o Irys też tak śpi :loveu: czekam na więcej ;) Quote
Culineo Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 NIE WYKĄPAŁ SIĘ TAM :-o pomocnik szefa :) downik :evil_lol: CDN Quote
weszka Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Fajny leśny wariatuńcio :) Kitę ma imponującą ;) Quote
Culineo Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 weszka napisał(a):Fajny leśny wariatuńcio :) Kitę ma imponującą ;) jak koń już prawie :) Quote
Culineo Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 i to by było na tyle ;) THE END :hand: Quote
ahedok Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 faktycznie wymyślny skalniak, to miał Shark rozkminę :D Quote
Culineo Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 ahedok napisał(a):ależ on zarośnięty O.o tam oj, tam oj (styl Jedi xd) Irys też tak śpi :loveu: :lol: czekam na więcej ;) wiecej nie bydzie :D Quote
Saththa Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Heheheh Tazzman tez tak spi:) A Sharki dobrze się czuł? Może coś mu dolegało... szukam wytłumaczenia dla braku kąpieli khem :lol: Quote
Culineo Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Saththa napisał(a):Heheheh Tazzman tez tak spi:) A Sharki dobrze się czuł? Może coś mu dolegało... szukam wytłumaczenia dla braku kąpieli khem :lol: to widocznie pozycja na sznupa :lol: nie wiem , może jakiś chory :hmmmm: :P Quote
Saththa Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 klaudusia0219 napisał(a):to widocznie pozycja na sznupa :lol: nie wiem , może jakiś chory :hmmmm: :P Ja myslę, że powinnas stanowczo przemysleć powód nie zanurzenia futra :lol: A po tych schodkach to woda płynie? co Sharki chodzil? Quote
jonQuilla Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 [FONT=Georgia]ale rozczochraniec :loveu::loveu: do tego taki przystojniak http://i1028.photobucket.com/albums/y343/klaudusia0219/Mio%20Amore%20Dyas%20Poland%20FCI/Obraz008-2.jpg wieczorne wietrzenie jajek dobre :evil_lol:[/FONT] Quote
Tekla64 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 ja podziwiam wujka ze pozwolil sie uwalic w tych pieknych roslinkach hihihi kudlacz wielki lazega i ciekawski piekny jest Quote
Culineo Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]ale rozczochraniec :loveu::loveu: do tego taki przystojniak http://i1028.photobucket.com/albums/y343/klaudusia0219/Mio%20Amore%20Dyas%20Poland%20FCI/Obraz008-2.jpg wieczorne wietrzenie jajek dobre :evil_lol:[/FONT] no a jak :evil_lol: Tekla64 napisał(a):ja podziwiam wujka ze pozwolil sie uwalic w tych pieknych roslinkach hihihi kudlacz wielki lazega i ciekawski piekny jest wujka jeszcze wtedy nie było chwilowo :D ihih kudłacz to on jest.. jeszcze ! :) Quote
Tekla64 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 jak juz sie wybierzesz czy tez sama zabierzesz za odfutrzanie to pamietaj coby to bylo sznaucerzo zrobione i nie profanuj grzywki anie nie daj po raz drugi tego zrobic co ostatnio mial nad oczami hihihi Quote
Culineo Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Tekla64 napisał(a):jak juz sie wybierzesz czy tez sama zabierzesz za odfutrzanie to pamietaj coby to bylo sznaucerzo zrobione i nie profanuj grzywki anie nie daj po raz drugi tego zrobic co ostatnio mial nad oczami hihihi z tamtym salonem się .. 'pożegnaliśmy' hehe i teraz to tylko do znajomych, albo dyasów :D Quote
Tekla64 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 cale szczescie !!! co prawda wychodzi na to ze naszym i tak szybko takie bledy zarastaja ale po co ma byc oszpecony Quote
Culineo Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Tekla64 napisał(a):cale szczescie !!! co prawda wychodzi na to ze naszym i tak szybko takie bledy zarastaja ale po co ma byc oszpecony jak już robić to porządnie :D Quote
Culineo Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 ania90 napisał(a):sliczny Sharik:) SharKI ;) i dzieki Quote
Tekla64 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 no wlasnie a juz wiesz kiedy nastapi ten dzien odfutrzania kudlacza? bo ja to jestem napalona na niego zrobionego co prawda pieknie sie na kudlacza patrzy i chetnie to robie ale juz bych chciala odmiany hihihi ino to tak wisz ze ja wole odfutrzone tak samo jak wole kopiowane co nie znaczy ze sie nie zachwycam kudlaczmi z ogonem i uszami kalpiastymi Quote
Culineo Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 Tekla64 napisał(a):no wlasnie a juz wiesz kiedy nastapi ten dzien odfutrzania kudlacza? bo ja to jestem napalona na niego zrobionego co prawda pieknie sie na kudlacza patrzy i chetnie to robie ale juz bych chciala odmiany hihihi ino to tak wisz ze ja wole odfutrzone tak samo jak wole kopiowane co nie znaczy ze sie nie zachwycam kudlaczmi z ogonem i uszami kalpiastymi to widzę tak jak ja .. kopiowane i ogolone :loveu: mam takich starszych państwa, których prawie codziennie spotykam na spacerze z ich bullterierem :D pan nie wiem czego nie miał, bo jak opowiadał to mi szczęka opadła :) i sznaucery i amstaffy i dogi niemieckie, argentyńskie i bóg wie co jeszcze :) pan bardzo pozytywnie zakręcony kynologią. spotykam go na wystawach :) jak go widuje to pytam o różne rzeczy i mi mądrze odpowida i mówi, że on tak jak i jego żona nie mogą patrzeć na olbrzymy z ogonami uszy przejdą , ale te anteny go wkurzają :D i też już się nie może doczekać aż mojego ufo opitole :evil_lol: a powiem wam skrycie, że ten dzień nadchodzi :diabloti: Quote
*Magda* Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 klaudusia0219 napisał(a):i też już się nie może doczekać aż mojego ufo opitole :evil_lol: a powiem wam skrycie, że ten dzień nadchodzi :diabloti: Czyżby w weekend?? Quote
Recommended Posts