Culineo Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 a na tym placu bawię się często z Sharkiem, bo auta nie jeżdzą a jest dużo wygodnego miejsca :D czasami jak nie damy rady się wybigać (puścić ze smyczy bo iine osy latają) to jeszcze biegamy tu :) Quote
Culineo Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Doginka napisał(a):Ale Sharkus już zarósł:crazyeye: Wygląda jak czernysz:lol: i briard i nowofunland i chart afgański [?!] inne dobermanie :D nie wiem co ci ludzie wymyślją :D ale czernych możliwe :D może mi tak jak Ali [?] w hodowli podmienili :D:D Quote
Doginka Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Na tym bruku to jak na naturalnym pilniku:lol: Przynajmniej Shark pazurki ściera:lol: Quote
Saththa Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Ale zarosnięty :o kiedy ściągacie z niego to futro? Quote
Culineo Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 a tu starałm się jakoś go ustawić, ale to bydlęcie jakieś garbate i za długie ma tylne łapy :D:D i trochę na ONka to wychodzi mu :) Quote
Culineo Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Doginka napisał(a):Na tym bruku to jak na naturalnym pilniku:lol: Przynajmniej Shark pazurki ściera:lol: chociaż jednen pożytek :D Saththa napisał(a):Ale zarosnięty :o kiedy ściągacie z niego to futro? pojęcia nie mam :( ja bym chciała już zaraz,ale jest jeden mały problem - MAMA :lol: Quote
Saththa Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 klaudusia0219 napisał(a): pojęcia nie mam :( ja bym chciała już zaraz,ale jest jeden mały problem - MAMA :lol: A co mama? Ja wiem jak Tazzowi jest goraco... a on była w kwietniu na odfutrzeniu. Sharki ejszcze nigdy z tego co pamiętam tak? Quote
Culineo Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Saththa napisał(a):A co mama? Ja wiem jak Tazzowi jest goraco... a on była w kwietniu na odfutrzeniu. Sharki ejszcze nigdy z tego co pamiętam tak? nigdy :( a mama nie chce mnie samej puścić do Szczeina pociągiem z psem :\ a odwieźć to troche daleko tata powiedział, że po mnie przyjedzie, ale pojechać musze sama ale mama się cyka :/ ale i tak ją ugadam mam nadzieje :D Quote
Saththa Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 klaudusia0219 napisał(a):nigdy :( a mama nie chce mnie samej puścić do Szczeina pociągiem z psem :\ a odwieźć to troche daleko tata powiedział, że po mnie przyjedzie, ale pojechać musze sama ale mama się cyka :/ ale i tak ją ugadam mam nadzieje :D Dużo klocków macie? w sensie duzo godzin pociagiem? EDIT A nie macie gdzies koło siebie ZAUFANEGO!! fryzjera? nikt nie może poelcić? Quote
Culineo Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 [quote name='Saththa']Dużo klocków macie? w sensie duzo godzin pociagiem? godzin mamy... google pokazuje, że ok.4-5h samochodem pociągiem pewnie więcjej EDIT A nie macie gdzies koło siebie ZAUFANEGO!! fryzjera? nikt nie może poelcić? nieee :shake: Quote
Rumi. Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 OMG! tak dużo? nie macie bliżej jakiegoś dużego miasta? A szukałaś na e-sznauery zaufanego fryzjera bliżej? Quote
Culineo Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 greatmadwomen napisał(a):OMG! tak dużo? nie macie bliżej jakiegoś dużego miasta? A szukałaś na e-sznauery zaufanego fryzjera bliżej? nie , ale moja hodowczyni szukała tu i mówi, że też nic nie znalazła ;/ Quote
Rumi. Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 kurczę daleko strasznie, przecież tyle to ja jadę do wrocławia... nie masz bliżej żadnego dużego miasta? wejdź na e-sznaucery i poszukaj Quote
Culineo Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 greatmadwomen napisał(a):kurczę daleko strasznie, przecież tyle to ja jadę do wrocławia... nie masz bliżej żadnego dużego miasta? wejdź na e-sznaucery i poszukaj ja do Wro mam 1,5h ;) a na e-sznupy nie moge wejsc bo mnie anty wirus wywala ;/ Quote
Saththa Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Oooo kurde kawał drogi rzeczywiście. Z przesiadkami? No nie wiem co Ci poradzic.... może ze co 30 minut bedziesz esa pisała ze ok jest.... we wrocławiu na pewno koś jest :hmmmm: Quote
Culineo Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Saththa napisał(a):Oooo kurde kawał drogi rzeczywiście. Z przesiadkami? No nie wiem co Ci poradzic.... może ze co 30 minut bedziesz esa pisała ze ok jest.... we wrocławiu na pewno koś jest :hmmmm: ale do Szczecina na 3 dni mam jechać na te 'praktyki' ... :hmmmm: Quote
Rumi. Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 no właśnie po cholerę o szczecina, we wrocławiu na 100% napewno coś jest! hmmm... to ja coś poszukam i dam znać Quote
Saththa Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 klaudusia0219 napisał(a):ale do Szczecina na 3 dni mam jechać na te 'praktyki' ... :hmmmm: Ja rozumiem, że masz jechac na praktyki. Ale w sumie chwilowo Sharki się chyba troszku męczy przy tym futrze w te upały... I mi tylko o to chodzi. Quote
Rumi. Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 mam! kopiuję: Wiek: 22 Posty: 1440 Skąd: Kalisz Wysłany: Czw 20 Sie, 2009 16:09 No to ja polecam siebie i swoją mame Kalisz i okolice ( Wielkopolska ) Renata Kulczyk - czego dusza zapragnie tel. 608 807 940 Marta Szymańska - tylko do wystaw ewentualnie psy z rodowodem tel. 694 686 555 i cały wątek: http://www.forum.e-sznaucery.pl/viewtopic.php?t=1822 no i tu http://www.forum.e-sznaucery.pl/viewtopic.php?t=199 a program antywirusowy możesz pominąć :D Quote
Culineo Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 [quote name='greatmadwomen']mam! kopiuję: Wiek: 22 Posty: 1440 Skąd: Kalisz Wysłany: Czw 20 Sie, 2009 16:09 No to ja polecam siebie i swoją mame Kalisz i okolice ( Wielkopolska ) Renata Kulczyk - czego dusza zapragnie tel. 608 807 940 Marta Szymańska - tylko do wystaw ewentualnie psy z rodowodem tel. 694 686 555 i cały wątek: http://www.forum.e-sznaucery.pl/viewtopic.php?t=1822 no i tu http://www.forum.e-sznaucery.pl/viewtopic.php?t=199 a program antywirusowy możesz pominąć :D do Kalisza taka mi sama droga co do Szczecina :) ale adresy przeglądn e :) dzięki Quote
Culineo Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Saththa napisał(a):Ja rozumiem, że masz jechac na praktyki. Ale w sumie chwilowo Sharki się chyba troszku męczy przy tym futrze w te upały... I mi tylko o to chodzi. wiem :( ale boje sie isc do kgos innego niz p. Basia Quote
Doginka Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 greatmadwomen napisał(a):... Kalisz i okolice ( Wielkopolska ) Renata Kulczyk - czego dusza zapragnie tel. 608 807 940 Marta Szymańska - tylko do wystaw ewentualnie psy z rodowodem tel. 694 686 555 Mogę polecić te dwie panie z czystym sumieniem:lol:;-) Quote
Recommended Posts