Saththa Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Doginka napisał(a):Mogę polecić z czystym sumieniem:lol:;-) Nooooooo i widzisz nie ma problemu;) A ja włąsnie szukałam kogos na dogo coby Ci potwierdził ze bedzie super;) A tutaj sie Doginka sama znalazła :lol: Quote
Culineo Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Saththa napisał(a):Ooo tiesto kennel?:) mhm :D Doginka napisał(a):Mogę polecić z czystym sumieniem:lol:;-) wiem, ale droga ta sam D: hehe Quote
Rumi. Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 klaudusia0219 napisał(a):mhm :D wiem, ale droga ta sam D: hehe to jeśli ta sama to nie ma sensu, szukamy nadal czegoś we Wrocławiu :D Quote
Korenia Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 klaudusia0219 napisał(a):ja do Wro mam 1,5h ;) a na e-sznupy nie moge wejsc bo mnie anty wirus wywala ;/ We Wro jest Elitesse, która hoduje sznupki ;) i ma salonik fryzjerski ;) Quote
Saththa Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 klaudusia0219 napisał(a): wiem, ale droga ta sam D: hehe No to nam nie poszło :lol: Quote
Culineo Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Korenia napisał(a):We Wro jest Elitesse, która hoduje sznupki ;) i ma salonik fryzjerski ;) zaraz zobacze na ich stonke :) Saththa napisał(a):No to nam nie poszło :lol: delikatnie :D Quote
Saththa Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 klaudusia0219 napisał(a): delikatnie :D Ojjj lekkie zawirowania geograficzne ;) Quote
Culineo Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Saththa napisał(a):Ojjj lekkie zawirowania geograficzne ;) każ<demu się może zdarzyć :D:D Quote
malawaszka Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/26216-Elitesskowe-sznaucerki-) tu masz galerię Elitesse Quote
Saththa Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 [quote name='malawaszka']http://www.dogomania.pl/threads/26216-Elitesskowe-sznaucerki-) tu masz galerię Elitesse Hoho to i ja idę odwiedxić :lol: Quote
Fides79 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 łooo aleście się naprodukowały :crazyeye: zdjęcia bardzo fajne, placyk brukowany do biegania super:p a co do fryzjera, to rzeczywiście chyba lepiej bliżej do Wrocławia pojechać, bo do Szczecina na te praktyki z psem razem bys jechała, nie bedzie to za duzy kłopot? Quote
ahedok Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 jak będzieice we wrocu to koniecznie mnie odwiedzić! :p Quote
jonQuilla Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 [FONT=Georgia]fajny taki zarośnięty :loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Georgia]lubię psy w artystycznym nieładzie ;)[/FONT] Quote
Saththa Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]fajny taki zarośnięty :loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Georgia]lubię psy w artystycznym nieładzie ;)[/FONT] Ja tam wole jak jest zaorsnięty, są z nich wtedy takie miśki ;) Ale przy tych temperaturach teraz dla psa jest to bardzo uciążliwe :) Quote
Culineo Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 [quote name='Fides79']łooo aleście się naprodukowały :crazyeye: zdjęcia bardzo fajne, placyk brukowany do biegania super:p a co do fryzjera, to rzeczywiście chyba lepiej bliżej do Wrocławia pojechać, bo do Szczecina na te praktyki z psem razem bys jechała, nie bedzie to za duzy kłopot? dziękujemy ;) no chyba tak zrobimy :) chociaż mam w Zielonej Górze (40km) zaufaną fryzjerke, ale jak podała cene to z krzesła spadłam - ok300-400 zł za trymowanie+kąpiel+inne takie 'pierdoły' [quote name='ahedok']jak będzieice we wrocu to koniecznie mnie odwiedzić! :p oczywiście :cool3: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]fajny taki zarośnięty :loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Georgia]lubię psy w artystycznym nieładzie ;)[/FONT] dobrze ujęte 'artystyczny nieład' :evil_lol: [quote name='Saththa']Ja tam wole jak jest zaorsnięty, są z nich wtedy takie miśki ;) Ale przy tych temperaturach teraz dla psa jest to bardzo uciążliwe :) niestety :shake: Quote
eria Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 ooo fotki briarda hihi :D podoba mi się taki zaroślak, gdyby nie grzywka. Jakbyś jej nie ścinała tylko zrobiła kitkę z gumeczką to byłby miodzio ;) i owczywiście długa dyskusja o fryzjerach :) Quote
ahedok Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]fajny taki zarośnięty :loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Georgia]lubię psy w artystycznym nieładzie ;)[/FONT] o tak, ja np. lubię też artystyczny nieład w pokoju :P Quote
jonQuilla Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 [quote name='ahedok']o tak, ja np. lubię też artystyczny nieład w pokoju :P [FONT=Georgia]w pokoju jak w pokoju ale ja artystyczny nieład preferuję w szafie :evil_lol: moja mama się dziwi że coś potrafię w niej znaleźć i że nigdy rzeczy nie sa pogniecione[/FONT] Quote
ahedok Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]w pokoju jak w pokoju ale ja artystyczny nieład preferuję w szafie :evil_lol: moja mama się dziwi że coś potrafię w niej znaleźć i że nigdy rzeczy nie sa pogniecione[/FONT] oczywiście w moim wypadku szafa jest częścią pokoju :lol: Quote
wilczy zew Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 klaudusia0219 napisał(a):dziękujemy ;) no chyba tak zrobimy :) chociaż mam w Zielonej Górze (40km) zaufaną fryzjerke, ale jak podała cene to z krzesła spadłam - ok300-400 zł za trymowanie+kąpiel+inne takie 'pierdoły a ile w Szczecinie i Wrocławiu? Quote
Culineo Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 wilczy zew napisał(a):a ile w Szczecinie i Wrocławiu? W Szczecinie prawdopodobnie za darmo, bo to nauki połączone ze strzyżeniem :D w sumie ja bym strzygła, a Pani mówiła mniej więcej co i jak :D a Wrocław pewnie taka sama cena jak nie wyższa ;) Quote
Saththa Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Doginka napisał(a):Zamiast gadać, zdjęcia dawać:mad:...:lol: Ooooo to to to ;) Quote
Culineo Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Doginka napisał(a):Zamiast gadać, zdjęcia dawać:mad:...:lol: Saththa napisał(a):Ooooo to to to ;) ania90 napisał(a):fotki daj :) snoffu ? :roll: :evil_lol: no dobrze, ale nie dziś :D Quote
Recommended Posts