Saththa Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 klaudusia0219 napisał(a):snoffu ? :roll: :evil_lol: No dobrze, ale nie dziś :d jutro!!..... Quote
Saththa Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 ahedok napisał(a):czyli dziś :lol: Nooo włąśnie to gdzie te foty? :mad: Quote
Culineo Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 no, bo była zakończenie roku i potem od razu pojechałam do Zielonej Góry do centrum handl. i właśnie wróciłam .. nie było kiedy :oops: Quote
anka11 Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 http://i1028.photobucket.com/albums/y343/klaudusia0219/Mio%20Amore%20Dyas%20Poland%20FCI/Obraz031.jpg wydaje mi się ze ostatni raz jak go widziałam miał inną budowę ciała hahah :D http://i1028.photobucket.com/albums/y343/klaudusia0219/Mio%20Amore%20Dyas%20Poland%20FCI/Obraz048.jpg jaki kurczak wydłużony :loveu: Quote
Culineo Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 narazie film ;) zdjęcia sie ładują ;) za póżno zaczęłam nagrywać, bo latał tak dobre 5 min ;) [video=youtube;Nr-y_0mK4fw]http://www.youtube.com/watch?v=Nr-y_0mK4fw[/video] Quote
Culineo Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 takie ładne widoczki po deszczu :D a taki widok mam wieczorami z okna co lato :D w zimie i jesienią szaro a wiosną dopiero sie rozkręca :) Quote
Culineo Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 po drodzę do lasu wpadliśmy do mamy na jednostkę ... ;) Quote
Fides79 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 fajne foty, niebo ma wspaniałe kolory :p a tą jednostkę wojskowa, to tak można bezkarnie fotografować?? a Szarki na spacerku widzę niezły wariatuńcio :evil_lol: Quote
Culineo Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 Fides79 napisał(a):fajne foty, niebo ma wspaniałe kolory :p a tą jednostkę wojskowa, to tak można bezkarnie fotografować?? a Szarki na spacerku widzę niezły wariatuńcio :evil_lol: no niebo jest niesamowite :loveu: nie wiem czy bezkarnie :) pewnie tak ;] na spacerku to przeciwieństwo domu :D na spacerze biega w domku śpiii :) Quote
wilczy zew Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 niebo super :multi: z tego co ja wiem to jednostki nie wolno fotografować to bieganie to takie ćwiczenie psiego głupa :loveu: Quote
Culineo Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 Doginka napisał(a):Ale niebo cuuuuudne:loveu: wygląda jak z photoshopa :D wilczy zew napisał(a):niebo super :multi: z tego co ja wiem to jednostki nie wolno fotografować to bieganie to takie ćwiczenie psiego głupa :loveu: e trudno już sfotografowałam :D a ćw głupa regularne :D Quote
Saththa Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Aj Ty nie fotografowałas jednostki tylko psa :evil_lol: A niebo genialne;) Quote
ahedok Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 cudny Shark, nie mogę się doczekać kiedy go na żywo zobaczę :loveu: a widok z okna mam podobny, na zachód ;) Quote
Cavy Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 http://i1028.photobucket.com/albums/y343/klaudusia0219/Mio%20Amore%20Dyas%20Poland%20FCI/Obraz001-1.jpg fajne to zdjęcie, klimatyczne takie :cool3: w przeciwieństwie do pogody. Mam jej już dość, Dzień się dzisiaj u mnie zaczął mgła, a skończył słońcem, z przelotnym deszczem i piękna tęczą nad łąką :loveu: Nie wspominając o burzach neispodziewanych. Piorun trzasnął obok domu zaraz i mi telefon spaliło :angryy: Quote
łamAga Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Witamy :multi: Rzeczywiście historie naszych psów sa podobne :multi: tylko że ja biorąc nerona nie miałam za dużej wiedzy na temat psów z pseudo i psów rasowych wiec wyszło tak a nie inaczej ;) Shark jest słodziutki :loveu::loveu::loveu::loveu: , z czasem nadrobimy całaą galerie i na pewno bedziemy czestymi goscmi :multi: Quote
Culineo Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Cavy napisał(a):http://i1028.photobucket.com/albums/y343/klaudusia0219/Mio%20Amore%20Dyas%20Poland%20FCI/Obraz001-1.jpg fajne to zdjęcie, klimatyczne takie :cool3: w przeciwieństwie do pogody. Mam jej już dość, Dzień się dzisiaj u mnie zaczął mgła, a skończył słońcem, z przelotnym deszczem i piękna tęczą nad łąką :loveu: Nie wspominając o burzach neispodziewanych. Piorun trzasnął obok domu zaraz i mi telefon spaliło :angryy: ja też mam dosyć tej pogody :shake: od keidy pada cały czas boli mnie głowa :angryy: a z tym telefonem to nieźle :-o dOgLoV napisał(a):Witamy :multi: Rzeczywiście historie naszych psów sa podobne :multi: tylko że ja biorąc nerona nie miałam za dużej wiedzy na temat psów z pseudo i psów rasowych wiec wyszło tak a nie inaczej ;) Shark jest słodziutki :loveu::loveu::loveu::loveu: , z czasem nadrobimy całaą galerie i na pewno bedziemy czestymi goscmi :multi: podobne podobne i to jak :D ja do tej 'akcji' przygotowywałam się przez rok :) hehe psami interesowałam się zawsze, ale od dwóch lat dopiero wiem czym się różni pseudo od prawdziwej hodowli, ale gdybym miała kupić wcześniej też pewnie kupiłabym z pseudo ;) bo dla mnie wtedy nie było różnicy :D dziękujemy i zapraszamy :D Quote
*Magda* Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Wpadłam zobaczyć Waszą galerię i co zobaczyłam?? Pięknego olbrzyma :loveu::loveu::loveu: Quote
Culineo Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 magdabroy napisał(a):Wpadłam zobaczyć Waszą galerię i co zobaczyłam?? Pięknego olbrzyma :loveu::loveu::loveu: dzięki :D hihi Quote
Recommended Posts